- 16 Ocak 2023
- 898
- 678
- 25
-
- Konu Sahibi suskunkisi
Çok kötüydüm. Çok ihtiyacım vardıKural1- eş ailesiyle dertleşilmez.
Küçük görümceniz çook tehlikeli, en azından büyüğü niyetini başında belli etmiş ama küçük sinsi.
Ne düşünüyorsun baya baya alttan lafı yedim değil miKural1- eş ailesiyle dertleşilmez.
Küçük görümceniz çook tehlikeli, en azından büyüğü niyetini başında belli etmiş ama küçük sinsi.
Ne düşünüyorsun baya baya alttan lafı yedim değil mi
Yok sormam tabiki ya.Hiçbir şey olmamış gibi davranın ve küçük görümceye özel hiçbir şeyinizi anlatmayın. Ona bu konuyu da sormayın “anlattın mı?” diye.
800 kişilik bir wp gurubuna ait. Çocuklar ve öğretmenler için açılmış. Kimse kimseyi tanımıyorbence isminin oldugu kismi silin oyle paylasin. gören biri ozelden mesaj atabilir işguzarlik olsun diye, daha once olmustu benzer seyler.
Anlatmayacağıni dusunmen komik olurduArkadaşlar ben Görümcemin artık tedavi alması gerektiğini falan düşünüyorum. Hayatımda bu kadın kadar kindar birini daha görmedim. Nişanımdan beri benle uğraşıp durduğu için iletişimimizi tamamen kesmiştik. Ben yurt dışına taşınınca bir nebze de rahatlamıştım. Küçük görümcdmi çok seviyorum. Kızkardeşimle yaşıt ve daha yaşça da benden 7 yaş küçük.Çok ağır bir depresyondan geçiyorum ve çok kötü şeyler yaşadığım bir yıldayım. Dertleşecek kimsem olmadığı için hayatımda ilk kez küçük görümcemle dertleştim. 5 yıldır da tanıyorum görümcemi. Ufak tefek sıkıntılarımdan bahsettim. Bana da destek oldu sağolsun. Ertesi gün benim söylediklerimi annesine ve büyük görümceme anlatmış olacak ki kadın hemen bana gönderme yapacak bir durum paylaşmış. Onu da fotoğraflara ekleyeceğim. Eşime bahsini dahi açmadım henüz. Gerek de duymuyorum. Ama çok şaşırdım yani. Bir insan bir insandan nasıl bu kadar nefret duyabilir. Ben senle yıllardır doğru düzgün konuşmuyorum bile. İnstagramdan takipleşme de şöyle oldu bir firma açmış tebrik amacıyla takip ettim firmasını. Neyse kızlar yani ne yapayım ben bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada bu olay bir ay içerisinde oldu iki. İlkinde tesadüf dedim ama ikincisinde de ben kucuk gorumcemle gorusur gorusmez ertesi gunu boyle bir paylaşım artık tesadüf olamaz.
Duvarla dertleşsen bin kat iyiydi gidip görümce ile dertleşmek nedir yaArkadaşlar ben Görümcemin artık tedavi alması gerektiğini falan düşünüyorum. Hayatımda bu kadın kadar kindar birini daha görmedim. Nişanımdan beri benle uğraşıp durduğu için iletişimimizi tamamen kesmiştik. Ben yurt dışına taşınınca bir nebze de rahatlamıştım. Küçük görümcdmi çok seviyorum. Kızkardeşimle yaşıt ve daha yaşça da benden 7 yaş küçük.Çok ağır bir depresyondan geçiyorum ve çok kötü şeyler yaşadığım bir yıldayım. Dertleşecek kimsem olmadığı için hayatımda ilk kez küçük görümcemle dertleştim. 5 yıldır da tanıyorum görümcemi. Ufak tefek sıkıntılarımdan bahsettim. Bana da destek oldu sağolsun. Ertesi gün benim söylediklerimi annesine ve büyük görümceme anlatmış olacak ki kadın hemen bana gönderme yapacak bir durum paylaşmış. Onu da fotoğraflara ekleyeceğim. Eşime bahsini dahi açmadım henüz. Gerek de duymuyorum. Ama çok şaşırdım yani. Bir insan bir insandan nasıl bu kadar nefret duyabilir. Ben senle yıllardır doğru düzgün konuşmuyorum bile. İnstagramdan takipleşme de şöyle oldu bir firma açmış tebrik amacıyla takip ettim firmasını. Neyse kızlar yani ne yapayım ben bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada bu olay bir ay içerisinde oldu iki. İlkinde tesadüf dedim ama ikincisinde de ben kucuk gorumcemle gorusur gorusmez ertesi gunu boyle bir paylaşım artık tesadüf olamaz.
