Haşimato Troiditi ve Sülük Tedavisi

sunflowers83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
41
0
41
Merhaba Arkadaşlar,

Ben haşimato troiditi hastasıyım.Kendimi eli kolu bağlı hissetmekden bıktım ve sülük tedavisini araştırdım.Ümraniyede yurtdışında bu işin eğitimini almış birine yaptırmayı planlıyorum.Kendisiyle telefonda konuştuğumda bu hastalığın geri gelmeyeceğini bu hastalıkla alınan kiloların gitmesinde faydalı olduğunu ifade etti.Bardağın son damlasını yaşıyorum artık.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Çünkü bu hastalıkdan sülük tedavisiyle kurtulana hiç şahit olmadım.Ama eğer ehil ellerde olursa faydalı olacağını düşünüyorum.Cevaplarınızı merakla bekliyorum :uhm:

bende tv de dinlemiştim sülük tedavisinin yararlarını haşimato bölümündede paylaşmıştım ama arkadaşlardan yorum gelmedi bende faydası olabilecegini düşünüyorum..

haşimoto forumda bi ark. forumun başlarında yazmış,hatırladığım kadarıyla bi akrabası sanırım manisada mı ne sülük tedavisi yaptırmış,fayda gördü diye yazmış ama onunki haşimoto muydu yoksa sadece bezde mi sorun vardı hatırlamıyorum
ben de faydalı olabileceğini düşünüyorum ama ben sinekten bile korkuyorum yaa sülüğe dayanabileceğimi sanmıyorum
cesareti olan için denenebilir
ama mantık nasıl çalışıyor peki bu konuda ?
çünkü çoğu kişi haşimoto tiroit deyince sorun bezde diye düşünüyor,oysaki sorun bezde değil bağışıklık sisteminde.peki bu sülükler nereye yapıştırılacak ?
sorun olan bölgeye yapışıyorlar diye biliyorum ama yanlışım da olabilir tabiki emin değilim
gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim,meraktayım

Kızlar haşimoto hastalığında biliyorsunuz ki akyuvar sayısı çok fazla.Bu durumda allerjik reaksiyonlara tepkimiz daha fazla oluyormuş.Sülük tedavisinde,sülüğün etken maddesine karşı vucut ani bir allerjik reaksiyon gösterirse ALLAH korusun ANAFLAKSı YANı ŞOK oluyor. ÖLÜMLE sonuçlanan vakalar olabiliyormuş.Bence önce bir allerjen testi yaptırmak gerekir diye düşünüyorum.

X