ben 5 aylık evlıyım bende pko hastasıyım ve benımde 33 günde bir adet oluyordum ve bazen ıkı ayda bır adet oluyordum ilk ay korunduk 2. ay korunmayı bıraktık sımdı 4 aylık hamıleyım hıc doktora da gıtmedım sabret mutlaka olur bol bol dua et ( ben bekarken böğrtlen kökünü kaynatıp içmiştim aç karınla bı bardak kadınlareklubunun face sayfasında yorumda gormustum bende denedım bana ıyı geldı)Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. 4 aylık evliyim 24 yaşındayım.. Bebek düşünüyoruz fakat haşimato tiroid ve pko hastasıyım.. Tedavimi görüyorum, adetlerim 33 günde bir. Rahatsızlıklarım yüzünden umudum kırılıyor üstelik daha 4 ay olmuşken. Bu yüzden benim gibi rahatsızlıkları olanlardan hamile kalanlar varsa bekliyorum bana umut olun
canım bende dun hasımoto oldugumu ögrendım ve moralım cok bozuk hıc bebegım yok gecen sene bı kayıp yasadım ve suan bebegım olsun cok ıstıyordum ama dın doktorum suan olmıycagını olsa bıle dusukle sonuclancagını söledı sen degerlerın normala bınıncemı gebe kaldınMerhaba bende haşimoto ve pko hastasıyım üstelik eşimde de varikosel vardı. 2 yıldır istiyorduk hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım. Allahtan ümit kesilmez rabbim en hayırlısını eb hayırlı zamanda veriyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Tiroid değerlerim ilaç kullanarak 1 yıldır normale dönmüştü ayrıca doktor inüsilin direnci için şeker ilacı verdi ve bide vitamin. Mideme dokundu o yüzden düzenli kullanamadım ama o ay hamile kalmışım. Belki onun faydası vardır allah herkese nasip etsin inşallahcanım bende dun hasımoto oldugumu ögrendım ve moralım cok bozuk hıc bebegım yok gecen sene bı kayıp yasadım ve suan bebegım olsun cok ıstıyordum ama dın doktorum suan olmıycagını olsa bıle dusukle sonuclancagını söledı sen degerlerın normala bınıncemı gebe kaldın
amın canım sende bebısını saglıkla ol kucagına ınsallah..benım tsh 0,067 cıktı dun cok dusuk dedı bı ılac verdı tadı ıgrenc dun basladım ınsallah kısa surede normale dönerTiroid değerlerim ilaç kullanarak 1 yıldır normale dönmüştü ayrıca doktor inüsilin direnci için şeker ilacı verdi ve bide vitamin. Mideme dokundu o yüzden düzenli kullanamadım ama o ay hamile kalmışım. Belki onun faydası vardır allah herkese nasip etsin inşallah
amın canım sende bebısını saglıkla ol kucagına ınsallah..benım tsh 0,067 cıktı dun cok dusuk dedı bı ılac verdı tadı ıgrenc dun basladım ınsallah kısa surede normale döner
Benim tsh 4,20falandı şimdi 2'70 E düştü. İlaçlarını ihmal etme inşallah sağlığına kavuşursunamın canım sende bebısını saglıkla ol kucagına ınsallah..benım tsh 0,067 cıktı dun cok dusuk dedı bı ılac verdı tadı ıgrenc dun basladım ınsallah kısa surede normale döner
saol canım amınnBenim tsh 4,20falandı şimdi 2'70 E düştü. İlaçlarını ihmal etme inşallah sağlığına kavuşursun
canım ıyı bı doktora gıt ve degerını dusurmesını sagla ılac verıyolar cocuk dusunene kadr normale getır sonra bızım gıbı ugrasmaBen de hasimatoluyum öğrendigim de 20 yasındaydım evli de degildim doktor tsh ımın 2 nin altına düşmeli yoksa hamile kalamazsın dedi direk. Suan evliyim henüz hamilelik düşünmüyoruz tsh ım 5,2
Ama ilaç vermedi doktor bende korkuyorum hep ya olmazsa diye.. Allah herkese şifa versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
moral herşyden önemli arkadaşlar..dünden beri kendi kendimi yiyorum ama faydası yok bunun bize..tedavimize bakıp dua edip Allahın nasip etmesini beklicez..yapcak başka bişey yok.sen anti TPOna baktırdın mı canım kaç çıktı..benim tsh 4.38 senden yüksek yani..bende bugün öğrendim haşimato hastası olduğumu ilaç kullanmaya başladım bakalım..ne kadar zamana düşcek acaba bu değerlerimizcanım ıyı bı doktora gıt ve degerını dusurmesını sagla ılac verıyolar cocuk dusunene kadr normale getır sonra bızım gıbı ugrasma
canım ben bı hafta oldu bunu ögrenelı ama allah bu doktorları hakretsın ben dun hashımato olmadıgımı ögrendım.. megersem benımkı trıoıd ıltıhaplanması cıktı oda kendı kendıne gecermıs kısacası kan testıne ınanmayın cok sıntıgrafı cektırın mutlaka en bastakı doktoru dınlesem durduk yere hıpotrıod olcaktımmoral herşyden önemli arkadaşlar..dünden beri kendi kendimi yiyorum ama faydası yok bunun bize..tedavimize bakıp dua edip Allahın nasip etmesini beklicez..yapcak başka bişey yok.sen anti TPOna baktırdın mı canım kaç çıktı..benim tsh 4.38 senden yüksek yani..bende bugün öğrendim haşimato hastası olduğumu ilaç kullanmaya başladım bakalım..ne kadar zamana düşcek acaba bu değerlerimiz2-3 aya düşer dedi doktor ama..bu sürede gebelik olmaz mı dedim..olabilir ama düşer muhtemelen dedi..
