Merhabalar teşekkür ederim aşırı boyun ağrım oluyor baskı yapıyor gibi oluyo her gün baskı oluyor sanki boynum tutmuyor kafamı titriyor hissi düşücem hissi bazen gözler hiç görmüyor gibi oluyor aşırı göz hassasiyeti de var içte sıkıntı oluyor gibi oluyor boğazım ağrıyor gibi hafif hemen ona takıyorum acaba nefes aliyomuyum sıkıştı içim galibq falan diyorum
Geçen sene bir ay boyunca boğazımın sağ tarafı ağrımıştı artık kötü bir şey var diye düşünüyordum. Unutunca kendiliğinden geçti.
Boyun ağrısını 3 yıldır çekiyorum direkt boyuna vuruyor zaten stres. Nörolojiye gittiğimde doktor boynuma dokunarak kaslarımın çok sert olduğunu söylemişti. Bu sertliğin geçmesini bekleme kızım benim böyle bir sürü hastam var diye eklemişti. Ama boynum ağrıdıkça ben korkuyordum hep. Bu yaz boyun ağrısıyla birlikte kafada titreme olayını yaşadım. Boyun mrına hiç girmemiştim ve kötü bir şey çıkar diye korkuyordum. Sonunda cesaretimi toplayıp mra girdim sadece düzleşme çıktı. Hala ağrım var boynumda arada şiddetleniyor ağrısı başıma doğru yayılıyor. naprosyn jel var onu kullanabilirsiniz iyi geliyor. Boynunuzu sıcak tutmaya özen gösterin kış aylarında ağrısı daha çok oluyor çünkü.
Göz olayını anlatmıştım görmeme olayı karanlık şekilde olmuyor değil mi? Renkler her şey var Sanki bakıyorum ama görmüyorum gibi oluyor aynada falan. Bulanık ve uzağı görememe ilk panik atağımda başlamıştı zaten ona alıştım.
Onun haricinde bu zamana kadar nefes alamama, göğsümün ortasında baskı, kalpte ek atımlar, göğüs kemiğimin batması acıması, omuzlarımın ağrısı kollarımın ağrısı, vücutta seğirme, titremeler,
Boğazımda bir şeyin takılı olması hissi ( ki bu his bana gerçekten boğazımda bir şey olduğuna inandırmıştı).
Sırt ağrıları, kürek kemiği ağrısı, çene ağrısı, vücutta yanma hissi, enseden kafaya doğru gelen deri çekilmesi gibi bir his, baş dönmesi( itilme, kayık gibi sallanma), atak anında konuşamama, felç geçiriyormuş hissi gibi böyle uzayıp gidiyor.
Daha yazmayı unuttuğum bir sürü şey vardır eminim.
Bir şeye takıyorsunuz bütün algınız o taktığınız yere odaklanıyor bu bir süre devam ediyor. Sonra onu unutuyorsunuz bu defa başka bir şey çıkıyor. Hiç bitmiyor. Hep yeni bir şey çıktıkça da psikolojik bir olaymış gibi gelmiyor.
Ama hepsinin yolu tamamen strese çıkıyor. Buna emin olun :)