Hastam ve ilişkim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız ben hesabı kapiyom bb djchchcjcjc
Ya yazık üzüldüm ben yazık ergene. O kadar Abaza kalmış ki iki kadın bulayım da fantezi yazayım diyor sivilce sıkmaktan sıkıldı tabii daha tatilin başı, yaşıt kızlarla da diyalog sıkıntısı var belli dışarda arkadaşları da tok eğlenemiyor napsın burda arıyorsun çareyi. Yazık ayol

Kızım abla ahahahaha ayrıca sevgilimde var lütfen kendi yanlizliginla ilgilen

Konudaki Arif siz olmayasınız
Tövbe estağfurullah

Kızım abla ahahahaha ayrıca sevgilimde var lütfen kendi yanlizliginla ilgilen
Buradakilerin hiç biri senin kadar yalnız değil emin ol. Sevgilin varsa ,ki hiç sanmıyorum, git ona anlat hikayelerini, yoksa fantazi mi demeliydim. Anlat bakalım onun da hoşuna gidecek mi elin adamlarıyla ilgili kurduğun fantaziler

Ay kızsa daha fena ya
Kura kura kurduğu fanteziye bak
Valla yazık ya

benim bildiğim psikologlar gelen kişilere danışan der sen nasıl hasta dedin anlamadım zaten onuda geçtim benim üstümde dene ne demek direkt atlasaydın adama

Ay kızsa daha fena ya
Kura kura kurduğu fanteziye bak
Valla yazık ya
Tam bir bilgisiz ergen yaa, yalnızlıktan canı sıkılmış belli. Yazık. Keşke hemen anladığımızı belli etmeseydik de az eğlenseydi garibim. Ama göze sokmuş resmen fake diye. Dayanamadık, ne yapalım. Zeka kırıntısı olmadı mı olmuyor

Daha 2.mesajında itiraf ettigine gore, baska uydurcak yalan bulamadın heralde. Hayalgücü sıfır beyin zaten yok

Çüşşş arıyorsunuz bari insanların yıllarını verip elde ettiği mesleklerini alet etmesene atın, bu zeka seviyesiyle psikolog olmanız hikayenin en can alıcı yeri

Bu yazıyı okurken kaybettiğim süreyi geri istiyorum. 3 Kulhu 1 Elham okur sevap kazanırdım en azından. Bu nasıl senaryo yarın git flash tv de oyuncu olarak işe başla.

Flash tv oyunculuğu gibi olmuş

Vay akifim vay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…