- 3 Nisan 2015
- 17
- 4
- 33
- Konu Sahibi cunkucoksevdim
Yabancı hapisaneleri araştırıp kötü olaylara filan mı baktın,prison break dizisi vardı o o kadar etkili olmamıştı ama OZ diye bir dizi vardı onu izlerken benimde psikolojim bozulmuştu,bi gün kendimi sevmediğim bir hocaya kalem saplarken düşünür buldum insan öldürmek çok basit görünüyordu kanım donuyordu her bölümde,
belki sende böyle şeylerden, etrafın laflarından veya kendi içinde kurduğun senaryolardan çok etkilendin ama şimdi gerçeğe dön lütfen,bak sevdiceğin gelmiş ne güzel,korkularının üzerine git ve seni korkutan ne varsa yüzleş canım mesela gerekirse nişanlının kaldığı hapisaneyi gör. hapisaneyi cehennem gibi bi yer olarak düşünmüşsün demekki,herkes birbirini öldürüyor filan diye,hapisane fobini yenmeni tavsiye ederim,korkma artık
psikatrist kadinda sormustu, ne seni uzdu "Cevrem duyar bak sevgisi hapishanedeymis" demeleri mi diye.. asla dedim ve yemin ederim ki oyle birsey aklima bile gelmemisti .. tek uzuntum onun orada ac kalmasi, siddet gormesi gibi seyler oldu.. o orada ya acsa diye benim bogazimdan ekmek gecmedi
Ve sozlumde benimleydi seanslarda, Kadin dedi ki sozlume "Ne olursa olsun bu kizi asla birakma, cunku ben hayatimda hickimsenin kimseyi bukadar sevdigine sahit olmadim" dedi