hasta kayıt kabul,dotor sekreteri

nargiza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
432
13
318
40
arkadaşlar,hasta kabul kayıt kursuna yazıldım,inşallah eğitimim başlıyor,varmı bu meslek sahibi olan
iş zormu? memur gibi çalışıyorlarmış diye bilgim var.maaşları ne, devlet yada ozel hastane hangisi daha iyi çalışmak için?

Ben tıbbi skreter mezunyum, özelde işler öğretilen gibi değil inan ki, hasta kayıt,laboratuvar defteri, faturalandırma, tanı girme, hasta takibi ve hasta randevusu, imza takib ggiriş çıkışlar, ücretlendirme ve kasa. Yani özelde bildiğin orayı sen yönetiyorsun ama herkes senden üstün ve oranın şamaroğlanı oluyorsun, asgari ücretin üstünde maaş yok ayrıca devlette sertifikalılara bibir kaç kişi yer ayırıyorlar, bulabileceğin en temiz iş sakin bi doktor muayenanesi. Ben çok çektim bu meslekten dolayı, tek isteğim şuan devlete girebilmek yoksa özelde yapılabilecek en berbat meslek, muhasebe bundan iyi

Merhaba balbocegi.evet kursta hocamiz sag olsun anlatiyor en iyisi devlet diyor da orasida cok yogun 6ayda sinir sizteminiz bozulur diyor.sab metanet r talep eder diyor.sen su an is arayisindasin heralde.Allah yoluni acik etsin.gunlune gore is bulursun insallah.

nerede yaşıyorsun?tahsilin nedir?

Suan kndi meslegimi bi kenara bıraktım onu devlete saklıyorum, devlette o kadar kötü değil memursun sonuçta, özelde bu mesleği yapmak mesele... Hukuk bürosundym 2yıldır çokda rahatım artık , amacım şimdi önümüzdeki kpss. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.

MERaba bende kayıt kabul kusrsuna baslamak ıstıyrrum bu postu onceden acmıssınız ıs bulabıldınzmı acaba sartları nasldır

bende zamaında halk eğitiminkine gittim.hepten halkeğitimin dikiş nakış kursu gibi geçti bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…