Hastalık habercisi mi yoksa sadece stres mi? Yardım :(

Tuuching

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
116
27
98
28
Merhaba 18 yaşındayım bu sene sınava hazırlanıyorum ve bu beni psikolojik olarak çok etkiledi bir kere panik atak ve hastalık hastası oldum tabi bu sorunların daha çok başındayım ve ilaçsız bir şekilde yenmeye çalışıyorum kendimde gördüğüm bazı değişiklikler var ve acaba bunlar stres kaynaklı mı yoksa ciddi bir şey olabilir mi diye size sormak istedim lütfen yardım edin İlk önce ellerimde bir güçsüzlük var sanki böyle aceleden mi ne hep elimden kalem fırlıyo böyle ellerimde bir güçsüzlük halsizlik var gibi ve eskisi gibi konuşamıyorum yani sanki güzel seçemiyorum cümleleri toparlayamıyorum ve çenemde bir uyuşukluk var 20lik dişten desem diş hiç ağrı yapmıyo ondan olduğunu düşünmüyorum acaba bunlar stresten olabilir mi? Hastalık hastası olduğum için parkinsondan girdim als den çıktım Allahım korusun hepimizi bu hastalıklardan bundan önce el titremesi ve seyirmeler oluyodu vücudumda ama bunlar ben onları düşünmeyince geçti yani psikolojikmiş şuan üstünde durmadığım için olmuyo ve bu sıralar başım agrıdıgında burun ve alın çevrem uyuşuyo sanki ama arada bunlar stres sıkıntı kendini kasmaktan olan şeyler mi yoksa anormal mi lüüüttfen cevap yazın iyi şeyler duymaya ihtiyacım var bunları düşünmekten ders bile çalışamıyorum ((( Bu arada 15ine randevu aldım ama yinede konu açmak istedim belki içime psikolojik olarak su serpersiniz ((

Sınav stresi psikolojik rahatsızlıklarını tetiklemiş ve ortaya çıkmışlar . Sınav kaygın çok mu fazla ? Eğer öyleyse psikyatrist ve psikolog eşliğinde tedavi ol derim . Sosyalleşmekte seni evhamlarından arındırır . Yüzmeye git sinemaya git keyif aldığın şeyler yap .

Bencede öyle oldu stres yaptığımdan böyle oldum dışarı çıkarken bile kötü oluyorum artik avm de metrobuste falan hep kalp krizi veya beyin kafamasi geciricegimi dusunuyorum yada avm ya biz icerdeyken basimiza yikilirsa falan... Bugun randevum var mr cektircektim ama vazgectim sanirim zarari varmis radyasyon diye Haklisin sosyallesmek dusunmemi engelleyebilir sagol canim deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…