merhaba, evveliyatla gecmis olsun.Kizlar ben hasimato hastasiyim ama hipo olmusta olabilir doktor en son hipotiroidzm yazdi snra bi sordum hasimato . Neyse iste ben surekli ilac kullaniyorim mesela bu aksam karnibahar kizarttip yedim simdide yeni yeni bogazimda byle bi ağırlık var gibi sismis gibi hissediyorum hafifte Ağrı var sizce ben mi kuruntu yapiyorim korkup yoksa yedigim sey yasakli yiyecektede mi de ondan oluyor
Evet ya cok cabuk kilo aliyorum ve veriyorum yemege dikkat etmek lazim .Yıllrdır bendede var ilac kullanıyorum. Ve süreklide kilo alıyorum şiş ödem tutuyo vücudum. Ama o dokunur bu dokunur diyen bi doktor olmadı. Bişe olmaz yani. Sadece kilo vermede sorun yaşıyoruz o kdr. Hatta veremiyoruz
Evet canim dereotu ise yariyor bende yiyorum arada :) ama şekeri kestim daha iyi oldu :)Merhaba canim bende de var fazla takma kafana bu hastaligi taktigin icin oyledir.Yenilmemesi gerekenler elbet vardir fakat bende uymuyorum yalniz ben daha ilac kullanmiyor degerlerim normal hergun dere otu yiyiyorum faydasini gorenler var troid icin .
Bende gram gram veriyorum yada 1 kilo veriyorum snra geri aliyorim 55-56 oynuyorumYıllrdır bendede var ilac kullanıyorum. Ve süreklide kilo alıyorum şiş ödem tutuyo vücudum. Ama o dokunur bu dokunur diyen bi doktor olmadı. Bişe olmaz yani. Sadece kilo vermede sorun yaşıyoruz o kdr. Hatta veremiyoruz
Odem icin maydonoz yesene faydasıni gorursun yada odem atan detoks sularini ic ben denedim kesinlikle faydasini gordumYıllrdır bendede var ilac kullanıyorum. Ve süreklide kilo alıyorum şiş ödem tutuyo vücudum. Ama o dokunur bu dokunur diyen bi doktor olmadı. Bişe olmaz yani. Sadece kilo vermede sorun yaşıyoruz o kdr. Hatta veremiyoruz
Bi ara her seyime dikkat ettim cokta güzel kilo vermiştim. Dikkat ettigim halde kilo vericekken kilo aldım hemde 2 katı. Doktor bana hastalıgından kaynaklanıyor kilo vermen cok zor demişti. Çokta hareket eden bi insanımdır olmayınca olmuyo. Ve yemeklede aram hiç yokEvet ya cok cabuk kilo aliyorum ve veriyorum yemege dikkat etmek lazim .
Aynen ama bi süre sonra sıkılıyorum. Çünki sürekli oluyo ödem. Şişlikler gitmiyo.Odem icin maydonoz yesene faydasıni gorursun yada odem atan detoks sularini ic ben denedim kesinlikle faydasini gordum
Evet zor veriliyor ama dikkat edince veriyoruz beyaz ekmegi kesip çavdarlı ekmege baslatinca kilo verdim ben bi ara ama snra sulu yemekte duyina nanamiyorim diye beyAz ekmege dondumBi ara her seyime dikkat ettim cokta güzel kilo vermiştim. Dikkat ettigim halde kilo vericekken kilo aldım hemde 2 katı. Doktor bana hastalıgından kaynaklanıyor kilo vermen cok zor demişti. Çokta hareket eden bi insanımdır olmayınca olmuyo. Ve yemeklede aram hiç yok
Bak ben cok tuzlu yiyen bir insandim. Yemeğime tuz dokmeyince kendimi doydu hissetmezdim illa dokecektm o tuzu. Ama tuzu doktugun gunun sabah parmaklarim sisiyor yuzum sisiyor heryer odem.. tuzu hayatindan cikart çıkartamıyorsan bile olculu kullan oglen dokuyosan tuz akşam dokme ama doktugun gibi 2 ltreye yakin su ic vücuttan at tuzunu:) yada cok dokme ben cok dokmuyorum hatta bazen unutup yemegin sonunda aklima geliyor artik dusunAynen ama bi süre sonra sıkılıyorum. Çünki sürekli oluyo ödem. Şişlikler gitmiyo.
İnsallah ya cok istiyorum gercekten... hamilelikte zor diyorlar ama umudumu kesmek istemiyorim Rabbim verirse hersey olur umudunuzu kesmeyin sizdeİnşallah bu hastalıgında çeresi bulunur. Ömürboyu ilaç kullanmak zor.
Maalesef İstanbul'da değilim. Diyet listesi berdi istersen uygula ama sana gerek yok dediMerhaba ,hipotroidin bir cesidi hasimato ,
Diyet yapilmasi gerekiyorsa doktorunuz bilgi verirdi zaten ,
Bulundugunuz ilde tip fakultesi varsa oraya basvurmanizi ve nukleer tip bolumunden destek almanizi oneririm ,
İstanbuldaysaniz direk doktor onerebilirim ,
Gecmisler olsun
Tamam o haldePsikolojik.
Senelerdir haşimatoluyum önüme geleni yerim. Fazla takma kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?