hastahanede enfeksiyondan ölen bebekler...ihmaller...derdim sıkıntım oldu =( (ankara)

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
Etlik Zübeyde hastahanesine gittim bu zamana kadar, 27. haftadadayım ordaki muamele ve doğum sonrasında özel olda olmaması kafama takıldı...danışmaya sordum özel oda varmış ama ÜCRETSİZ adını listeye yazdır acil bi vakan olursan bu sıradakılerden sana sıra gelırse ozamn alırız dedi kadın...
''peki ya sezeryan olursam dedim kim tutucak bebeği kim ilgilenicek?'' yinede refakatçı yokmuş bı odada 4 kadın var dedi ve hemsıreler ılgılenıyor bebeklerle...

''anne bebekten ayrılıyormu''diye sordum hayır gerekmedikçe ayrılmaz dedi....
kafamda bin tane sorun oluştu..=(

ben bu hastahanede bi personelin yakını olduğum için bi dr saolsun bu zamana kadar özel ilgilendi ben sıra numarası almadan direk dr u aradım gun aldım doğum hanenin önünde bekliyordum dru....kadınlar doğurup doguurup çıkıyor...bakın 27 haftalık hamileyim ve bi tek normal doğumla çıkan görmedim! malesef anne bebek beraber çıkanda....her gittiğimde dr hemen gelmiyordu bazen acil doğuma gırıyodu ben onu bekliyordum ve her çıktığında kusura bakmayın sezeryandan çıktım diyodu!....

şimdi malum nöbetçi degılse doğumuma benim drum giremiycek kime denk gelirse o... 2. si o kadının söyledikleri yani bebeğe refakatçı yok hemşireler ilgineyor kızlar ben orda doğum yapmadım ama allah aşkına bı odada 4 kadın 4 bebek hemşire ne kadar ilgilenir bebeğimizle mantık yok ki zaten bi arkadaşım orda doğum yaptı ve ilgilenmediklerini sürekli koşturdukları için kısıtlı zaman ayırdıklarını ve ağladığında kendiside müdahale edemediği için yaşadığı sitresi...üstelik sezeryan sonrasında kaptığı enfeksiyonu bir bir anlattı saolsun..=) (hemşirelere bi sitemim yok yetersiz kalıyor olmaları normal o kadar bebek var bekleyen anne var özel ilgi olamaz zaten )

bu sorunlar bana dert oldu birde ben çocuk tedavisi için bu hastahane gittiğimde afedersiniz altan muayene yapıldığı sırada haberim yokken bi anda içimden sinir alındı ve yoğun kanamam oldu sonra bu dr bozuntusu ultrasyonla alttan bakıp demesinmi sinir aldık senden ama rahmin kalınlaşmış hamilede olabilirsin vah tüh etmeye başladı keşke once baksaydık diye ben hem kanamadan hemden o kadar cok istediğim bebek ya varsa bişey olursa diye korkudan ağlaya ağlaya gittim ...(neyseki bebek yoktu)

neyse zaten bebek istediğim ve olmadığı donem cokkez yanlış tehşiste konuldu....

Bunlar benim başıma gelen sizde kim bilir ne duyumlar ne yaşanmışlıklar var....ben nasıl güvenicem bu hastahaneye =(

Bu hafta için artık gözümü karartım ve bu zamana kadar ilgilenen dru da yakınım olan personelide göz ardı edip Zekeriya tayip buraktan dr okan yenicesudan randavu aldım...bu hastahaneyle ilgili en ufak bilgim yok kızlar nasıl bi hastahane inanın psikilojım bozuldu az önce netten araştırdım ve 2008 de çıkan bi haberle şok oldum son 15 günde meydana gelen 27 bebek ölümü diyo!!!!!!enfeksiyon sonucu 27 bebek ölmüş!!!!

bu haberide okuyunca bi çagre size yazdım allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ...rabbim karnında okadar taşı hazırlıklar yap bi heycan bekle sonuç enfeksiyondan ölen bebek=( düşünürken bile kanım çekiliyor gözlerim doluyor...nerdeyse evde dogurcam imkanım olsa öyle korkuyorum artık=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…