Hastalıklı bir aşk hikayesi

Yabancı hapisaneleri araştırıp kötü olaylara filan mı baktın,prison break dizisi vardı o o kadar etkili olmamıştı ama OZ diye bir dizi vardı onu izlerken benimde psikolojim bozulmuştu,bi gün kendimi sevmediğim bir hocaya kalem saplarken düşünür buldum :KK48::KK48: insan öldürmek çok basit görünüyordu kanım donuyordu her bölümde,

belki sende böyle şeylerden, etrafın laflarından veya kendi içinde kurduğun senaryolardan çok etkilendin ama şimdi gerçeğe dön lütfen,bak sevdiceğin gelmiş ne güzel,korkularının üzerine git ve seni korkutan ne varsa yüzleş canım mesela gerekirse nişanlının kaldığı hapisaneyi gör. hapisaneyi cehennem gibi bi yer olarak düşünmüşsün demekki,herkes birbirini öldürüyor filan diye,hapisane fobini yenmeni tavsiye ederim,korkma artık

psikatrist kadinda sormustu, ne seni uzdu "Cevrem duyar bak sevgisi hapishanedeymis" demeleri mi diye.. asla dedim ve yemin ederim ki oyle birsey aklima bile gelmemisti .. tek uzuntum onun orada ac kalmasi, siddet gormesi gibi seyler oldu.. o orada ya acsa diye benim bogazimdan ekmek gecmedi
Ve sozlumde benimleydi seanslarda, Kadin dedi ki sozlume "Ne olursa olsun bu kizi asla birakma, cunku ben hayatimda hickimsenin kimseyi bukadar sevdigine sahit olmadim" dedi

psikatrist kadinda sormustu, ne seni uzdu "Cevrem duyar bak sevgisi hapishanedeymis" demeleri mi diye.. asla dedim ve yemin ederim ki oyle birsey aklima bile gelmemisti .. tek uzuntum onun orada ac kalmasi, siddet gormesi gibi seyler oldu.. o orada ya acsa diye benim bogazimdan ekmek gecmedi
Ve sozlumde benimleydi seanslarda, Kadin dedi ki sozlume "Ne olursa olsun bu kizi asla birakma, cunku ben hayatimda hickimsenin kimseyi bukadar sevdigine sahit olmadim" dedi

inşallah bırakmaz

Dusmanimin bile bu tarz birsey tecrube etmesini istemem gercekten.
Kimse icin degmedigini asla kimsenin benden daha degerli olmadigini biliyorum sadece bunu uygulayamadim. Lutfen siz uygulayin arkadaslar ne olursa olsun asla hickimse icin bukadar uzulmeye degmez.
Allah var sozlum beni el ustunde tutar, ama herkes gibi tartismalarimizda olur, icimden geciririm ki bak ben onun icin neler yasadim o beni uzebiliyor :) tabiki o tam farkinda bile degil aslinda, aynisi benimde basima gelse yok canim okadar uzulmemistir yine abartiyor diyebilirdim, yaani yasayan biliyor, ama kimse yasamasin

Psikiyatrist de sacmalamis bence. Bu sekilde sevmek saglikli degil.

At kadar adam siddet gorse de kendi basinin caresine bakabilir herhalde. Yetiskin adam kendi basinin caresine bakabilir herhalde ? Akilli olup serserilerle arkadaslik etmeseymis, adam vuracak tipte bir zibidiyle arkadaslik ederken akli nerdeymis ? Kendini dusunmeyen adami sen niye dusunuyorsun? Sen bu adamin annesi degilsin, herkes kendinden sorumlu.

Once can, sonra canan. Ayrilirsiniz, baska seyler olur, hayatta her sey oluyor. Terapist sana senin her seyden herkesten once geldigini, birey olmanin onemini, hayatta saglam durmayi anlatmaliydi, soylemeliydi.

Ne güzel canım allah mutlu etsin sizi,ama bu hapisane konusunun nişanlınla aranızda duvar olmasına izin verme,orada yeme içme mutlaka temin ediliyordur,durduk yerde de kimse kimseye çatamaz canım gardiyanlar bekliyorlar.

seni anlıyorum benim sevdiceğimde hapisaneye girse ben de çok etkilenirdim ama çıkınca içim rahatlardı sen de artık onun döndüğünü fark et,çalışıyormusun bilmiyorum ama başka konulara odaklan bi süre, konusu açılınca da kapatma rahat rahat konuş ağlayacaksan da ağla içinde kalmasın üzerine git,her saniye de bunu düşünme,sıradanlaştır artık

Hiç böyle psikiyatrist görmedim. Psikiyatrist yorum yapmaz.

Psikiyatrist de sacmalamis bence. Bu sekilde sevmek saglikli degil.

At kadar adam siddet gorse de kendi basinin caresine bakabilir herhalde. Yetiskin adam kendi basinin caresine bakabilir herhalde ? Akilli olup serserilerle arkadaslik etmeseymis, adam vuracak tipte bir zibidiyle arkadaslik ederken akli nerdeymis ? Kendini dusunmeyen adami sen niye dusunuyorsun? Sen bu adamin annesi degilsin, herkes kendinden sorumlu.

Once can, sonra canan. Ayrilirsiniz, baska seyler olur, hayatta her sey oluyor. Terapist sana senin her seyden herkesten once geldigini, birey olmanin onemini, hayatta saglam durmayi anlatmaliydi, soylemeliydi.

Profesyonel bi hekim bunu söylemez bence de sağlıklı olmayan bi durumu övmek beslemek bu

Psikatristimi cok seviyorum belkide haklisiniz ama Allah razi olsun iyi veya kotu o iyilestirdi beni.. sozleriyle degil yazdigi haplarla, bu basit birsey degil, iyi bir doktormus ki daha ilk yuttugum hapta icimdeki korkunun gecmeye basladigini hissetmistim
Son seansimizda bana kisiligim ustune calismam gerektigini, ne zorlukla karsilasirsam karsilasayim gucluyum herseyin ustesinden gelebilirim demem gerektigini, simdi bu konu hakkinda evet cok zor zamanlar gecirdim ama artik bitti ve ustesinden geldim dememi vs bissuru seylerden bahsetti.

X