• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasimato tiroidi olup,tiroid ilaci kullandiklari halde saci dokulenler

jollyrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
98
0
86
Arkadaslar merhaba.yaklasik olarak birbucuk sene once hasimato tiroidim oldugunu ogrendim ve birbucuk yildir ilac kullaniyorum.ilac kullanmama ragmen saclarim inanilmaz dokuluyor.benim durumumda olan var mi aranizda?saclarimi kisacik kestirdim yine dokuluyor,cok uzuluyorum,kel kalmaktan korkuyorum.aceba tiroid hastaliklarinda kel kalma durumu oluyor mudur?sizde kendi sac dokulme durumlarinizi ve sac dokulmeniz icin neler yaptiginizi benimle paylasir misiniz?tesekkur ederim.

merhaba bende de hashimoto hipotroidi var ilaç kullanmama rağmen saç dökülmem devam ediyordu. özellikle ön taraflar döküldü alnım iyice açılmıştı ilacım günde bir buçuk ilaç içmeme rağmen.doktora söyledim dinlemedi bile eczneden bitkisel şampuan aldım çok iyi geldi saçım gürleşti ayrıca uzadı minik minik önlerden saç çıkmaya başladı.sana tavsiyem hemen şampuanını değiştir bence.kimyasal olmasın...

merhaba bende de hashimoto hipotroidi var ilaç kullanmama rağmen saç dökülmem devam ediyordu. özellikle ön taraflar döküldü alnım iyice açılmıştı ilacım günde bir buçuk ilaç içmeme rağmen.doktora söyledim dinlemedi bile eczneden bitkisel şampuan aldım çok iyi geldi saçım gürleşti ayrıca uzadı minik minik önlerden saç çıkmaya başladı.sana tavsiyem hemen şampuanını değiştir bence.kimyasal olmasın...

Merhaba Alaram14.sampuanin adini ogrenebilir miyim lutfen?

Merhaba Alaram14.sampuanin adini ogrenebilir miyim lutfen?

canım şampuanın adı herbaflor(kamille shampoo) ben papatya özlüsünü kullanıyorum daha yumuşak bir dene istersen saçı gürleştiriyor ben memnun kaldım.kozmetik satan eczanelere bakmalısın.bu arada sanada çok geçmiş olsun...

canım şampuanın adı herbaflor(kamille shampoo) ben papatya özlüsünü kullanıyorum daha yumuşak bir dene istersen saçı gürleştiriyor ben memnun kaldım.kozmetik satan eczanelere bakmalısın.bu arada sanada çok geçmiş olsun...

Canim mrb tekrar.ilgin icin cok teşekkur ederim.Bu sampuan sayesinde sac dokulmen durdu mu?yoksa hala ilac kullandigin halde saclarin dokuluyor mu?

Arkadaslar hepinizden cevaplar bekliyordum.ne yani hic bizim durumumuzda olan yok mu?eminim var ama neden cevap yazip paylasmiyorsunuz.lutfen biraz daha ilgi arkadaslar.

Konuyu açan arkadaşım benim durumumu anlatmıssınız...Cok ii bi başlık bizim gibi sıkıntısı olanlar için..
benimde saçım cok fazlasıyla dökülüyor ve bunun üstüne cok kuruluk yaşıyorum saçlarımda...
tsh 6 larda hasimato tiroidim var..
Kan sonucuma bakıldı hsb 11.8 bu değerler sacı bu derece dökmez dedi endokrinoloji doktorum..Artık ne yapğımı şaşırdım saçlarım için..
Tsh düşürmek için ilacı haftada 2 kere 1.5 çıkardı doktorum 1 ay sonra tsh düşmezsse 50mg ilacımın dozunu yükseltecek:((

Back