- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 103
- 31
Yani normal mi olmus oluyo canim 1 ile 2 arasinda olduguna gore iyi yaniGebelik için 1 ile 2 arasında olması gerektiğini söylüyorlar. Mesela benim de ilaç fazla gelmiş 0.08 çıktı. İlacı azalttık bekliyoruz biraz yükselmesini
Evet sizin iyi. Belki de doktor o yüzden bişi dememiştir. Ne kadar kullanıyorsunuz günde ilacıYani normal mi olmus oluyo canim 1 ile 2 arasinda olduguna gore iyi yani
Hangi ilaci canmEvet sizin iyi. Belki de doktor o yüzden bişi dememiştir. Ne kadar kullanıyorsunuz günde ilacı
Tiroid ilacı kullanmıyor musunuz?Hangi ilaci canm
Yok canim kullnmiyrm doktorum ole bi ilac vermedi . Tahlillerime bktim biraz once arastirdigima gore internette bi tek progestrn hormonum dusuk . Doktora muaneye gittigimde bu hormonum icin ilac istycm bide inofolic isteycm iste .Tiroid ilacı kullanmıyor musunuz?
başlık haşimato olunca ben sizi de tiroid hastası sandımYok canim kullnmiyrm doktorum ole bi ilac vermedi . Tahlillerime bktim biraz once arastirdigima gore internette bi tek progestrn hormonum dusuk . Doktora muaneye gittigimde bu hormonum icin ilac istycm bide inofolic isteycm iste .
Ha yok canm Pkoda yaziyodu ya ondan bi soruyum dedim canmbaşlık haşimato olunca ben sizi de tiroid hastası sandım
Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. 4 aylık evliyim 24 yaşındayım.. Bebek düşünüyoruz fakat haşimato tiroid ve pko hastasıyım.. Tedavimi görüyorum, adetlerim 33 günde bir. Rahatsızlıklarım yüzünden umudum kırılıyor üstelik daha 4 ay olmuşken. Bu yüzden benim gibi rahatsızlıkları olanlardan hamile kalanlar varsa bekliyorum bana umut olun
Allah razı olsun. Benim de tsh 0.08 geldi ilaç fazla gelmiş miktarı düşürdük 1 ay olmak üzere. Korunmuyorum da. Rabbime bıraktım. Pko bende iyileşmiş deniyor. Çünkü yumurtalıklarımda kist bulamadılar. Rabbimin mucizesi herhalde.Tubacım bende 6 buçuk aylik evliyim bende 10 gün önce haşimotolu olduğumu ögrendim. kadin dogum doktorum hormon tahlili yapmişti tsh imin yuksek oldugunu gorunce endokrinolojiye yönlendirdi ayrica pko teşhiside koydu. Endokrinolojinin muaynesi ultrasonu ve tahlilleri sonucu haşimotolu oldugumu söyledi ve ilaca basladi 25 mg lik. Tsh degerim 7,8. Benim babamdada guatr vardi zehirli bizim ailede genetik sanirim bu troit hastaliklari. Bende senin gbi hem pkolu hem haşimotoluyum. Ama açikçasi çokta telaş yapmiyorum Rabbim en guzelini bilir. Hastaliklarimiz bize Allahtan misafir ben hep böyle diyorum. Gelir gider.. haşimotonun gecmediginide biliyorum ama Allahtan ümit kesilmez ya daha kötü bi hastaligimiz olsa. Ben moralimi çok yuksek tutmaya çalisiyorum kendimi hasta olarak görmüyorum bebegimin saglikli olmasi icin kendimi hazirliyomuşum gbi düsünüyorum. Ilk hedefim degerim düsene kadar korunmak o deger düsücek cok eminim ilk Allaha sonrada kendi vücuduma güveniyorum. Degerler normale dönüncede adet bitiminden diger adet baslangicina kadar iki gunde bir denemek. Eşimde bir sorun yok çok şükür. Verecek olan Rabbim yeterki istesin bol bol dua et Allahim duyucak sesimizi ve saglikli bebislerimiz olucak insAllah. Önümüzdeki ay ümreye gidiyorum eşimle hepimiz için dua edicem. Allaha emanet olun ve ona güvenin...
Referans aralığı da önemli bunu değerlendirmek içinahsen benim anti tpo 12 normal mi canım?
kağıdımı kaybettim canım yaReferans aralığı da önemli bunu değerlendirmek için
Hayır canım degil bu değerler hastane laboratuvarına göre değişiyor netten bakabilirsin tahlilinekağıdımı kaybettim canım ya
strandart değil mi referans aralığı
tşk ederim canımHayır canım degil bu değerler hastane laboratuvarına göre değişiyor netten bakabilirsin tahliline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?