• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastalığı

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.446
373
73
25
Hanımlar merhaba. 6.5 aylık hamileyim. 2 ay önce koltuk altım ağrımaya başladı sonra şiş olduğunu farkettım hemen genel cerraha gittim muayene edip lenf bezi şişmesi dedi. 2 ay geçmeyince geçen hafta tekrar başka doktora gittim. O da aynı şeyi söyledi ve usg çekildim. Usg yi çeken doktor korkma kötü bişey yok lenf bezleri şişmiş dedi. Neyse sonuçları gösterdiğim doktorda korkulcak bişey yok dedi. Ama ben İnternetten araştırma yaptığım için lenf bezin 2.5 cm olduğu için biyopsı gerek diye okudum ama doktor öyle birşey demedi. Bende yine sonuclarımı yakınımızda ki devlet hastanesindeki genel cerraha gösterdim oda kötü birşey yok dedi ama internette kanser çıkıyor 😭 lenfoma da şişermiş normal de gece terleme olmaz oda çok sıcak olduğunda gece terlerim bu sabah terli uyandım kafayı yicem ben mi çok takıyorum acaba

Hamilelikte ve doğum sonrası ilk bir kaç ay hormonlarin etkisinden dolayı böyle şeylere fazlaca takılıyor insan. İnternetten bakmayın derler hep doktorlar 😀
Birden fazla doktora da gözukmussunuz hem bence korkmamalisiniz artık. Ama siz de haklısınız insan hamileyken normalden daha fazla takıyor 😪

Hamileyken çok terlerdim ben de.
Lenfler elledikçe de büyür bu arada. Duruyo mu duruyo mu şişti mi etti mi dedikçe ellerseniz büyür.

Bende 2,3 haftadir fark ettim ama imi koltuk altimdada var 1,5cm kadar tahminimce elim surekli oraya gidiyo koltuk altima. Siz daha onceyasadiniz mi benide korku sardi. Gecen ay kan tahlili ve 3 ay once meme usg cektirmistim. Normaldi hersey

Bende 2,3 haftadir fark ettim benim koltuk altimdada var 1,5cm kadar tahminimce, elim surekli oraya gidiyo dediginiz gibi Siz daha once yasadiniz mi benide korku sardi. Gecen ay kan tahlili ve

Bende 2,3 haftadir fark ettim benim koltuk altimdada var 1,5cm kadar tahminimce, elim surekli oraya gidiyo dediginiz gibi Siz daha once yasadiniz mi benide korku sardi. Gecen ay kan tahlili ve
Baktım geçen sene de varmıştı ultroson kağıdında yazıyor. Acaba diyorum bu şeyler vücudumuzda hep olucakmı.

Back