- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Yok ki varis falanBen degil yarim saat 5 dakka bile yurusem yoruluruyorum, ayaklarim agriyor. Nedenini daha bulamadim)))
Ayaginizda varis filan var mi? Romatizma filan?
Yanlis okumusum o zaman.Yok ki varis falan
Ağrı değil de seyirme işte
aynı şey banada oluyor takipteyim. genelde spordan sonra oluyor. bazen uzanırken hiç hareket etmediğimde beli bi yer belirgin tık tık atıyor
Yok kilolu değilim baya zayıfımalışkın değilsinizdir. kilolu musunuz ? kas yoğunluğunuz azsa kiloya göre bazen eklemlere fazla yük bindiği için ağrı ve kas seğirmesi olabiliyor. ya da yanlış yerlere baskı yapıyorsunuzdur yürüyüş formunuza dikkat edebilirsiniz. ya da yürürken kasıyorsanız kendinizi ayakkabıdan da olabilir topuklu vs ya da kendiliğinizden o da etkiler.
İnşallah dediğiniz gibiHiç bir şey olmaz.
benımde günlük hayatımda da oluyor. bide benım dizimden ayak parmaklarımda yürüdükçe çıtır çıtır sesler gelir.çok rahatsız edici değil ama bazen çevremdekiler duyuyor. genelde romatizma deniyor bu çıtırdamalara. sende varmıYürüyüşlerden sonra olur mu günlük hayatta bir yere gidip gelsem bile oluyor bazen
Yok yürüdükçe olmuyor ama diz çöktüğümde parmaklar çıtlar gibi ses çıkıyor dizimdenbenımde günlük hayatımda da oluyor. bide benım dizimden ayak parmaklarımda yürüdükçe çıtır çıtır sesler gelir.çok rahatsız edici değil ama bazen çevremdekiler duyuyor. genelde romatizma deniyor bu çıtırdamalara. sende varmı
Teşekkür ederim bir yerde mi izledinizYürüyüş sonrası seğirmeleri doktorlar normal görüyorlar
evet aynı canım. eklem romatizması diyen oldu. kreçleme var sende diyende olduYok yürüdükçe olmuyor ama diz çöktüğümde parmaklar çıtlar gibi ses çıkıyor dizimden
Çok sinir bozucu valla parka gittim yürüyüşe sonra bir kafede oturdum bir o Kasım bir başka kasım pıt pıt attı böyleevet aynı canım. eklem romatizması diyen oldu. kreçleme var sende diyende oldu
Hayır bende de oluyordu eskiden araştırmıştım baya bazı sitelerde okumuştum.Teşekkür ederim bir yerde mi izlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?