arkadaslar*cıldım-cok-kuru-hassas-kasınıyor-pul-pul-dokulmede-var-doktora-gıttım-bır-krem-verdı-ama-gecmıyor-neolur-yardım-edın-nne-kullanmam-grekır
Öncelikle bol su iç ve bitki çayları iç
sana tarif
bir tutam biberiye
birtutam ısırgan
birtutam yeşil cay
bir cezveye koy ve üstüne kaynar su dök 5 dakika demlet iç
yüzü canlı parlak ve kurulunu alır
krem alırkende hasas ciltler için al içinde su oranı yüksek olsun yoğun nemlendiricili ve spf 30 faktör korumalı olsun genelde eczane den al kremini
.Asam Aqua Intense Hyaluron Creme 50 ml
M. Asam Aqua Intense Kremi
Hassas ciltler için hazırlanmış parfüm ihtiva etmeyen M.Asam Aqua Intense Hyaluronlu Krem farklı Hyaluronik asit kompleksleri içermektedir.
Düşük moleküllü,yüksek moleküllü ve kapsüllenmiş hyaluronik asit kompleksleri ile birlikte Shea yağı,At kestanesi ekstresinden elde edilen Escin ve değerli bitki özleri içermektedir.Cilde yoğun nem kazandırırken,kırışık görünümlerin optik olarak düzeltilmesine yardımcı olur.Cildin elastikiyeti artarken ,yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazanmış olur.
Kullanımı:
Sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine gerekli miktarda uygulanır.
İçindekiler:
AQUA/WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PYRUS CYDONIA SEED EXTRACT, GARCINIA MANGOSTANA PEEL EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS/LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, ESCIN, SODIUM POLYACRYLATE, POTASSIUM PHOSPHATE, METHYLISOTHIAZOLINONE, XANTHAN GUM, LECITHIN, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, ALCOHOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID
bu kremikulanın
M.Asam Aqua Intense Reiniguns Gel 200 ml
M. Asam Aqua Intense Yüz Temizleme Jeli
Parüm içermeyen formülü ile hassas cildinizde yumuşak ve derinlemesine temizlik yapar.
Jojoba taneleri peeling özelliği sayesinde ölü deriyi ciltten uzaklaştırdığı gibi yıkama işlemi sırasında kendiliğinden dağılıp cildi besler.İçeriğindeki Hyaluronik asit ve Panthenol cilde nemlilik kazandırır.
Kullanımı:Nemli cilde ,yüz ve dekolte bölgesine dairesel hareketlerle uygulanır.Daha sonra ılık su ile durulanır
bu plingi kulanın
bolbol su için ihmal etmeyin sorununuz büyük ihtimal kalkacaktır