Hassasiyet gösterelim lütfen!!!!!!!!

zeseze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
845
2
arkadaşlar forumun çeşitli başlıklarında gerçekten moral bozucu bizleri ciddi sıkıntılara sokabilecek( en azından kendim için konuşuyorum) söylemlere rastlıyorum. ben elimden geldiğince bunlara cevap yazdım. ama takdir edersiniz ki birçoğumuz son günlerimizi yaşıyoruz hamileleikte ve stresimiz top noktada.
lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. ben hakikaten çok etkileniyorum rüyalarım değişiyor uykularım kaçıyor
DAHA HASSAS DAVRANALIM
SAYGILARa.s.

Nasıl söylemler canım..CADIARZU?????????

Bozmayın moralinizi ama:CüvCüv:, gerçekten hassas dönemlerdesiniz..:asigim:

moral bozucu şeyler var neticede sadece biz hamilelere hizmet etmiyor bu site..
tüm kadınların platformu..:sm_confused:
tepki göstererek sadece tatlı canınızı sıkarsınız;sonu gelmiyor..
ben artık okumuyorum..sizde öyle yapın:teselli:

oyy kiz kiyamam valla
hic biseye aldiris etme canim dunya halii sen bebisinle mutlu olmaya bakk ona kavusacagin gunu hayal ett
gerisini gercekten takma
yada bosver okumaa

örnek verseydiniz keşke belki daha dikkat edilebilirdi ..
ama şu da bir gerçek ki bu site anne adayları üzerine kurulmuş bir site değil..​

başka sayfalardan bahsetmiyorum ki arkadaşım buradan bahsediyorum.
yok bi arkadaşım vardı bebeği iki günlüktü öldü yok karnında öldü yok sezeryanda şöle olur yok normalde böle olur
ayyyyyy yeter yaaaaa
kocakarılar yapar sanırdım ben deilmiş yaş eğitim fark etmiyormuş şom ağızlılık için

:1ninca:
yok bi arkadaşım vardı bebeği iki günlüktü öldü yok karnında öldü yok sezeryanda şöle olur yok normalde böle olur
ayyyyyy yeter yaaaaa
kocakarılar yapar sanırdım ben deilmiş yaş eğitim fark etmiyormuş şom ağızlılık için

Bencede hamileler için hassasiyet gösterelima.s.

ayyyyyy yeter yaaaaa

Şom ağızlılık değil de tatlım, hani acılar paylatıkça azalırmış ya, ondan yazıyordur bebişlerini kaybeden arkadaşlar bence..:teselli:

Sezeryan olayında da ,merak edenler olabilir diyedir kanımca..:1rolleyes:

Takma bu olayları kafana canım, olumlu düşün hep sen..a.s

bence en iyisi okumamak eğer ki rast gelirseniz de fazla takılmayın canım ya
herşeyin hayırlısı olsun kendinizi iyi şeylerin olacağına dair motive etmek en güzeli bence
sevgiler...

ayyyyyy yeter yaaaaa

hmm acısını yazan çok kişi var hamile olup ,,
bebeği düşen ,işte karnında ölen ya da bilemiyorum diğer aksilikler..
Allah korusun!
bunlar çok acı verici şeyler bence paylaşmak acılarını hafifletmek istiyorlar..
bunlarda hayatın gerçekleri yapacak bişey yok..
o insanlarda böyle acılar yaşamış..
herkesin hassasiyet derecesi farklı kendinizi böyle kimselerden veya ortamlardan uzak tutun..
psikolojiniz bozulmasın,hayata herşey insanlar için..
başımıza neler geldi şimdiye kadar ve daha neler gelecek kimbilir..
bu kötüyü çağırmak velvelecilik değildir..

bence bebeğinizi için dua edin sağ salim doğurmak için..
rahatsız olduğunuz tüm konulardan da uzak tutun kendinizi..

yorumlarınıza teşekkürler.
benim demek istediğim şey çok farklı velvelecilik ve acıyı paylaşma arasındaki farkı ayırt edebilirim.
benim uyarım "mış miş" li konuşmalara.
her neyse
HASSAS OLALIM

yanlız arkadaşım burasım paylaşım sitesi biz nasıl sevincimi paylaşıosak.üzüntğleri de paylaşıcaziyi gün için değil hergün için burdayız üzüntülü smile gören etkilencek olursa okumasın o yazıyı ama yazmamaları içinde uyarı yapılmaz...

X