Ya anlatmasında sorun yok olabilir yani kendi aralarında konuşmuşlardır ama ben bu şekilde kötülük beklemiyordum. Çok zor günler geçiriyorum. Hem bebeğimde bazı sıkıntılar olmasından, maddi durum zorlukları,yalnızlık vs. Burda söyleyemeyeceğim bir ton şey. Zaten kafamda sesler hiç susmuyor bir de buna taktım şimdi.Anlatmayacağıni dusunmen komik olurdugeçen eşim ablasına bir şey soyledi dedim bak 30 dk sonra annenle baban arayacak 20.dk da aradılar ben takmıyorum amannnn yani. Bu devirde depresyona girmiyorum diyen girdiğini fark edemeyecek kadar kötüdür.
Aman salın paylaştığı şeyde fi tarihinden kalma dramatik şeylerArkadaşlar ben Görümcemin artık tedavi alması gerektiğini falan düşünüyorum. Hayatımda bu kadın kadar kindar birini daha görmedim. Nişanımdan beri benle uğraşıp durduğu için iletişimimizi tamamen kesmiştik. Ben yurt dışına taşınınca bir nebze de rahatlamıştım. Küçük görümcdmi çok seviyorum. Kızkardeşimle yaşıt ve daha yaşça da benden 7 yaş küçük.Çok ağır bir depresyondan geçiyorum ve çok kötü şeyler yaşadığım bir yıldayım. Dertleşecek kimsem olmadığı için hayatımda ilk kez küçük görümcemle dertleştim. 5 yıldır da tanıyorum görümcemi. Ufak tefek sıkıntılarımdan bahsettim. Bana da destek oldu sağolsun. Ertesi gün benim söylediklerimi annesine ve büyük görümceme anlatmış olacak ki kadın hemen bana gönderme yapacak bir durum paylaşmış. Onu da fotoğraflara ekleyeceğim. Eşime bahsini dahi açmadım henüz. Gerek de duymuyorum. Ama çok şaşırdım yani. Bir insan bir insandan nasıl bu kadar nefret duyabilir. Ben senle yıllardır doğru düzgün konuşmuyorum bile. İnstagramdan takipleşme de şöyle oldu bir firma açmış tebrik amacıyla takip ettim firmasını. Neyse kızlar yani ne yapayım ben bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada bu olay bir ay içerisinde oldu iki. İlkinde tesadüf dedim ama ikincisinde de ben kucuk gorumcemle gorusur gorusmez ertesi gunu boyle bir paylaşım artık tesadüf olamaz.
Bu konu bana bir yerden tanıdık geldi.Ağzımızı tutamıyoruz.
Takmaya gerek yok, göndermeli durumlar bana hep komik ve küçük gelir. Yüzüme konuşamayacak kadar korkakça.Ya anlatmasında sorun yok olabilir yani kendi aralarında konuşmuşlardır ama ben bu şekilde kötülük beklemiyordum. Çok zor günler geçiriyorum. Hem bebeğimde bazı sıkıntılar olmasından, maddi durum zorlukları,yalnızlık vs. Burda söyleyemeyeceğim bir ton şey. Zaten kafamda sesler hiç susmuyor bir de buna taktım şimdi.
Di mi öyle yapayımAman salın paylaştığı şeyde fi tarihinden kalma dramatik şeylergörümceye hesap sormayın anlattın mı demeyin. Bu tarz insanlara verilecek en güzel cevap yoksaymaktır. O kendi çalsın söylesin.
Çok fena çok sinsi bir kadın. Öyle alttan alttan laf sokar yüzüne güler ki. 2 saat sonra jeton düşer.Takmaya gerek yok, göndermeli durumlar bana hep komik ve küçük gelir. Yüzüme konuşamayacak kadar korkakça.
Sizde paylaşım gönderme yaparsanız inanılmaz avam bi duruma düşersiniz. Bana çok varoş geliyo sosyal medyadan göndermeli yazılar paylaşanlar, kavga edenlerDi mi öyle yapayımİçimden bin bir çeşit senaryo yazdım ne yapsam diye. Ama en iyisi hiç bir şey yapmamak.
İşte bu hareketler bana çok gülünç geliyor gerçekten. Laf soktu şebek moduna giriyorum. Belki ben hislerimi muhattaplariyla uslubunca konusmayi becerebildigim içindir. Ama çok faydasını gördüm eş ailesinden herkes bana karşı dürüst bir şey soyleyecekse direk soyluyor vallahi mutlu oluyorumÇok fena çok sinsi bir kadın. Öyle alttan alttan laf sokar yüzüne güler ki. 2 saat sonra jeton düşer.
Bu paylaşım göndermeler yüzünden nişandan önce de sürekli moralim bozuluyordu. Yani niye diyorum niye. İşi,gücü,derdi her şeyi ben olmuş kadının...Sizde paylaşım gönderme yaparsanız inanılmaz avam bi duruma düşersiniz. Bana çok varoş geliyo sosyal medyadan göndermeli yazılar paylaşanlar, kavga edenlerküçük görümce tele kulak belli ki onların duymasını bilmesini istediğiniz şeyleri sır gibi anlatın gitsin söylesin sonra izleyin