Hasta miyim acaba

Nisa2211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
4
1
1
29
Merhaba. Hanimlar, bende yaklasik bir haftadir yogunlasan esasinda aylardan beri ugrastigim sorunlar var. Ve bunlar beni korkutuyor yavas yavas.

Normalde nefes darligi vardi. Bir yere cikarken, ya da hic efkr gerektirmeyen hallerde nefesim daralirdi. Simdi daha da artti. Merdiven cikmak,hafif tempoyla dahi yurumek korkum oldu. Oyle nefesim daraliyor ki, ben hizli hizli nefes alip verirken sanki bir baskasi gogus kafesime baski uyguluyor. Geceleri uyurken uzerime cekmeye calistigim yorganda, sagimdab soluma donerken bile nefes daralmasi ve kalp carpintisi yasiyorum. Dedigim gibi bu uzun suredir vardi ancak bu bir-bir bucuk hafta icerisinde inanilmaz bir sekilde artti.

Bir de bacak agrilari var. Dizlerin usti bacaklarim, daha dogrusy bacaklarimin kemigi agriyor.

Dis eti kanamasi da cok fazla. Evet cogu kiside gorulur ama ben dis fircalamaktan korkuyorum. Dis etlerimde oyle kanamalar oluyor ki, olukla akiyor adeta. Kafami lavabodan kaldirip, aynaya bakincaya kadar ki surede agzimin kanla dolu oldugunu goruyorum. Onun disinda kanamayla ilgili olarak burun kanamasi var. Burnum kaniyor, bazende uykumdan burun kanamasiyla uyaniyorum gece yarilari. Adet donemleri anormal bir sekilde kanamayla geciyor.

Istahta pek fazla sorun yok. Sadece aksam yemeklerini yiyemiyorum.

Gece uykularim asiri terlemeyle geciyor ve gun icinde atesleniyorum. Kollarimda ve bacaklarimda nokta nokta kirmiziliklar var.

Halsizlikte cok fazla, sadece uzanip kalmak istiyorum.

Sizce bu neyin belirtisi olabilir? Doktora gitmeli miyim?

Sigara kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nefes darlığı normal doktora gittiğimde bana az bile oluyor sana merak etme bir problemin yok ama şimdilik demişti.
Yorgunluk için bir kan tahlili yaptırın. Kansızlık ve b12 eksikliği olabilir. Geçmiş olsun.

Valla anlattıklarınız beni bile tedirgin etti. Hiç vakit kaybetmeden bi doktora gidin. Umarım ciddi birşeyiniz yoktur.

Tesekkur ederim 18 yasindayim ben,, asla sigara kullanmam. O tur aliskanliklarim yoktur.

Bi doktora görünün ihmal etmeyin. Korkmayin ama kaninizla ilgili bi sorun olabilir belki herhangi bi vitamin eksikigi filan

Yahu gitmediğiniz hata neden bu kadar beklediniz? Hiç vakit kaybetmeyin..

Bende bu kadar hastalık belirtisi olsa buraya bile yazmam soluğu hastanede alırdım geçmiş olsun inş önmli bişey değildir sağlık ihmale gelmez

Canım mutlaka iç hastalıkları doktoruna git ihmal etme lütfen.

Ailemi korkutmak istemedim sadece

Canım benim her ne olursa olsun bir hastalığın olsa gitmeyip ilerletsen doktor neden önceden gelmedin diyince daha kötü hissetmeyecek misin?
Erken teşhis hayat kurtarır...

TSH hormonuna yani tiroid hormonuna ölçüm yaptır mutlaka.. Dengesiz olması çarpıntıya yol açıyor

Neden dr.a gitmeyesiniz ki? Bi şey varsa tedavi olursunuz. Yoksa neden bu belirtilerin olduğunu öğrenirsiniz

Ben mi çok pimpiriğim,millet mi çok rahat anlamadım...yahu güzelim bukadar sıkıntın var doktora gitmelisin.nedemek ailemi korkutmak istemiyorum.ya kötü bişeyse ve geç kalıyosan....ah ahhh.....

Sagliginiz, ailenizin korkmasindan daha onemli .

Anlattiklariniz basit rahatsizliklardan kaynaklaniyo da olabilir tabi ama siz mutlaka doktora gidin,ihmal etmeyin.

Sagliginiz, ailenizin korkmasindan daha onemli .

Anlattiklariniz basit rahatsizliklardan kaynaklaniyo da olabilir tabi ama siz mutlaka doktora gidin,ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…