Evet ama sıkıntılarım artarak devam ediyor. Yeşil gaita gözümu korkuttu.Check-up'a girmişsiniz zaten daha neyi araştırıyorsunuz ki?
Kan verdim. Kanimda birşey cikmadiBir kan verseydiniz.
Yeşil dışkı karaciğer sorunl arını gösteriyor benim bildiğim.
O zaman psikoloğa gidin arkadaşım.Kan verdim. Kanimda birşey cikmadi
Dahiliye ve genel cerraha gittim. İki küçük çocuğun var. artık doktor deyince insanlar bana tepki gösteriyorGastroenteroloji Uzmanına göründün mü?
boşver sen onları.Dahiliye ve genel cerraha gittim. İki küçük çocuğun var. artık doktor deyince insanlar bana tepki gösteriyor
Aslında yeşil gaitaya kadar çok dert etmiyordum. Ama düşünmekten kendimi alamiyorumguatr diyorsunuz. hafife almayın. o hastalık bütün metabolizmayı etkiliyor. psikolojiyi de.
bol bol ev yapımı yoğurt tüketin.
bol su için. önce kabızlığı halletmelisiniz.
size yarayan yöntemi bir şekilde deneyerek bulun.
kimisinde kayısı, kiraz kimisinde acı, yağlı...
Psikiyatra gittim. Ama yesil gaita psikolojikmen olurmu kiO zaman psikoloğa gidin arkadaşım.
Takıntı olmuş sizde.
İçtiğiniz ilaçlar yapıyordur.Evet ama sıkıntılarım artarak devam ediyor. Yeşil gaita gözümu korkuttu.
Fiziksel sağlığınızda bir sorun olmadığına göre psikolojiktir dedim.Psikiyatra gittim. Ama yesil gaita psikolojikmen olurmu ki
internetten bakınca yeşil gaita hakkında korkunç şeyler okudum.
Değil mi bunu kimseye anlatamıyorum. Sonuçta somut sikintılarım var. Ağrı gibi diski rengi gibi. Ama insanlar simariklik yaptığımı düşünüyorlar. Eşim doktor deme bana artık diyor.boşver sen onları.
önemli olan sağlığın.
iyileşene kadar elbette her yolu deneyeceksin.
o zaman direkt sohbeti kes.Değil mi bunu kimseye anlatamıyorum. Sonuçta somut sikintılarım var. Ağrı gibi diski rengi gibi. Ama insanlar simariklik yaptığımı düşünüyorlar. Eşim doktor deme bana artık diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?