Kizlar iyi geceler. Konu biraz burada kalsin lutfen belki yardimci olanlar olur. Son 1 yildir ciddi anlamda sagligimi kaybettigimi dusunuyorum. Basimizdan ailecek cok fazla sey gecti, korkulu stressli gunler atlattik ki zaten kucuklugumden beri panik atak hastasiyim. Bunu belirtmek istedim.
1 yildir boyun agrilarim ( mr girdim boyun kireclenmesi ve kemik erimesi var dediler). Belimde fitik cikti.
Simdi de nedensizce tansiyonum firliyor birden 17 oluyor 5 dk geciyor aradan ve hemen dusuyor. Kan da birsey cikmadi sonuclar iyidi.
3 gundur siddetli boyun agrim var, 1 yildir var zaten gerci, surekli sag sol yaptigimda surekli kütler durmaksizin. Ama 3 gundur siddetlendi.
Ayni zamanda 3 gundur de kulagimda bir ses biiiip diye asla gitmiyor. Suan bile uyuyamiyorum sesten. Sabaha karsi uyuyorum. Bu kulaktaki ses icin hangi doktora gitmem gerekiyor bilmiyorum.
Korkuyorum da zaten.
Gerci kulagimda ki ses olmasa da uyuyamiyorum cunku uyku apnesi teshisi konuldu. Yatakta surekli nefes nefese kaliyorum. Bademciklerim alinmasi lazim.
Oyle iste. Ne yapcam ben kafayi yemeden nasil dayancam
DAha 30 lu yaslarimdaym.
Eski gunlerime dönecebilecekmiyim?