• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası miyim, gerçekten hasta miyim? Hayatı durdurdum. Evliliğim tehlikede!

Fiziksel sağlığınızda bir sorun olmadığına göre psikolojiktir dedim.
İnsan vücudu bazen farklı tepkiler veriyor,robot değiliz ki.
Psikiyartist değil psikoloğa gidin dedim.
Maddi anlamda psikolog zor. Psikiyatr anksiyete bozukluğu tanısı koydu. Yönlendirbeni.
Başka bir hastaneye gitseniz?
Sorun o zaten iki küçük çocuğun var. Hastaneye gitmek çok zor oluyor benim için. Yoksa kimseyi takmam. Sorunum çözülene kadar doktor doktor gezerim.

Ya bence bir dışkı tahlili yaptirin o zaman kan tahlilinde degil de onda cikar sonuc.Bir dahililiye uzmanına görünün söyleyin o kendisi isteyecektir zaten.

Ya bence bir dışkı tahlili yaptirin o zaman kan tahlilinde degil de onda cikar sonuc.Bir dahililiye uzmanına görünün söyleyin o kendisi isteyecektir zaten.
Evet onu yaptırmak istiyorum. Gaita tahlilinde çıkar değil mi sorun. Kolonoskopiye filan gerek kalmaz insallah

En iyisi gastrolojiye gitmeniz. Mide bulantısı ve bahsedilen ağrı genelde safrakesesinde oluyor. Eğer bir taş falan var ve kanala düştüyse doktorlar bunu göremeyebilir. Aynı problemleri eniştemde yaşadı. Hiçbi teşhis koyamadılar. 5 prof gezdi. En son gatada bi doktor farketmiş.
Ha hiçbiri değilse herhangi bi gıdaya karşı vücudunuz alerji geliştirmiş olabilir. Kızımın alerjisinden sonra alerjinin nelere neden olabileceğini gördüm. Mide bulantısı,karın ağrısı,kaka renginde değişme. Tavsiyem başka bi doktora gitmeniz. Geçmiş olsun.

Gastro doktoruna gidin acilen rektoskopi yada kolonoskopi yaptirabilirsiniz. Check upta belli degerlere bakiliyor zaten cok birsey cikmaz.

İçtiğiniz ilaçlar yapıyordur.

Benim bi arkadaşım vardı sürekli öyleydi. Benden sağlamdı ama hep hasta olduğunu söylerdi ve hiç hoş değildi anı mahvediyordu İnanın.

Hasta olduğunuza eminseniz yatın bi araştırma hastanesine bi yerinizden girip bi yerinizden çıkıyorlar mübarekler. Baktılar bişey yok, psikoloğa yönlendirirler sizi.
Biliyorum ben kendini hem ailemi yiprattim. Ama ağrı istemiyorum hayatımda.
Guatr var ülser var yani bunları yaşamanız normal.
Çünkü ilaç kullanırken de psikolojik olarak kendinizi kötü hissediyorsunuz ve vücudunuz size oyun oynuyor özellikle bağırsak.
Biraz kendinizi rahat bırakın derim.
Yapabilsem keşke. Ama rahat olamiyorum

Çok enteresan. Buradaki insanların aklına gelen her şey sizi kontrol eden doktorların da aklına gelmiştir diye düşünüyorum.
Su durumda burada size verilen tıbbi tavsiyeler sadece sizin psikozunu besliyor...
Ki sizin de istediğiniz bu zaten...

Çok enteresan. Buradaki insanların aklına gelen her şey sizi kontrol eden doktorların da aklına gelmiştir diye düşünüyorum.
Su durumda burada size verilen tıbbi tavsiyeler sadece sizin psikozunu besliyor...
Ki sizin de istediğiniz bu zaten...
Evet rahatlamak istiyorum. Çünkü artık kimseye hastalıktan bahsedemeyiz duruma geldim. Birinin bende yaşadım bunları ama iyiyim demesine ihtiyacım var

Madem doktor guatr demş neden ilaç vermedi. Bu hastalık tüm vücudun hormon dengesini mrtabolizmayı zorluyor
saç dökülmesi
kilo kaybı yada aşırı kilo.
Eklem agrıları
kemik agrıları
aşırı sinir
kalp çarpıntısı
panik atak
Kaygı bozuklugu
Deprosyana hatta intihara kdr sürüyor.
Ben birebir yaşıyorum ve 10 yıldır ilaç kullnıyorum. Bence kapsamlı bir kan tahlili daha yaptırın ve ben iyiym mutluyum diyin sürekli. Dua edin bol bol başka türlü atlatamazsınız

En iyisi gastrolojiye gitmeniz. Mide bulantısı ve bahsedilen ağrı genelde safrakesesinde oluyor. Eğer bir taş falan var ve kanala düştüyse doktorlar bunu göremeyebilir. Aynı problemleri eniştemde yaşadı. Hiçbi teşhis koyamadılar. 5 prof gezdi. En son gatada bi doktor farketmiş.
Ha hiçbiri değilse herhangi bi gıdaya karşı vücudunuz alerji geliştirmiş olabilir. Kızımın alerjisinden sonra alerjinin nelere neden olabileceğini gördüm. Mide bulantısı,karın ağrısı,kaka renginde değişme. Tavsiyem başka bi doktora gitmeniz. Geçmiş olsun.
Gastroloji hiç düşünmemiştim. Tesekkur ederim.

Madem doktor guatr demş neden ilaç vermedi. Bu hastalık tüm vücudun hormon dengesini mrtabolizmayı zorluyor
saç dökülmesi
kilo kaybı yada aşırı kilo.
Eklem agrıları
kemik agrıları
aşırı sinir
kalp çarpıntısı
panik atak
Kaygı bozuklugu
Deprosyana hatta intihara kdr sürüyor.
Ben birebir yaşıyorum ve 10 yıldır ilaç kullnıyorum. Bence kapsamlı bir kan tahlili daha yaptırın ve ben iyiym mutluyum diyin sürekli. Dua edin bol bol başka türlü atlatamazsınız
Guatr için genel cerraha yönlendirdi. Henüz gitmedim

Guatr için genel cerraha yönlendirdi. Henüz gitmedim
Endokrin doktoruna gitmeni öneririm. Araştırma hastanelerinde var endokrin. Ama önce dahiliyeden randevu almak gerekiyor. Zamanla düzeliceginize eminim. Bol bol yürüyün.açık havada dolaşın

Back