ipati ömerfarukbebeğim Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2009 1.128 3 158 44 İstanbul 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ipati #1 kızlar kutuların önceki hallerinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum netten bulduğum temsili resmi koyuyorum, önceden böyleydiler; sonra onları boyayıp kurdela ve beyaz oje ile bu hale getirdim, aslında kurdelanın üzerinde beyaz puantiyeler var ama çok belli olmamış resimde;
kızlar kutuların önceki hallerinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum netten bulduğum temsili resmi koyuyorum, önceden böyleydiler; sonra onları boyayıp kurdela ve beyaz oje ile bu hale getirdim, aslında kurdelanın üzerinde beyaz puantiyeler var ama çok belli olmamış resimde;
Defnem08 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 726 117 648 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ipati #2 merhaba canım neyle boyadın sen bunları böyle. çok güzel olmuş valla güle güle kullan.
ipati ömerfarukbebeğim Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2009 1.128 3 158 44 İstanbul 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ipati #3 Defnem08 .!.: merhaba canım neyle boyadın sen bunları böyle. çok güzel olmuş valla güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım yağlı boya yada duvarları boyadığımız herhangi bir boya olabilir, ben ahşap boyası ile boyadım
Defnem08 .!.: merhaba canım neyle boyadın sen bunları böyle. çok güzel olmuş valla güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım yağlı boya yada duvarları boyadığımız herhangi bir boya olabilir, ben ahşap boyası ile boyadım
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ipati #4 çok güzel olmuş ipaticim...senden böyle orjinal şeyleri görmeye alıştık artık devamını bekliyoruz :) cesaretlendiriyorsun bizi...
çok güzel olmuş ipaticim...senden böyle orjinal şeyleri görmeye alıştık artık devamını bekliyoruz :) cesaretlendiriyorsun bizi...
K kadis Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 5.202 9 158 Adana 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ipati #5 bambaşka olmuş emeğinize sağlık