Hasta olma korkum?

Nasıl
Nasıl geçti peki
Ne zamanlar oluyordu bir de bırak yürüyüşlerden sonra mı spor sonrası mı
Her yürüyüş sonrası oluyordu bakkala gidip gelince veya spordan sonra daha şiddetli oluyordu geçti ama dr ye gitmedim ben.
bir doktor sitesinde yazmıştı spor sonrası normaldir diye
Çok kişide oluyormuş zaten bir de beslenmene dikkat et maden suyu tüketebilirsin.

Aa aynı durmı6tarif etmişsiniz benle teşekkür ederim
Magnezyum kapsülü içiyorum maden suyu da içerim
Bir de ne kadar sürede geçti hatırlıyor musunuz?

Aa aynı durmı6tarif etmişsiniz benle teşekkür ederim
Magnezyum kapsülü içiyorum maden suyu da içerim
Bir de ne kadar sürede geçti hatırlıyor musunuz?
4 5 yıl öncesiydi sanırım ve 2 3 ay sürmüştü hatta yaz aylarıydı muhtemelen çünkü yazın spor yapıyodum sabahları.Rica ederim kafana takma bence geçici bişey

Ben
4 5 yıl öncesiydi sanırım ve 2 3 ay sürmüştü hatta yaz aylarıydı muhtemelen çünkü yazın spor yapıyodum sabahları.Rica ederim kafana takma bence geçici bişey
Benim de yazın başladı ama spor yapmıyorum bir yere gidip gelince de oluyor bir de ayaktayken olmuyor oturunca oluyor sizin de böylemiydi kendiliğinden mi geçti

Ohoo senelerdir yururum, spor da yaparim. Hep de olur segirir surekli hatta anneminki de oyle olur pit pit atar. Cok normal.

O
Ohoo senelerdir yururum, spor da yaparim. Hep de olur segirir surekli hatta anneminki de oyle olur pit pit atar. Cok normal.
Birazcık bilgi verebilir misiniz mesela bu sadece spordan sonra mu oluyordu yoksa bir yere gidip geldiniz yine oluyor mu bir de ayaktayken oluyor mu yoksa sadece oturunca mı oluyor kaç dakika hissediyorsunuz aynı kasta mı yoksa rastgele mi atıyor bir de ne sıklıkta oluyor teşekkür ederim

Ben bi saat kadar yuruyen bi insanim ortalama. Ve eve donup de oturunca pit pit kaslarim atmaya basliyor. Biraz devam ediyor sonra da kesiliyor. Tempolu yuruyunce olur ozellikle kaslar segirir o tempodan sonra gelip oturunca sonra yavas yavas azalip kesiliyor. Bende cocuklugumdan beri olan bi durum. Annemde de ayni sekilde... Ama durup dururken ya da sadece ayakta beklerken falan olmuyor. Rastgele atiyor hep ayni yerde degil.

Evet tamamıyla aynı durum sizde hep oluyor mu yoksa nadir mi?

ya tam ona alıştım artık çok olmuyor derken 4 saattir dudağımın alt kenarı deli gibi durmadan seğiriyor bu ne şimdi normal mi yaşayan oldu mu nasıl geçer çok sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…