- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Nasıl geçti pekiHayır bende de oluyordu eskiden araştırmıştım baya bazı sitelerde okumuştum.
Her yürüyüş sonrası oluyordu bakkala gidip gelince veya spordan sonra daha şiddetli oluyordu geçti ama dr ye gitmedim ben.Nasıl
Nasıl geçti peki
Ne zamanlar oluyordu bir de bırak yürüyüşlerden sonra mı spor sonrası mı
Aa aynı durmı6tarif etmişsiniz benle teşekkür ederimHer yürüyüş sonrası oluyordu bakkala gidip gelince veya spordan sonra daha şiddetli oluyordu geçti ama dr ye gitmedim ben.
bir doktor sitesinde yazmıştı spor sonrası normaldir diye
Çok kişide oluyormuş zaten bir de beslenmene dikkat et maden suyu tüketebilirsin.
4 5 yıl öncesiydi sanırım ve 2 3 ay sürmüştü hatta yaz aylarıydı muhtemelen çünkü yazın spor yapıyodum sabahları.Rica ederim kafana takma bence geçici bişeyAa aynı durmı6tarif etmişsiniz benle teşekkür ederim
Magnezyum kapsülü içiyorum maden suyu da içerim
Bir de ne kadar sürede geçti hatırlıyor musunuz?
Benim de yazın başladı ama spor yapmıyorum bir yere gidip gelince de oluyor bir de ayaktayken olmuyor oturunca oluyor sizin de böylemiydi kendiliğinden mi geçti4 5 yıl öncesiydi sanırım ve 2 3 ay sürmüştü hatta yaz aylarıydı muhtemelen çünkü yazın spor yapıyodum sabahları.Rica ederim kafana takma bence geçici bişey
Evet dinlenirken oluyordu kendiliğinden geçtiBen
Benim de yazın başladı ama spor yapmıyorum bir yere gidip gelince de oluyor bir de ayaktayken olmuyor oturunca oluyor sizin de böylemiydi kendiliğinden mi geçti
Fazla hareket mi etmiyorsun acabaYok ki varis falan
Ağrı değil de seyirme işte
Birazcık bilgi verebilir misiniz mesela bu sadece spordan sonra mu oluyordu yoksa bir yere gidip geldiniz yine oluyor mu bir de ayaktayken oluyor mu yoksa sadece oturunca mı oluyor kaç dakika hissediyorsunuz aynı kasta mı yoksa rastgele mi atıyor bir de ne sıklıkta oluyor teşekkür ederimOhoo senelerdir yururum, spor da yaparim. Hep de olur segirir surekli hatta anneminki de oyle olur pit pit atar. Cok normal.
Evet hareket pek yokFazla hareket mi etmiyorsun acaba
Ondan kasların hareket leniyor korkmaEvet hareket pek yok
Ben bi saat kadar yuruyen bi insanim ortalama. Ve eve donup de oturunca pit pit kaslarim atmaya basliyor. Biraz devam ediyor sonra da kesiliyor. Tempolu yuruyunce olur ozellikle kaslar segirir o tempodan sonra gelip oturunca sonra yavas yavas azalip kesiliyor. Bende cocuklugumdan beri olan bi durum. Annemde de ayni sekilde... Ama durup dururken ya da sadece ayakta beklerken falan olmuyor. Rastgele atiyor hep ayni yerde degil.O
Birazcık bilgi verebilir misiniz mesela bu sadece spordan sonra mu oluyordu yoksa bir yere gidip geldiniz yine oluyor mu bir de ayaktayken oluyor mu yoksa sadece oturunca mı oluyor kaç dakika hissediyorsunuz aynı kasta mı yoksa rastgele mi atıyor bir de ne sıklıkta oluyor teşekkür ederim
Evet tamamıyla aynı durum sizde hep oluyor mu yoksa nadir mi?Ben bi saat kadar yuruyen bi insanim ortalama. Ve eve donup de oturunca pit pit kaslarim atmaya basliyor. Biraz devam ediyor sonra da kesiliyor. Tempolu yuruyunce olur ozellikle kaslar segirir o tempodan sonra gelip oturunca sonra yavas yavas azalip kesiliyor. Bende cocuklugumdan beri olan bi durum. Annemde de ayni sekilde... Ama durup dururken ya da sadece ayakta beklerken falan olmuyor. Rastgele atiyor hep ayni yerde degil.
Her uzun yuruyusten sonra hep oluyor canimEvet tamamıyla aynı durum sizde hep oluyor mu yoksa nadir mi?
Uzundan kastınız kaç dakika benim yarım saatte oluyor teşekkür ederimHer uzun yuruyusten sonra hep oluyor canim
Yani o kadat bile yurusem yine gelince pit pit atiyor. Cok kafaniza takiyorsaniz bi doktora gidinUzundan kastınız kaç dakika benim yarım saatte oluyor teşekkür ederim
Aynı durumu anlatmışsınız benle teşekkür ederim cevaplarınız için sağolunYani o kadat bile yurusem yine gelince pit pit atiyor. Cok kafaniza takiyorsaniz bi doktora gidin
Rica ederim :)Aynı durumu anlatmışsınız benle teşekkür ederim cevaplarınız için sağolun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?