Hastalık korkusu

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
238
9
16
25
Hemen hemen her konuda dile getirmis olabilirim bu saate bile kendime gelemiyorum şimdi de bipolar miyim diye içim içimi yiyor korkudan belirti arıyorum ha bire anksiyetem var ya ilerlerse ya olursa takintilarim da var ya kendimi çok uzersem ya olursam olmamış isem olacaksam diye diye bu korkularla nasıl başa çıkabilirim Allah rızası için soracak danisacak kimsemde yok 😔

İnanın değilseniz bile öyleymiş gibi belirtiler yaşarsınız psikolojik olarak. Sürekli kendinize olumlu telkinler verin ben iyiyim birşeyim yok gibisinden belirti ararsanız mutlaka belirti yaşarsınız psikolojik anlamda

İnanın değilseniz bile öyleymiş gibi belirtiler yaşarsınız psikolojik olarak. Sürekli kendinize olumlu telkinler verin ben iyiyim birşeyim yok gibisinden belirti ararsanız mutlaka belirti yaşarsınız psikolojik anlamda
Eskiden olsa saatlerce düşünüp korkardim ama bir süre sonra değişen birşey olmayinca sorun olmaz gözü ile bakiyorum ama bazen çok yoğun korkuyorum yanlız olduğum için özelikle eşim çalışıyor çok yoğun hala gelemedi o olmayinca kendime sariyorum 😔

Yıllarca aynısını yaşadım Gece vakti küçücük çocuğumla hastane kapılarında bekledim.Artik saldım bir hastaligim olsaydı şimdiye kadar çıkardı birseyim yok deyip kendimi telkin ediyorum.Dahasi dusunmuyorum.Aklina gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bu kendiliğinden olmadı yaklasik 3 sene ilaç kullandım.kolay geçmiyor ve aralardada surekli tekrar ediyor.Allah hepimize sifa versin

Hemen hemen her konuda dile getirmis olabilirim bu saate bile kendime gelemiyorum şimdi de bipolar miyim diye içim içimi yiyor korkudan belirti arıyorum ha bire anksiyetem var ya ilerlerse ya olursa takintilarim da var ya kendimi çok uzersem ya olursam olmamış isem olacaksam diye diye bu korkularla nasıl başa çıkabilirim Allah rızası için soracak danisacak kimsemde yok 😔
Bu yaşadığınız şey korku değil “ kaygı” .
Korku köpek görünce duyulan yoğun duygu ile beraber bana saldırır mı düşüncesi gibi. Kaygı ise olması ihtimal ama olmaması da ihtimal olan şeyler: ya işe giderken köpekle karşılaşır ve o bana saldırırsa.. gibi yaklaşımlar.. duygu…

Hemen bi randevu alıp psikoterapist desteği alın. Bugün bir konu da olan kaygı yarın boyut ve şekil değiştirebilir.

Bu yaşadığınız şey korku değil “ kaygı” .
Korku köpek görünce duyulan yoğun duygu ile beraber bana saldırır mı düşüncesi gibi. Kaygı ise olması ihtimal ama olmaması da ihtimal olan şeyler: ya işe giderken köpekle karşılaşır ve o bana saldırırsa.. gibi yaklaşımlar.. duygu…

Hemen bi randevu alıp psikoterapist desteği alın. Bugün bir konu da olan kaygı yarın boyut ve şekil değiştirebilir.
Hamileyim ve bana ilaç vermemekte kararli doktorum

Ne düşünürsen ona dönüşürsun. Bırak lütfen kendibe uğraş bul ..kitap oku pozitif bakış acını değiştirebileceğin binlerce kitap var.

Back
X