• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalığım ne olabilir

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
merhaba hanımlar ben uzun yıldır baş dönmesi yaşayan biriyim baş ağrılarımda vardır hep emar röntgen hepsi çekildi en son 3 yıl önce falan gittim bişey çıkmadı . Şu aralar eskiye nazaran daha yoğun tempoda hayatımız kızım okula başladı bebeğim var falan . Şimdi internette araştırdım ve çokta tedirgin oldum en yakın zamanda tekrar doktora gideceğim benimle aynı olan varmı sormak istedim sıkıntılarım şu
Arada baş dönmesi , yer ayağımın altından kayıyor hissi bu çok sık oluyor görmem bulanıklaştı yakın mesafede çok değil ama 6-7 metre ilerdeki kişinin yüzünü buğulu görüyorum ve sağ elimin serçe parmağında karıncalanma ve uyuşukluk . Yorgunluk
Allah korusun tümörden çok korkuyorum aranızda varmı bu şikayetleri olan ?

internette bilgi kirliliği var. doktora tekrar görünün bu endişelerinizi paylaşın ama korkacak bişey değil bence. ben yıllarca durup dururken bayılıyordum bende bişey var sandım psikolojik çıktı. gözler alerjicen bulanabilir, dengeyi sağlayan kulak sıvısında problem olabilir. kulak burun boğaza da gidebilrsiniz tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.Baş dönmesi hariç diger belirtiler şu andamı başladı? yada kaç saat gün? Ben aynı belirtilerle 2 defa beyin kanaması atlattım.Korkmayın ama iyi takip edip hemen hastaneye gidin.

internette bilgi kirliliği var. doktora tekrar görünün bu endişelerinizi paylaşın ama korkacak bişey değil bence. ben yıllarca durup dururken bayılıyordum bende bişey var sandım psikolojik çıktı. gözler alerjicen bulanabilir, dengeyi sağlayan kulak sıvısında problem olabilir. kulak burun boğaza da gidebilrsiniz tavsiye ederim.
Saol cnm evet gideceğim zaten netten baktıkça korkuyorum 2akrabamı genç yaşta beyin tümöründen kaybettim ve ister istemez korkuyorum direk yavrularım geliyor aklıma inş bişey yokturo_O

Geçmiş olsun.Baş dönmesi hariç diger belirtiler şu andamı başladı? yada kaç saat gün? Ben aynı belirtilerle 2 defa beyin kanaması atlattım.Korkmayın ama iyi takip edip hemen hastaneye gidin.
Evet cnm diğer bulgular son bi kaç aydır var anlık oluyor belirttiklerim görme kusuru sürekli ama miyopum vardı 0.25 çok düşükde olsa belki ilerledi

şimdi bende korkmaya başladım..benim kızımdada var ..küçüklüğünden beri..en çok sabahları oluyor..okula gidemeyecek durumda oluyor..:KK57:

şimdi bende korkmaya başladım..benim kızımdada var ..küçüklüğünden beri..en çok sabahları oluyor..okula gidemeyecek durumda oluyor..:KK57:
3-12 yaş arası ve 40 yaş üstü en sık görülen yaş aralığıymış. Bende 29 yaşındayım ama yinede hangi siteye baksam hiçte iç açıcı gelmedi :KK43:

Merhaba buna benzer şikayetlerim vardı hipotiroid çıktı. Hala tam düzelemedim şimdilerde çölyak belirtilerini araştırıyorum gluten alerjiniz olabilir. Saydıklarınız çölyak belirtilerine benziyor tabi oladabilir olmayadabilir.Çünkü çok fazla kişiden kişiye değişen belirtileri oluyormuş .Bende yıllardır araştırıyorum en kısa sürede sağlığımıza kavuşmak dileğiyle geçmiş olsun.

Evet cnm diğer bulgular son bi kaç aydır var anlık oluyor belirttiklerim görme kusuru sürekli ama miyopum vardı 0.25 çok düşükde olsa belki ilerledi
Anladım Baş dönmesiinin önemli önemsiz bir çok sebebi olabilir.Ama bulanık görme,elde parmakta yada herhangi bir uzuvda uyuşma hissizlik ciddi olabilir siz tekrar bi kapsamlı muayene olun geç kalmadan

ben doğumdan sonra yaşadım bunu ,şiddetli baş dönmesi ve baş ağrısı eşliğinde
ilaç kullandım,1.5 yılda geçti
dr psikolojik stres uykusuzluk dedi
muhtemelen sebep bunlardır
baş dönmesiyle birlikte,gözlerde bulanıklık oluyor zaten
ellerimde uyuşma karıncalanmada oluyordu
kulakla ilgili sıkıntılardanda kaynaklanabiliyor
nöroloji ve kbb'a mutlaka gidin
geçmiş olsun.

