Bebek Beslenmesi hasta mı oluyor yaaa:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
insan hastada olsa Allah güç veriyo merak etme sen kendinede bebeğinede bakarsın bende nasıl hastalandım ama kendimede bebeğimede baktım çok şükür

kızlar grip başlangıcı dedi doktor..ilaç vermedi..burun temizlenecek günde 4-5 kez dedi.bizim ki doktora bir çığlık attı temzilerkensırnaşık şey keyfi yerinde önemli bişey değil dedi..ev çok sıcak olduğu için oldu yaa rüzgar falan değil..çocuk terledi..içim rahatladı iyi ki gitmişiz..kaloriferleri tümden kapatma terini bulduk kapattık..27 ye düştü..tek tek kapnmıyor bakalım ne kadar düşecek..
hıı bi de dr boyu normalden çok uzun anne uzun yani dedi eşim bozuldukaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım ucuz atlattınız yani inşallah çok hasta değilse zaten ne gerek var ilaç yüklemeye kaloriferler mahvetti sizi yani annesinin kızı yani ne güzel

geçmiş olsun canım ucuz atlattınız yani inşallah çok hasta değilse zaten ne gerek var ilaç yüklemeye kaloriferler mahvetti sizi yani annesinin kızı yani ne güzel

sağol canım.. evet kaloriferler ama aslında bizi yönetim mahvetti..26ya düştü bekliyorum heyecanla..

canım alışkın zaten de dengesi bozuldu sadece:)
benim oğlanı daha 3- 4 gündür arabasına koyup çıkarıyorum. hep araba ile kapalı mekanlara gitmeye alıştı. güneşe bile bakamıyor sinir oluyo çok :) ama bizde burun tıkanıklığı sorunu çok fazla. hep tonimer baby kullanıyoruz. malesef. o yüzden sokağa çıkarmaya çok korktum.

ben 30 günlüktü çıkardım hep soğuk havada bile..bence bol bol dışarı çıkar..izmir çok soğuk olmuyor zaten..bence serum kullan bi kerede buruna boşaltınca temizleniyor..günde 1 kez yetiyordu bize..

benim oğlum da doğduğu günden beri sürekli hapşırıyor. ama arka arka 6-7 defa. doktor normal dedi. her hapşırmasında korkuyorum hasta mı oluyor diye. sizinkilerde de oluyor mu?

ben 30 günlüktü çıkardım hep soğuk havada bile..bence bol bol dışarı çıkar..izmir çok soğuk olmuyor zaten..bence serum kullan bi kerede buruna boşaltınca temizleniyor..günde 1 kez yetiyordu bize..
benim oğlan bu ara evde barınamıyor zaten. diş çıkarıyor ya sıpa çok çektiriyor bize. gece bile ağlaya bağıra uyuyor yaklaşık yarım saat ağlıyor uyuyana kadar. tüm gün mızıklıyor salya desen gırla :)) bir çıkarsa da garibim rahatlasa. gündüz hiç inmiyor kucağımdan

hadi yaa erken başlamış ve de ağır gececek o zaman diş çıkarma..bizim de başladı o zamanlar ne zaman şiddetlenecek bakalım..şimdi ayağımda sallarken ağlıyor diş ağrısından..bi de grip offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…