• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık hastane çantalarını nezaman hazırlayacağız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende dün akşam gecelik ve pijama takımı sipariş verdim kendim için.bizim bi tanıdığımız karşıya gidiyodu.katalogtan begendim.
dün akşam evimdeki badana işi bitti.ev boya kokuyo diye gidemiyoruz eve.koku cıksın bi temizlik yapıp yerleşicem.sonrada başlıcam etiket kesip makineye atma işlemlerine.tabi büyük ihtimalle bayramdan sonra olur bu iş.yani yılbaşında hazırlıklarımız bitmiş olur diye tahmin ediyorum.tabiki bi aksilik çıkmazsa. rabbim hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin bütün hamişlere.. :nazar:

bende dün akşam gecelik ve pijama takımı sipariş verdim kendim için.bizim bi tanıdığımız karşıya gidiyodu.katalogtan begendim.
dün akşam evimdeki badana işi bitti.ev boya kokuyo diye gidemiyoruz eve.koku cıksın bi temizlik yapıp yerleşicem.sonrada başlıcam etiket kesip makineye atma işlemlerine.tabi büyük ihtimalle bayramdan sonra olur bu iş.yani yılbaşında hazırlıklarımız bitmiş olur diye tahmin ediyorum.tabiki bi aksilik çıkmazsa. rabbim hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin bütün hamişlere.. :nazar:

bende etiket kesme işlemlerini hallettim ve oğluşumun eşyalarını yerleri belli olsun diye dolap ve çekmecelerine yerleştirdim. ayy çok cici oldular herşey böyle minik minik süper oldu. eksiğimiz kalmadı sayılır artık son rötuşlara geçeceğim. daha sonra çekmece çekmece yyıkayıp ütüleyip aynı düzeninde yerleştirme işlemim kaldı. onuda bayramdan sonra halledeceğim Allah nasip ederse. hastane çantam ise hala hazır değil:((

ne güzel heyecanlar hazırlıklar bunlar arkadaşlar dilerim allahtan bu heyecanları ben ve benim gibi bebek isteyen ve bekleyenlerde yaşar dua edin olurmu ihtiyacımız var
sağlıklı bir şekilde alırzsınız inşallah bebişlerinizi

gecelik alacağım acaba gecelik 1 tane yeteli olurmu sizce??

canım merhaba;

benim eltim 10 gün önce doğum yaptı. normal diye girdi sezeryan oldu. ona 2 gecelik anca yetmiş. banada sıkı sıkı tembih etti mutlaka 2 gecelik bir pijama götür diye. benim çantamda 2 gecelik bir pijama tk. ve birde sabahlık olacak. birde kalın çorap götür mutlaka dedi. ayaklar çok üşüyormuş. şal gibi birşey varsa onuda alın diyor.

bende sipariş verdim bi yere. 2pijama takımı 1gecelik. evde sabahlıklarım vardı benim. onlara uyacak renklerde sipariş verdim. ama 1gecelik yetmezmi diyosunuz yani :uhm: iyisi mi bi gecelik daha alayım ozaman her ihtimale karşı. yaa bu eşyalar hastane çantasına nasıl sığacak? bi fikri olan varmı :uhm:

canım merhaba;

benim eltim 10 gün önce doğum yaptı. normal diye girdi sezeryan oldu. ona 2 gecelik anca yetmiş. banada sıkı sıkı tembih etti mutlaka 2 gecelik bir pijama götür diye. benim çantamda 2 gecelik bir pijama tk. ve birde sabahlık olacak. birde kalın çorap götür mutlaka dedi. ayaklar çok üşüyormuş. şal gibi birşey varsa onuda alın diyor.

çok sağol canım en iyisi 2tane gecelik alayım pijama bende koyacaktım .kalın çorap 2-3 tane konmalıymış

birtane gecelik yetmez zaten. en az 2 tane alinmali.ben daha hazirlik yapmadim bu gidiste erken gelecek gibi bebisim cünkü sancim var son 1 haftadir insallah cok erken gelmez biraz daha dursa keske.neyse hepimizi hayirlisiyla kurtarsin büyük allahim!

arkadaşlar siz bir iki ay önce hazırlayın benim oğlan durmadı erken geldi hazırlıksız yakalandım siz hazırlanında evde beklesin.

bu konuya onceden cevap yazmistim ama kizlar.34 tamtami noktaladim hamileligimde ama ne canta nede kizima hazirlik yaptim evde ayyy ne zaman yapabileceyimide bilmiyorum.ya oglumdan pek vaktim kalmiyo.

Merhaba kızlar.35.haftam bitti.Herşeyim yıkandı ütülendi.Bebişin odası bile hazır.Sadece hastane eşyalarımı valizlere yerleştirme işim kaldı. Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.

ben eşyalarının çoğunu yıkadım ütüledim. tüm eşyaların aldım ama park yatağını kurmadım .örtülerini sermedim henüz. hastane çantasının içini yavaş yavaş yerleştirmeye başladım.

ben bebegin ve kendimin bütün esyalarini yikadim.ama henüz ütülemedim.hastahane cantasinida hazirlamadim.neyi bekliyosam bende bilmiyorum.37. haftadayim su an.sanki her sey tam takir hazir olunca erken doguracakmisim gibi sacma seyler geliyor aklima.ama büyük ihtimalle yarim bu iside hallederim.

aslinda burda (avusturya)hastahane cantasina pek gerek yok.cünkü anneye ve bebege ilk etapta gerekli olan seyleri zaten hastahaneden veriyorlar.

kızlar benim hastane çantam hazır.çantayı ve araba koltuğunu indirip arabanın bagajına koyalım diyoruz.hem el altından kalkar hemde sancım başlarsa arada çanta alma telaşı olmaz.oğluşumun tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi,annanesinin ördüğü hırka ve yeleklerin düğmeleri eksik kaldı,bi onları alacağız. oyun parkınıda kurduk.bizim çok bi işimiz kalmamış galiba.artık iş bebişimin gelmesine kalmış...sırnaşık şey :emir_bebek:

Back