- 3 Şubat 2023
- 642
- 223
- 23
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin tarifi bilmiyorum ama nimeti oranıza buranıza koymayın hem biliyorsunuz çok hassas bikini bölgesi belki zarar veririsiniz inşallah tez zamanda bunlara gerek kalmadan gebe kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınızBir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
Yok artık inanmayın böyle deli saçması şeylere iyice sağlığınızdan olursunuzBir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
Aman lütfen nimete öyle bir şey yapmayın yazıktır. Bitkisel yöntemler deneyebilirsiniz. hayıt tohumu kullanın.. soğan suyu inşallah işe yararBir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
İnşallahBende uygulamadım ama çoğu kişi yazmış 10 yıldır olmuyordu oldu falan diye.Kimin tarifi bilmiyorum ama nimeti oranıza buranıza koymayın hem biliyorsunuz çok hassas bikini bölgesi belki zarar veririsiniz inşallah tez zamanda bunlara gerek kalmadan gebe kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Evet onu duymuştum nasıl oluyor detaylı anlatırmısınızBu arada probleminiz nedir bilmiyorum ama benim de 1 buçuk sene gebe kalamama durumum olmuştu ben düzenli hacamat ile şifa bulup hamile kaldım, hacamatın şifasına daha çok inanıyorum bu tip şeylerdense
Evet doktorum soğan suyunu önerdi.Aman lütfen nimete öyle bir şey yapmayın yazıktır. Bitkisel yöntemler deneyebilirsiniz. hayıt tohumu kullanın.. soğan suyu inşallah işe yarar
İşin ehli birini bulup hacamat günlerine denk gelecek şekilde her ay bir gün sırt ve rahim bölgesine vurularak yaptırdım ben. 3. seanstan 2 hafta sonra pozitifi gördüm. Senede bir hacamatta altın gün oluyor o gün yaptırmakta büyük şifalar var. Bu sene 6 haziran tarihine denk geliyor, niyetiniz varsa o günü kaçırmayın derimEvet onu duymuştum nasıl oluyor detaylı anlatırmısınız
Artık hastanelerde yapılıyor diye biliyorum doğrumudur. Ücretli mi pekiİşin ehli birini bulup hacamat günlerine denk gelecek şekilde her ay bir gün sırt ve rahim bölgesine vurularak yaptırdım ben. 3. seanstan 2 hafta sonra pozitifi gördüm. Senede bir hacamatta altın gün oluyor o gün yaptırmakta büyük şifalar var. Bu sene 6 haziran tarihine denk geliyor, niyetiniz varsa o günü kaçırmayın derim
Hacamatı duymuştum onu bi araştırın isterseniz çokta kafaniza takmayın inşallah tez zamanda olur hayırlı vakti bekliyodur acele etmeyin bende çok hevesliydim olsun olsun dedim başka şey demedim sonra karnimda kalbi durdu o daha zor hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin allahİnşallahBende uygulamadım ama çoğu kişi yazmış 10 yıldır olmuyordu oldu falan diye.
Başınız sağolsun. Haklısınız benim çevremde de var böyle hikayeler, zaten hayırlısı ise olsun diyorum hep öyle dua ediyorumHacamatı duymuştum onu bi araştırın isterseniz çokta kafaniza takmayın inşallah tez zamanda olur hayırlı vakti bekliyodur acele etmeyin bende çok hevesliydim olsun olsun dedim başka şey demedim sonra karnimda kalbi durdu o daha zor hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin allah
Tövbe tövbeBir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
Hastanelerde nasıl olduğunu bilmiyorum, Ücretlidir orda da muhtemelenArtık hastanelerde yapılıyor diye biliyorum doğrumudur. Ücretli mi peki
Bir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.