- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi philosophy
Merhaba , benim sorunum evet eşim hastalık hastası.bunu evlendikten bir iki yıl sonra farkettim.farkettim diyorum çünkü kendisi de bilmiyordu,hala kabul etmiyor. Evliliğimizin 1. Yılında karadenize gitmiştik arabamiz yoktu,orda gece nefesim daralıyor demeye başladı,ben gerçekten hasta sandım çok korktum filan neyse böyle olaylarimiz gece acile gitmelerimiz o kadar çok oldu ki,ama 20 yıldır teşhis edilmiş bir hastalığı yok çok enteresan nefes daralmalari sonucu astım olduğunu zannediyordu ve ilaç kullanıyordu ama astım degil,bi ara kalbinden bi ara cigerinden,şimdi de midesinden sorunları var.olabilir basit bir refludur diyorum.iki kez doktora gitti,doktor ona zayifladin mi demiş son zamanlarda onu takmış kafasına şimdi herkes ona zayifladin diyormuş yine gitti doktora. Ki bi ara kilo almıştı 5 kılo kadar verdi bu da yeni değil,ya benim sorunum ben böyle dedikçe sinirleniyorum defalarca anlattım psikoloğa git dedim o israrla hasta olduğunu düşünüyor, gercekten bi hastalığı olsa napicaz bilmiyorum,bu arada annesi,babası kardeşi hepsinde panik atak var yani bakış açısı böyle hayata değişir mi,tedavi olabilir mi eşim tam panik atak degil, yani olabilir ona bişey demiyorum ama kabullenmiyor.nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum.