Haşimato

liladem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
59
2
48
Ankara
Kızlar haşimato için ankarada iyi bir doktor var mı artık saçlarım çok dökülüyor bu yüzden dün yine doktora gittim antikorların yüzünden dediler fakat haşimatonun bir tedavisi olmadığını söylüyorlar ne yapmalıyım var mı ankarada iyi bir doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba 29 sayfa yorumların hepsini okudum. Ben 1,5yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz eşimle. Hamile kalmamı engelleyecek bişey var mı kontrol amaçlı gittiğim guneşli aksa tıp merkezi murat beyde doktorda prolaktin yuksekliği olduğunu öğrendim. Progesteron da ilk başlarda duşuktu, 2 kutu klomen içtim. Prolaktın için 2 kutu dostınex. Şimdi ikiside normal seviyede. İlaçla duzeldi. Sık sık kan tahlili ile takibi yapılıyo Lh Fsh progesteron ve prolaktın

Yorulduk eşimde bende 2 doktora gidiyorum aynı anda biri ozel biri hastanede ikiside aynı şeyleri soyluyo yanlışbi tedavi uygulamamış deyince ozel yani ikinci doktorum neşe hanım rahat etti içim. Rahim filmi eşimden spermiogram hipofiz mr ı kan tahlilleri maddi olarak da bitirio insanı.

Adetlerim evlenmeden de duzensizdi evlenınce duzelır demışlerdi ama hala aynı. 2-3 gun suruyo aralıkları ise değişik en fazla 35 gunu geçmiyo. Şimdi doktorum 3 kutu cyclo progynova verdi 3 ay sonra kontrolum var. 3 ay hamile kalamaz ise 3 ay sonra aşılama yapacağını oda olmaz ise tup bebek dedi.

Bugüne kadar 4 kadın doğum doktoruna gittik. Troid hastası bir yakınımız prolaktin yuksekliği altında haşimato gizli troid olabileceğini söyledi. Medıpol bağcılar endokrınolojı bolumune gıttık. Prof doktora anti tpo değerime bakıldı ve haşimato hastası olduğum ortaya çıktı. Euthyox ismli ilacı verdi. Her sabah aç karnına 1 adet. İlaç içtikten yarım saat sonra yeyip içebilirsin dedi.

Hanimlar beyler merhaba ben.hasimato hastasiyim yengemde ayni biz facebookta bir gruo kurduk hasimatocular adinda bir grup eger oraya katilirsaniz hem siz bize hem biz size yardimci.olabiliriz 450 uyemiz var herkes birbirne cevap yazipyazip bilgilendirebiliyo bilginize

Back