Merhaba buna benzer şikayetlerim vardı hipotiroid çıktı. Hala tam düzelemedim şimdilerde çölyak belirtilerini araştırıyorum gluten alerjiniz olabilir. Saydıklarınız çölyak belirtilerine benziyor tabi oladabilir olmayadabilir.Çünkü çok fazla kişiden kişiye değişen belirtileri oluyormuş .Bende yıllardır araştırıyorum en kısa sürede sağlığımıza kavuşmak dileğiyle geçmiş olsun.
Bende sadece sinir sisteminde problem çıkmıştı daha önce en iyisi bi randevu alıp gitmek yine

her türlü ihtimali düşünürken lütfen psikolojik açıdan olabileceğini de düşünün.
anlattıklarınız panik atak ve ankisiyete bozukluğuna da benziyor.
elle tutulur bir sıkıntı varmış gibi olur .norolojiye de bir görünün bence.

her türlü ihtimali düşünürken lütfen psikolojik açıdan olabileceğini de düşünün.
anlattıklarınız panik atak ve ankisiyete bozukluğuna da benziyor.
elle tutulur bir sıkıntı varmış gibi olur .norolojiye de bir görünün bence.
Cnm zaten ilk nörolojiye gitmiştim o zaman sadece baş dönmem vardı sinirsel demişti ama şuan dediğim gibi uyuşukluk ve görme bozukluğu bide dnge kaybı olunca çok tedirgin oldum o_O

Bence beyin tümörü diye düşünmeyin. Mr çekilmiş, röntgen çekilmiş öyle bir şey olsa mutlaka çıkardı sonuçlarınızda. Detaylı kan tahlili yaptırdınız mı

3-12 yaş arası ve 40 yaş üstü en sık görülen yaş aralığıymış. Bende 29 yaşındayım ama yinede hangi siteye baksam hiçte iç açıcı gelmedi :KK43:

siz en azında mr çektirmişsiniz..biz onuda yaptırmadık..sadece sağlık ocağına götürdük..tansiyon ölçtüler..normal çıktı...:KK34:

merhaba hanımlar ben uzun yıldır baş dönmesi yaşayan biriyim baş ağrılarımda vardır hep emar röntgen hepsi çekildi en son 3 yıl önce falan gittim bişey çıkmadı . Şu aralar eskiye nazaran daha yoğun tempoda hayatımız kızım okula başladı bebeğim var falan . Şimdi internette araştırdım ve çokta tedirgin oldum en yakın zamanda tekrar doktora gideceğim benimle aynı olan varmı sormak istedim sıkıntılarım şu
Arada baş dönmesi , yer ayağımın altından kayıyor hissi bu çok sık oluyor görmem bulanıklaştı yakın mesafede çok değil ama 6-7 metre ilerdeki kişinin yüzünü buğulu görüyorum ve sağ elimin serçe parmağında karıncalanma ve uyuşukluk . Yorgunluk
Allah korusun tümörden çok korkuyorum aranızda varmı bu şikayetleri olan ?
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bunun için işinde iyi olan doktorlara mutlaka başvurun ancak sorun Demir eksikliği Yada b12 de ciddi eksiklik sebep olmuş olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Bunun için işinde iyi olan doktorlara mutlaka başvurun ancak sorun Demir eksikliği Yada b12 de ciddi eksiklik sebep olmuş olabilir.
Cnm hamile iken bütün vitemin depoların çökmüş demişti doktor zaten 75 ile hamile kalıp 68 civRı ile doğuma girdim acaba bundan dolayı olabilir mi kötü hastalık olmadında tümör falan gibio_Oo_Oo_O

Bende sadece sinir sisteminde problem çıkmıştı daha önce en iyisi bi randevu alıp gitmek yine
Geçmiş olsun vertigo olabilir,göz tansiyonu olabilir.Ms hastalığı olabilir,ms hastalığının belirtileri,bulanık görme,baş dönmesi,uyuşma ve karıncalanma gibi belirtileri vardır,siz yine en kısa zamanda doktora gidin.

Back