Hastalığım ne olabilir

Cnm hamile iken bütün vitemin depoların çökmüş demişti doktor zaten 75 ile hamile kalıp 68 civRı ile doğuma girdim acaba bundan dolayı olabilir mi kötü hastalık olmadında tümör falan gibi

B12 vitamin eksikliğide sorun olabilir.

İnternete kalsa en ufacık şey bile ölümcül oluyor aslında biz hep niyeyse kötüsüne inandırıyoruz kendimizi en güzeli doktora gidin ve pozitif düşünün. Bilimsel olarak beyin kendini neye inandırırsa vücut o etkiyi verirmiş biz hasta olduğumuzu düşününce beynimiz hasta mesajını alıyormuş yani ben inanıyorum buna sizde pozitif düşünün .. geçmiş olsun umarım ciddi birşeyiniz yoktur.

Evet dediğin gibi cnm internette abartılı oluyor herşey şimdi randevu alıp önce devlete fideceğim film çektireyim öncelikle olmadı araştırmaya giderim

Can
3-12 yaş arası ve 40 yaş üstü en sık görülen yaş aralığıymış. Bende 29 yaşındayım ama yinede hangi siteye baksam hiçte iç açıcı gelmedi
canım.bende de var.yorgunluktan olabılır.el uyusması ozellıkle boyun duzlesmesı ve fıtıgından.kaynaklıdır.fıskırı sekılde.kusman lazım.bulantısız kusmalar falan.boyun agrın var mı?

Can
canım.bende de var.yorgunluktan olabılır.el uyusması ozellıkle boyun duzlesmesı ve fıtıgından.kaynaklıdır.fıskırı sekılde.kusman lazım.bulantısız kusmalar falan.boyun agrın var mı?
Cnm boynumda zaten var bişeyler mesela baş ağrısı olduğunda soğuk elle boynuma dokunurum geçer doktor hatta abartmadan soğuk uygulayabilirsin demişti ama film çekmemişti boynumun off aslında çokda umursamıyordum ama bugün arkadaşa sordum şu karşıdan gelen adamın yüzünü net görebiliyormusun diye oda evet gayet net dedi ama ben bulanık görüyordum sonra diğer bulgularla falan araştırınca direk aklıma kötü şeyler geldi Rabbim yavrularımın hatrına inş kötü bişey çıkarmaz

Aynı şikayetler üzerine gittim her şey yapıldı. Sonuç stresten :) Ne zaman strese girsem dediklerinizin aynısı oluyor.

İçime koca bir kova dolusu soğuk bir su döktün inş bendede bişey çıkmaz
Çıkmaz merak etmeyin ben de en son kansızlık+ B12 vitamin eksikliği çıktı onlar geçti ama dediğiniz şikayetler stresli olduğum zamanlar hala devam eder, takmamaya çalışıyorum çünkü taktıkça da artıyor gibi. Mutluluklar

Sağol cnm inş. Sanırım bende stresden oluyo malum yoğun tempodayım şu aralar bide hamile iken paşa bey bütün depoları tüketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…