Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esma okuyabilirsin canım regliyken1500 aldim.
13.500 kaldi.
Kizlar regli oldum. Sanirim ara vermem gerekir.
1000 de Ben aldim
6400
Allah razi olsun agziniza saglik varsa hastaniz veya bir rahatsizliginiz varsa rabbim safi ismi ile kalici sifa versin insallah1000 aldim kalan 5400
Şimdiden ağzına sağlık kuzumm Rabbim razı olsun senden de okuyan canlardan da ,sende vesile oldun toplandık kuzucummKizlar cok katilim olmadi masallah sayimizda az kaldi Allah nasip ederse bittiginde musait olursam birazda fatiha okuyup bagislarim sizlerede dua edicem az oldugumuz icin isimleri nickleri toparlamak kolay olacak
Cumlemizden razi olsun canim nerde varsa rabbim kalici sifalar versinŞimdiden ağzına sağlık kuzumm Rabbim razı olsun senden de okuyan canlardan da ,sende vesile oldun toplandık kuzucumm
Allah razı olsun canımKizlar cok katilim olmadi masallah sayimizda az kaldi Allah nasip ederse bittiginde musait olursam birazda fatiha okuyup bagislarim sizlerede dua edicem az oldugumuz icin isimleri nickleri toparlamak kolay olacak