Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım ucuz atlattınız yani inşallah çok hasta değilse zaten ne gerek var ilaç yüklemeye kaloriferler mahvetti sizi yani annesinin kızı yani ne güzel
benim oğlanı daha 3- 4 gündür arabasına koyup çıkarıyorum. hep araba ile kapalı mekanlara gitmeye alıştı. güneşe bile bakamıyor sinir oluyo çok :) ama bizde burun tıkanıklığı sorunu çok fazla. hep tonimer baby kullanıyoruz. malesef. o yüzden sokağa çıkarmaya çok korktum.canım alışkın zaten de dengesi bozuldu sadece:)
benim oğlanı daha 3- 4 gündür arabasına koyup çıkarıyorum. hep araba ile kapalı mekanlara gitmeye alıştı. güneşe bile bakamıyor sinir oluyo çok :) ama bizde burun tıkanıklığı sorunu çok fazla. hep tonimer baby kullanıyoruz. malesef. o yüzden sokağa çıkarmaya çok korktum.
benim oğlum da doğduğu günden beri sürekli hapşırıyor. ama arka arka 6-7 defa. doktor normal dedi. her hapşırmasında korkuyorum hasta mı oluyor diye. sizinkilerde de oluyor mu?
benim oğlan bu ara evde barınamıyor zaten. diş çıkarıyor ya sıpa çok çektiriyor bize. gece bile ağlaya bağıra uyuyor yaklaşık yarım saat ağlıyor uyuyana kadar. tüm gün mızıklıyor salya desen gırla :)) bir çıkarsa da garibim rahatlasa. gündüz hiç inmiyor kucağımdanben 30 günlüktü çıkardım hep soğuk havada bile..bence bol bol dışarı çıkar..izmir çok soğuk olmuyor zaten..bence serum kullan bi kerede buruna boşaltınca temizleniyor..günde 1 kez yetiyordu bize..
benim oğlan bu ara evde barınamıyor zaten. diş çıkarıyor ya sıpa çok çektiriyor bize. gece bile ağlaya bağıra uyuyor yaklaşık yarım saat ağlıyor uyuyana kadar. tüm gün mızıklıyor salya desen gırla :)) bir çıkarsa da garibim rahatlasa. gündüz hiç inmiyor kucağımdan
ewet benim kızımda doğduğundan beri hep hapşırır..