haşimato zaten troid iltihaplanması demek değil mi canım..kafam karıştı..bana bişey çekilmedi..özelde bakıldığım halde dediğin gibi adam gibi bakmıyorlar..beni elle yada mr tarzı bişeyle bakıp incelemedi bile..kan tahrilini bakarak şöyle böyle dedi..kendiliğinde geçen bişey miymiş inşallah benimkide öyledir..seninde anti TPO değerine bakılarak mı öyle denmişti..kaç çıkmıştı?canım ben bı hafta oldu bunu ögrenelı ama allah bu doktorları hakretsın ben dun hashımato olmadıgımı ögrendım.. megersem benımkı trıoıd ıltıhaplanması cıktı oda kendı kendıne gecermıs kısacası kan testıne ınanmayın cok sıntıgrafı cektırın mutlaka en bastakı doktoru dınlesem durduk yere hıpotrıod olcaktım
ben zaten gerçekten doktorlara güvenmiyorum..sana muayeneye gelmişiz..ne tetkik yapılcaksa yap..bizim mi söyleyip istememiz lazım..canım ben bı hafta oldu bunu ögrenelı ama allah bu doktorları hakretsın ben dun hashımato olmadıgımı ögrendım.. megersem benımkı trıoıd ıltıhaplanması cıktı oda kendı kendıne gecermıs kısacası kan testıne ınanmayın cok sıntıgrafı cektırın mutlaka en bastakı doktoru dınlesem durduk yere hıpotrıod olcaktım
canım bende 1-2 kez böyle düşük yaşadığımı düşünüyorum..ama doktor gelip burda test yaptırıp kanda görmedikçe kimyasak diyemeyiz dedi..bende idrar testinde gördüm dedim olsun dedii..ve bu ay benimde tshımın yüksek olduğunu öğrendim..hem düşüklük hem yükseklik düşüğe sebep oluyormuş..doktorum değerlerin 2 civarına gelmeden hamile kalsanda düşer dedi..yani tsh bebebiğin tutunup tutunmmasında etkilii..Merhaba burası tam da benim aradığım bölümmüş benim de tsh 0.072 troid ca hastasıyım aynı zamanda 10 yıl aralıksız pko dan dolayı yasmin kullandım 8 ay önce evlendim 2 ay önce korunmayı bıraktık ve ben geçtiğimiz pazar kimyasal gebelik yaşadım...endokrinoloji doktoruma sorduğumda düşük sebebinin tsh ile ilgili olmadığını söylüyor fakat kadın doğum uzmanı onunla alakalı diyor kafam Allak bullak doktorumu değiştirmek istemiyorum ama arada kaldım böyle bir durum yaşayan var mı?
canım bende 1-2 kez böyle düşük yaşadığımı düşünüyorum..ama doktor gelip burda test yaptırıp kanda görmedikçe kimyasak diyemeyiz dedi..bende idrar testinde gördüm dedim olsun dedii..ve bu ay benimde tshımın yüksek olduğunu öğrendim..hem düşüklük hem yükseklik düşüğe sebep oluyormuş..doktorum değerlerin 2 civarına gelmeden hamile kalsanda düşer dedi..yani tsh bebebiğin tutunup tutunmmasında etkilii..
sen ne zaman öğrendin canım düşük olduğunu..ne zamandır ilaç kullanıyosun..ben daha yeni başladım..4.30 benim..onu düşürmeye çalışıyorum ben de.."Ukala" damgası yememek için ağzımı açamadım aslında ama evet farkındayım ki tsh düşüklüğü sebep oldu bu duruma yine aynı şeyleri yaşayacağım yanitsh düzene girmezse...
sen ne zaman öğrendin canım düşük olduğunu..ne zamandır ilaç kullanıyosun..ben daha yeni başladım..4.30 benim..onu düşürmeye çalışıyorum ben de..
çok geçmiş olsun canım..benim doktor ultrasona bile almadı..kontrole geldiğinde alırız dedi ne alakaysa..yoğundu biraz pek ilgilenmedi..bende korkuyorum ultrasonda bişey çıkar diye..Allah sağlık sıhhat versin de bebişler de sonra gelir inşallah..dert etmeyelim hiç bir şeyi..Ben bekarken ameliyat oldum ardından atom tedavisi gördüm 2 yıl oldu...2 yıldır kullanıyorum ilacımı...nodülüm vardı...düşüğümü adetten 5 gün sonra yaşadım...
çok geçmiş olsun canım..benim doktor ultrasona bile almadı..kontrole geldiğinde alırız dedi ne alakaysa..yoğundu biraz pek ilgilenmedi..bende korkuyorum ultrasonda bişey çıkar diye..Allah sağlık sıhhat versin de bebişler de sonra gelir inşallah..dert etmeyelim hiç bir şeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?