5 yıllık evliyim hiç korunmadık 2,5 yıldır olmadı sebepsiz kısırlık denildi .Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. 4 aylık evliyim 24 yaşındayım.. Bebek düşünüyoruz fakat haşimato tiroid ve pko hastasıyım.. Tedavimi görüyorum, adetlerim 33 günde bir. Rahatsızlıklarım yüzünden umudum kırılıyor üstelik daha 4 ay olmuşken. Bu yüzden benim gibi rahatsızlıkları olanlardan hamile kalanlar varsa bekliyorum bana umut olun
Benim tsh 0,51 geldi.. İlacımı çeyrek miktar düşürdü doktorum[/QUO
Yumurtalıkları etkilemiyorsa tsh düşükse sorun değil diyorlar ama bazı doktorlarda haşimato antikorunun spermi öldürdüğü için gebeliği engellediğini söylüyor ne kadar doğru bende bilmiyorum benim troid haşimatodan başka bir sorunum yok ama hala hamile kalamadım.
Hayır denemedim benim kürlerle pek aram yok içemiyorumSoğan kurunu denediniz mi?
Hayır denemedim benim kürlerle pek aram yok içemiyorum
Öyle tabi çok haklısınız ben 2,5 senedir çocuk için ne bitkiler kürler denedim artık migdem kaldırmıyor çok zor geldi rabbim hayırlısını nasip etsinGünümüz maalesef ki insan sağlığı için riskli. Kronik metabolik genetik hastaliklar yayginlasarak artiyor. Ve bizlerin bilmediği büyük rantlar dönüyor. İlaç sektörü de bu rantlardan biri. Sağlığınız için doğal olana yönelmeye çalışın bence. Rabbim şifa versin.
Öyle tabi çok haklısınız ben 2,5 senedir çocuk için ne bitkiler kürler denedim artık migdem kaldırmıyor çok zor geldi rabbim hayırlısını nasip etsin
27 yaşındayım ben çokk yoruldum son tedaviyi deneyi artık zamana bırakmayı düşünüyorum. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir sorunu var mıydı?Yaşınız kac acaba? Yengem 16 yılın ardından 38 yasinda ilk defa hamile kaldi. Çok tedavi gördüler ama olumsuzdu hep. Rabbim şimdi kendiliginden nasip etti şükürler olsun. Bikmadan usanmadan sifanizi arayin bence. Kendinizi motive edin.
Amin insallah. Tirodlerinde sıkıntı vardi. Adetleri de duzensizdi.27 yaşındayım ben çokk yoruldum son tedaviyi deneyi artık zamana bırakmayı düşünüyorum. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir sorunu var mıydı?
Yumurtalıkları etkiliyor ya da sebep troid bu yüzden gebelik olmuyor dediler mi doktorum bu değerler normal düzeydeyken gebeliğe engel olmayacağını söylüyor ama ben hala hamile kalamadım.Amin insallah. Tirodlerinde sıkıntı vardi. Adetleri de duzensizdi.
Evet tsh t3 t4 normal ise cok etkilemez hasimato gebeligi. Pko dan dolayi gebelik olmuyor olabilir. Yengeme tiroidden dolayi bi sebep soylediler mi bilmiyorum ama fakat her gittigi dr ilac dozunu yeniden ayarliyordu. Rabbim sifanizi versin inşallahYumurtalıkları etkiliyor ya da sebep troid bu yüzden gebelik olmuyor dediler mi doktorum bu değerler normal düzeydeyken gebeliğe engel olmayacağını söylüyor ama ben hala hamile kalamadım.
Benim tsh yeni düştü t3 t4 normal adetlerim düzenli yumurtalıklarda sorun yok sebepsiz kısırlık denildi zaten artık yapacak bir şey yok rabbim nasip ederse olacak hakkımızda hayırlısıEvet tsh t3 t4 normal ise cok etkilemez hasimato gebeligi. Pko dan dolayi gebelik olmuyor olabilir. Yengeme tiroidden dolayi bi sebep soylediler mi bilmiyorum ama fakat her gittigi dr ilac dozunu yeniden ayarliyordu. Rabbim sifanizi versin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlar vaktinr bakmayi cok oldu ta. 5 sene.... olmadi olmadi olmadi. Hic tedavi olmadim ama hep kafaya taktim. Takmadigim ilk ayda 5 yilin ardindan hamileyim. Ustelik hasimato, pcos, insulin direnci ve 108 kilo olmama ragmen... Rabbimden umut kesilmez icinizi ferah tutun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?