Arkadaşlar ben bu durumu nasıl yaşayıp çözeceğimi artık bilmiyorum. Sürekli kendimi hasta veya kanser veya olacakmışım gibi hissediyorum. ENabız geçmişime baksanız 70 yaşında insan benim kadar doktora gitmemiştir 28 yaşımdayım. Şuan bunları yazarken bile eşimi uyandırıp hastaneye gidelim demeyi düşünüyorum. Midemde 2 ülser gastrit var demişti doktor. 1 haftadır çok mide yanmam var boğazıma kadar yanıyor ağzımda kötü bi tat var. Ya mide kanaması geçiriyorsam? Ya hastaneye geç kalırsam ? Bunları düşünürken halsizlik ve sersemlikte hissediyorum. Ya psikolojik değilse ve gerçekten midemde bişey varsa? Yarın kalp doktoruna randevum var ya bişey çıkarsa ? İnsanlar benden sıkılıp bıkmasın diye kimseyle konuşamıyorum. Anksiyete ve panik atak için ilaç kullanıyorum bırakmak için biraz dozunu azalttık ama sanırım bırakmamam gerekiyor. Çok yoruldum. Hasta olmaktan veya olacak olmaktan çok korkuyorum. Herşey Allah tan niye bu kadar korkuyorum lütfen yardım edin. Bunları yaşayan veya çözüm bulan şifa olan var mı?