Arkadaşlar merhaba ben 2 ay bebeğini emzirebilmiş sonrasında aniden kesmek zorunda kalmış bir anneyim psikolojik olarak çok zorlandım yıprandım onu son kez emzirdiğimi bilmeden emzirmişm kullanacağım ilaçlarla emzirmek yasakmış o yüzden emzirme serüvenimiz direk bitti ve mamaya geçtik sütüm artsın diye o kadar uğraşmıştım çoğaltmıştım da. Şimdi sağıp dökmemi istiyorlar o kadar zoruma gidiyor ki ağlaya ağlaya döküyorum sütleri böyle bir durum yaşayan bunu kendi içinde atlatan kişiler bana da yardım edebilir mi? Ben hala kabullenemedim emziremeyeceğime onun bi daha memede uyumayacağına yada çok ağladığında hemen orada sakinleşmesi şimdi olmayacak 4 gündür hastanede yatıyorum bugün ilk kez onu görebildim çocuğum bende ağladı anneme alışmıştı artık evet 4 günde… çok küçük çünkü çok.. onda uyuyor onda sakinleşiyor ağlamaktan helak oldum hastanelerde… meme de veremiyorum verebilsem belki hemen hızlı alışacak ama veremiyorum… benim kuzum benim yavrum bende sakinleşip duran yavrum şimdi bende ağlıyor ve onu susturabilmek için yapacak hiç bişeyim yok..