Tubacım bende 6 buçuk aylik evliyim bende 10 gün önce haşimotolu olduğumu ögrendim. kadin dogum doktorum hormon tahlili yapmişti tsh imin yuksek oldugunu gorunce endokrinolojiye yönlendirdi ayrica pko teşhiside koydu. Endokrinolojinin muaynesi ultrasonu ve tahlilleri sonucu haşimotolu oldugumu söyledi ve ilaca basladi 25 mg lik. Tsh degerim 7,8. Benim babamdada guatr vardi zehirli bizim ailede genetik sanirim bu troit hastaliklari. Bende senin gbi hem pkolu hem haşimotoluyum. Ama açikçasi çokta telaş yapmiyorum Rabbim en guzelini bilir. Hastaliklarimiz bize Allahtan misafir ben hep böyle diyorum. Gelir gider.. haşimotonun gecmediginide biliyorum ama Allahtan ümit kesilmez ya daha kötü bi hastaligimiz olsa. Ben moralimi çok yuksek tutmaya çalisiyorum kendimi hasta olarak görmüyorum bebegimin saglikli olmasi icin kendimi hazirliyomuşum gbi düsünüyorum. Ilk hedefim degerim düsene kadar korunmak o deger düsücek cok eminim ilk Allaha sonrada kendi vücuduma güveniyorum. Degerler normale dönüncede adet bitiminden diger adet baslangicina kadar iki gunde bir denemek. Eşimde bir sorun yok çok şükür. Verecek olan Rabbim yeterki istesin bol bol dua et Allahim duyucak sesimizi ve saglikli bebislerimiz olucak insAllah. Önümüzdeki ay ümreye gidiyorum eşimle hepimiz için dua edicem. Allaha emanet olun ve ona güvenin...