• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hassas Fotograf! Lütfen birisi yardim etsin

Umarmung basiniza gelmez! Tesekkürler. Kalp kirmak kötü bisey..
Yorumlardan anladığım kadarıyla bir doğaseversiniz ve karbondioksit salınımını ve zararlarını önlemek ve azaltmak için mini bir orman yetiştiriyorsunuz. Fotosentezi artırarak atmosferi temizleme amacınızı ve hassasiyetinizi tebrik ediyorum 🥀

Ama olur da vajinal doğum yaparsanız, biraz kesmeye çalışın kılları, çocuk kıllardan kanaldan çıkamayabilir 🙏🏻

Yorumlardan anladığım kadarıyla bir doğaseversiniz ve karbondioksit salınımını ve zararlarını önlemek ve azaltmak için mini bir orman yetiştiriyorsunuz. Fotosentezi artırarak atmosferi temizleme amacınızı ve hassasiyetinizi tebrik ediyorum 🥀

Ama olur da vajinal doğum yaparsanız, biraz kesmeye çalışın kılları, çocuk kıllardan kanaldan çıkamayabilir 🙏🏻
Fotoyu kacırdım ama
Yoruma çok güldüm :KK70: :KK70: :KK70: tohumlar fidana, fidanlar ağaca,ağaclar ormana....

Merhaba arkadaslar,

nereden baslayacagimi bilmiyorum.
Cokta utaniyorum acikcasi. Bundan 2 hafta önce vajinamda degisiklik farkettim. Internette o kadar seyler okudumki, su günlerde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Randevu aldim doktordan ama cok yogun oldug icin 2 ay sonrasina verdi. Kafayi yemek üzerindeyim. Fotograf eklemek istedim, migdesi hassas olanlar lütfen bakmasin…
Bu nedir? Birden bire cikti, korkmalimiyim? Bazilarinizda böyle bu tür gözenekler var mi?
Yardiminiza ihtiyacim var.
Saglicakla…
Fotoğraf sağlık personeli olmayanlar için tuhaf gelebilir.Ama, ben çaresizlikten bu yolu seçtiğinizi düşünüyorum.
Vulva mantarı olmuşsunuz.Tedavi almanız şart.
Pubik bölge temizliğinizide tahminime göre jiletle yapıyorsunuz.
Bir an önce doktora gidip,tedaviye başlayın.İç çamaşırı bu dönemde giymeyin yada bildiğiniz pamuklu paçalı iç donu denilen çamaşırdan kullanın.Nemli kalmamasına özen gösterin.
Çamaşırlarınızı ayrı yıkayın ve güneşte kurutun.Suyla seyreltilmiş elma sirkesi hazırlayın.Tuvalet sonrası bu suyla yıkayın.
Vulva ve vajina ph ınız bozulmuştur.Temizlikte sabun yerine ph dengeleyici özel cilt temizleyiciler kullanın.
jilet kullanmayın.Doktorunuz daha net cevap verecektir.
Geçmiş olsun.

O mikrop yuvası şeyinizle iki ay daha nasıl bekleyeceksiniz ya rahatlığa bak aman yarabbim Purpplee Purpplee gel de şu kıza bir el at. Sen devlet hastanesi işlerini çat diye hemen hallediyordun.
Kendini devlet Hastanesi'ne attıktan sonra Cat diye hallediyorsun evet de randevu yoksa devlet tercih etmiyorum,acil durumlarda sadece 😄
Bu arada geçen hafta kardeşimin ameliyatına gittim ve gördüğüm en pis hastaneydi malesef.Yok Allah düşürmesin yatilacak yer değil..Ateş,grip vs de randevu varsa girip işini bitirip çıkacaksın.Nefret ettim cidden.
Konuya gelince de bir kıllı foto atılmış sanırım ve silinmiş kaçırdım 🤭 Randevu gelinceye kadar örgü yapar o ne öyle 🤮
Hem temizlik için randevu mu beklenirmis,sırf tepki ölçmek ve eğlenmek için bir de fotosunu atmış

Ben neden milletin kıllı kukusunu kaçirdim diye üzüldüm ki pıuahsdhha merak ettim ya tüh :D millet doktora açmaya utanır bu bacı cümle aleme açmış mabadını helal olsun :KK53::KK53:

Back