Hastalık hastalığı

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.446
374
73
25
Hanımlar merhaba. 6.5 aylık hamileyim. 2 ay önce koltuk altım ağrımaya başladı sonra şiş olduğunu farkettım hemen genel cerraha gittim muayene edip lenf bezi şişmesi dedi. 2 ay geçmeyince geçen hafta tekrar başka doktora gittim. O da aynı şeyi söyledi ve usg çekildim. Usg yi çeken doktor korkma kötü bişey yok lenf bezleri şişmiş dedi. Neyse sonuçları gösterdiğim doktorda korkulcak bişey yok dedi. Ama ben İnternetten araştırma yaptığım için lenf bezin 2.5 cm olduğu için biyopsı gerek diye okudum ama doktor öyle birşey demedi. Bende yine sonuclarımı yakınımızda ki devlet hastanesindeki genel cerraha gösterdim oda kötü birşey yok dedi ama internette kanser çıkıyor lenfoma da şişermiş normal de gece terleme olmaz oda çok sıcak olduğunda gece terlerim bu sabah terli uyandım kafayı yicem ben mi çok takıyorum acaba

Kullandigin roll
On filan varsa ara ver.. onlarda yapabiliyor.. ayrica killari nasil aliyorsun? Bu gibi sikayeti olanlara lazer tavsiye ediyorlar

Lenfomada, Ultrasonla baktıklarında anormallik varsa direk gözüküyor. Eğer siz iyi doktorlara gittiyseniz inşallah yoktur. Bu arada şişliğin devam edip etmediğini, küçültüp küçülmediğini kontrol edin ama sürekli oynamayın orayla.
Terleme vs psikolojik olabilir. Lenfomada sırılsıklam bir terleme oluyor.

İnternette baş ağrısı yazınca da kanser çıkıyor. 3 4 doktor gezmişsiniz, hepsi aynı şeyi söylüyorsa doğrudur. İçinizi ferah tutmaya çalışın.

Ay bugun de nasil karnim agriyor. Dur bakim google a. Aaa ben de kansermişim

Doktora inanmayıp google mı inanıyorsunuz

Bişey olmaz bana da olmuştu. Koltukaltı rollon kullanıyorsan bırak bana o yapıyor mesela

Çok haklsınız. Hamileliğimde çok sorunlar yaşadım sürekli düşük tehlikeleri çok psikolojim bozuldu inanın. Yanlıs anlamayın siz ikna edersiniz diye değilde bu düşüncemin dışarıdan nasıl göründüğünü anlamak için yazdım

Aynı sorun bende vardı ilk bi 12 sene önce çıkmıştı dr. Gittim kıl kökü iltihabı dediler ama küçük misket gibi 3 tane vardı
Hamileyken ağrısı oldu biraz ondan gittim dr. oda kıl kökü iltihabı dedi
Kıl kökü iltihabınıda şöyle anlıyoruz kıllar kesildikten sonra uzadığı dönem şişiyor iyice uzayıncada iniyor
Çok bi sorun olduğunu düşünmedim koltuk altı sonuçta göğüs değil ama dr ne derse o tabiki

İnternete kalsa her gün bir yerimi kesmem lazım
Eski patronumun karisi aramis bi gun, dilinde yara cikmis..sigarada kullaniyormus.. dil kanseri oldum diye agliyormus patron demis ne alaka nerden cikariyorsun? Internette okudum, dil kanseri olmusum filan bahaneyle sigarayi birakmis

Bazen bilgilenmek icin cok iyi internet ama bazende en kotu seyler yaziyor korkuyor insanlar

Ben de hastalık hastası biriyim ve internet yüzünden tam atak dönemindeyim. Bir süredir gece terlemesi sorunum var, doktor elle muayene etti temiz dedi, detaylı bir kan tahlili yaptı sorun yok dedi ama ben doktora inanmakta zorlanıyorum, terlemelerim psikolojik olabilir ama çok korkuyorum çıldırıcam

Ona iyi olaya vesile olmuş.
Arada ben de bakıyorum ama cidden iyi şeyler yazmıyor.

Bir ara kasık ağrım vardı apandisit dedi, safra dedi, kolon kanseri dedi en son bebek haberini aldım

İnternete bakmak varken neden doktora gittiniz ki o kadar? her şey en doğrusuyla yazıyo zaten internette hatta tıp diplomasını da online veriyolarmış diye duydum

Ona iyi olaya vesile olmuş.
Arada ben de bakıyorum ama cidden iyi şeyler yazmıyor.

Bir ara kasık ağrım vardı apandisit dedi, safra dedi, kolon kanseri dedi en son bebek haberini aldım
ay buna cok guldum apandisit agrisi cok zor..oglumun apandisiti alindi ordan biliyorum cok sancili oluyor, kipirdayamiyorsun agridan. patlasa ayri dert tabii.

Neyse ki sana guzel haberlere vesile olmus

İnternete bakmak varken neden doktora gittiniz ki o kadar? her şey en doğrusuyla yazıyo zaten internette hatta tıp diplomasını da online veriyolarmış diye duydum
Haklsınız abarttıgımın farkındayım ama inanın ne yaparsam yapayım kendimi durduramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…