• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastaligim ne acaba ? yardim

barney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
20
0
86
Gun icinde hicbir sikintim yok.ancak sabah erkenden gözümü actim mi is bitti. Bir kalp carpintisi yasiyorum. O an atak geciriyorum saniyorum ama ne olduğunu bilemiyorum
Bundan 3 sene once cok daha fazlasini yasiyordum.tek yasadigim yillarda, sabah kendimi aglarken buluyordum baska bir odada.ilaca baslayinca biraz azalmisti.ailemin yanina tasininca gecti bir seyim ilac kullaniyordum.
Evlenip amerikaya geldim ilacimi biraktim nisanlim tr ye gelmeden once. Amacim ilacsiz bir yasam sağlamak. Bilirsiniz ya habi ilac aldigimi bilmesini istemedim.son bir haftaddir hissediyordum ve o an geldi. Seneler önceki gibi aglamali degil ama kalp carpintisi fazla sizce ne yapmaliyim yardim eder misiniz bana 😢

Hani bunun adi ne onu bile bilmiyorum 😕 ve burada sabah oldu. Esim ise gitti, baktim yine kalp carpiyor hizli hizli sanki beynim uyusmaya basliyor hemen konu actim yardim amacli.her gun bu seyi atlatabilmek icin uyanir uyanmaz tv aciyorum annemi ariyorum 😢

Hani bunun adi ne onu bile bilmiyorum 😕 ve burada sabah oldu. Esim ise gitti, baktim yine kalp carpiyor hizli hizli sanki beynim uyusmaya basliyor hemen konu actim yardim amacli.her gun bu seyi atlatabilmek icin uyanir uyanmaz tv aciyorum annemi ariyorum 😢

Sizinle ayni durumdayiz.evde yalniz kaldigim icin bende bunlari yasiyorum.ama artik suna karar verdim.hergun evden 1saatte olsa disari cikicam.bosbosta olsa sokakta gezcem.ilac kullaniyorum ama faydasiz.hersey bizde bitiyor.

Öncelikle doktora gitmenizi öneririm.

Sonrasında benim fikrim hastalığınız " Panik Atak ". Kendi çevremde ki arkadaşlarımdan görerek tahmin yürüttüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sabah gozumu acar acmaz gelmesi bu atagin çok garip degilmi.aksam vakti ya da gun icinde hic bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinle ayni durumdayiz.evde yalniz kaldigim icin bende bunlari yasiyorum.ama artik suna karar verdim.hergun evden 1saatte olsa disari cikicam.bosbosta olsa sokakta gezcem.ilac kullaniyorum ama faydasiz.hersey bizde bitiyor.

Ben de kendimi disari atiyordum.simdi uyanir uyanmaz ilacimi ariyorum . psikolojik de olsa sanirim rahatlatiyor.eski halim daha kötüydü donmek istemiyorum o zamanlara. Ilacsiz olmadigina karar verdim meger olmuyirmus.omur boyu devammi edecek bu

Ben de kendimi disariicindeatiyordum.simdi uyanir uyanmaz ilacimi ariyorum . psikolojik de olsa sanirim rahatlatiyor.eski halim daha kötüydü donmek istemiyorum o zamanlara. Ilacsiz olmadigina karar verdim meger olmuyirmus.omur boyu devammi edecek bu
Ilac cozum degil.bir yerden sonra kendiniz ayakta durmalisiniz.bu benim Icinde gecerli

Gun icinde hicbir sikintim yok.ancak sabah erkenden gözümü actim mi is bitti. Bir kalp carpintisi yasiyorum. O an atak geciriyorum saniyorum ama ne olduğunu bilemiyorum
Bundan 3 sene once cok daha fazlasini yasiyordum.tek yasadigim yillarda, sabah kendimi aglarken buluyordum baska bir odada.ilaca baslayinca biraz azalmisti.ailemin yanina tasininca gecti bir seyim ilac kullaniyordum.
Evlenip amerikaya geldim ilacimi biraktim nisanlim tr ye gelmeden once. Amacim ilacsiz bir yasam sağlamak. Bilirsiniz ya habi ilac aldigimi bilmesini istemedim.son bir haftaddir hissediyordum ve o an geldi. Seneler önceki gibi aglamali degil ama kalp carpintisi fazla sizce ne yapmaliyim yardim eder misiniz bana 😢
Eda hanım önce kendinizi rahatlatmak için uğraşacaksınız bunu eğer panik ataksanız kendiniz yapıyorsunuz kendi sıkıntınız ve de paniğinizle kalp atışa geçiyor nefes darlığı korku ve ölecekmiş hissi yaşayabilirsiniz ben kendim bunu kendimin yaptığına inandırarak bayağı yendim hastalığı. Moral düzgünlüğü ve düzenli yaşam hayattan zevk almak sıkıntıları büyütmemek de lazım. Melisa çayı için bitki çayı olarak o bayağı gevşetiyor uyku sorunu çekiyor musunuz? Panik atak için asla ilaç kullanmayın ben 6-7 ay kullanmıştım sonra ruh gibi dolandım bir dost arkadaş ya da nişanlınızla konuşmak içinizde bir şey tutmamak lazım bazı şeylerin birikmişliği panik atak.. özellikle altını çizerek söylüyorum belki panik atak değilsinizdir şeker düşüklüğü de panik atakla aynı etkileri yaratıyor ben kan testleri falan yaptırdım eşimle şekerim biraz tokluk kan şekerim düşük çıktı o da kalp çarpıntısı falan yapabiliyormuş öyle kalbiniz çarptığında ağzınıza bir küp şeker alın bakalım rahatlıyor musunuz eğer öyle olursa doktora gidip kan değerlerinizi ölçtürün derim... benim bildiklerim bunlar yine de sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım bazen en büyük ilaç sohbet edebilmek ben eşim sayesinde bayağı atlattım sadece kpss ve de iş için girdiğim sınavlarda yokluyor beni..

Back