HASRET MODA'dan GELİNLİĞİMİ SATIYORUM-Ayakkabı hediyeli

madamtusot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
982
2
46
İstanbul
Sadece 1 kere giyilmiş gelinliğimi satıyorum. Özel dikimdir.
Ayakkabısını özel olarak yaptırmıştım. Gelinliği alacak kişiye ayakkabı hediyemdir.
Bana oldukça şans getirdi. Çok severek giydim.
İnşallah sizinde mutlululuğunuza mutluluk katar.

Kuyruğu oldukça uzundur.
Arkası kabarık, önü dar olan bu model başka hiçbir yerde yoktur.

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

burdan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/625581-nuanstan-ozel-dikim-nisanligimi-satiyorum.html

Rabbim daim kılsın mutluluğunuzu inşaAllah.kaç para düşünüyosun peki kardeşim gelinliğine?

amin sağolasın ne güzel dua Allah razı olsun.
gelinliğim 1200.
5000tlye diktirdim, oldukça uygun bir fiyata da satıyorum.
Gelinliği alanın da severek giyeceğine inanıyorum.
başı ve ayakkabısı da dahil

FİYATI İNDİRDİK!!!!!!!!!

ACİL SATILIKTIR.

FİYAT KONUSUNDA ENDİŞE ETMEYİN,

MAKSAT EVİMDE YER KAPLAMASIN,

YOKSA SATMAYA GÖNÜL ELVERMİYOR,

İSTANBUL AVRUPA YAKASI, ELDEN TESLİM ALABİLİRLER.

bedeni kaç beden?

arkadası iplilerden mi ben 44 bedenim.
Gelinliği çok beğendim hasret moda zaten işini iyi yapıyor.
2014 nisanda düğünüm olacak evim istnbulda olacak çünkü eş adayım orada öğretmenlik yapıyor avrp. yani deneme imkanı olabilirmi?

elden alma imkanım olur. Fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Özel mesaj atabiliyorsanız atın kızlar çünkü ordan daha hızlı görebilirim cevabınızı.
Arkası gizli fermuarlı ama düğme görünümlü. Ben 42 beden olarak giymiştim.
Bu tarafa gelirseniz deneme imkanı neden olmasın

canım bir arkadaşım gelinliğine bayıldı yalnız maddi durumları çok kötü malum evlilik arefesinde...hem bir fakir duası alsan hem de elindeki fazlalıktan kurtulsan güzel olmaz mı? :) gelinlik senin,takdir de senin.en son fiyatın ne olur? ciddi alıcı kendisi

gelip evden teslim alırsa daha da yardımcı olurum kendisine... iletisim için özelden cep telefonumu ve mail adresimi veriyim, ordan görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…