Merhaba ultrasonda boğaz kısmıma baktılar kan almadan önce normal dedilerCanım haşimato ultrasonda belli oluyor. Kandaki tsh hipotiroid şüphelidir ama haşimato olup olmadığını ultrasonda öğrenebilirsin. Tek başına tsh dalgalanması yeterli değildir. Tsh ı bir çok şey yükseltebilir. Guatrojenik besinleri çok tüketme brokoli karnabahar kara lahana turp gibi besinler den uzak dur.
Merhabalar,kızlar öncelikle merhaba bende bir tedavi sürecindeyim henüz aşılama vs olmadı çünkü sürekli bir şeylerim eksik ya da fazla çıkıyor. İnfertilite en son tsh normal ama tedavi için 2.5 altına inmesi gerekiyor dedi dahiliyeye yolladı bir de progestoronum düşük ( iyi gelen bir şey varsa önerin lütfen) neyse dahiliyeye gittim ilaç verdi bir hafta kullan tekrar kan ver dedi bir de haşimato ya bakalım diyip bu tahlilleri yaptı sonuçlar bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum kendimi de strese sokmak istemedim anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 3536795
Ben hashimatoyum 6 yildir ilac kullaniyorum. Ilk öğrendiğimde Anti tpo 1000 uzeri tshim 54 cikmisti. Sizin degerler hashimato icin düşük baya.kızlar öncelikle merhaba bende bir tedavi sürecindeyim henüz aşılama vs olmadı çünkü sürekli bir şeylerim eksik ya da fazla çıkıyor. İnfertilite en son tsh normal ama tedavi için 2.5 altına inmesi gerekiyor dedi dahiliyeye yolladı bir de progestoronum düşük ( iyi gelen bir şey varsa önerin lütfen) neyse dahiliyeye gittim ilaç verdi bir hafta kullan tekrar kan ver dedi bir de haşimato ya bakalım diyip bu tahlilleri yaptı sonuçlar bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum kendimi de strese sokmak istemedim anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 3536795
Hamile kalmayı zorlaştırıyor galiba değil mi hipotroit var bende de tsh 8Doktor olmamakla beraber haşimatoyum, bu değerler haşimato değil
Benim de hipotroit var 8 di ilaçla düzeliyor ama sürekli kontrol altında olmalı 1.5 senedir normaldi tüp bebeğe başladım o ara 5.99 olmuş ilacım yükseldi transfer olamadım bekliyorum bendekızlar öncelikle merhaba bende bir tedavi sürecindeyim henüz aşılama vs olmadı çünkü sürekli bir şeylerim eksik ya da fazla çıkıyor. İnfertilite en son tsh normal ama tedavi için 2.5 altına inmesi gerekiyor dedi dahiliyeye yolladı bir de progestoronum düşük ( iyi gelen bir şey varsa önerin lütfen) neyse dahiliyeye gittim ilaç verdi bir hafta kullan tekrar kan ver dedi bir de haşimato ya bakalım diyip bu tahlilleri yaptı sonuçlar bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum kendimi de strese sokmak istemedim anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 3536795
Öyle derler de ben 34 yaşıma kadar korundum, korunmayınbıraktığım ilişkimde hamile kaldım. Beslenme, uyku, spor, sağlıklı yaşam vs gibi etkenleri de gözden kaçırmamak lazım (eşin de tabi). ilacımı düzenli kullanırım endokronolojiyr giderim takip ederim. İlacı bırakıp bir ay sonra hormon testi yaptırsam benim tsh 54 falan çıkar muhtemelen, öyle kötü durumda, kendini troitten oluyor diye şartlama diye yazdım.Hamile kalmayı zorlaştırıyor galiba değil mi hipotroit var bende de tsh 8
Troit yanında pkosta var benim canım transferim ertelendi troitim 5 diye bekliyorum bakalımÖyle derler de ben 34 yaşıma kadar korundum, korunmayınbıraktığım ilişkimde hamile kaldım. Beslenme, uyku, spor, sağlıklı yaşam vs gibi etkenleri de gözden kaçırmamak lazım (eşin de tabi). ilacımı düzenli kullanırım endokronolojiyr giderim takip ederim. İlacı bırakıp bir ay sonra hormon testi yaptırsam benim tsh 54 falan çıkar muhtemelen, öyle kötü durumda, kendini troitten oluyor diye şartlama diye yazdım.
En kısa sürede gelsin bebiş kendiliğindenTroit yanında pkosta var benim canım transferim ertelendi troitim 5 diye bekliyorum bakalım
Merhaba ben de birşey sorabilir miyim benimde kanımda tsh çok düşük çıktı dahiliye doktoru bu iki kanı daha aldı anti tpo ve diğerini ama onlar normal çıktı bi ilaç yazıp endokroniye yönlendirdi bu diğer temiz çıkan kanlarımı görmedi doktorlar daha sizce ne olabilir benimki gravesten şüphelendi ama bu diğer kanlar temiz çıktıBen hashimatoyum 6 yildir ilac kullaniyorum. Ilk öğrendiğimde Anti tpo 1000 uzeri tshim 54 cikmisti. Sizin degerler hashimato icin düşük baya.
tsh'ın çok düşük olması zaten tek başına hastalık belirtisi. diğer değerler normal olabilir olmayabilir ona göre hastalık değişiyor. mesela hashimato olması için anti tpo da yüksek oluyor tsh da yüksek oluyor, ama sadece tsh yüksek olursa hipotiroidi oluyor ve yine tedavi gerektiriyor (bildiğim kadarıyla böyle doktor değilim :) )Merhaba ben de birşey sorabilir miyim benimde kanımda tsh çok düşük çıktı dahiliye doktoru bu iki kanı daha aldı anti tpo ve diğerini ama onlar normal çıktı bi ilaç yazıp endokroniye yönlendirdi bu diğer temiz çıkan kanlarımı görmedi doktorlar daha sizce ne olabilir benimki gravesten şüphelendi ama bu diğer kanlar temiz çıktı
tsh'ın çok düşük olması zaten tek başına hastalık belirtisi. diğer değerler normal olabilir olmayabilir ona göre hastalık değişiyor. mesela hashimato olması için anti tpo da yüksek oluyor tsh da yüksek oluyor, ama sadece tsh yüksek olursa hipotiroidi oluyor ve yine tedavi gerektiriyor (bildiğim kadarıyla böyle doktor değilim :)
tsh'ın çok düşük olması zaten tek başına hastalık belirtisi. diğer değerler normal olabilir olmayabilir ona göre hastalık değişiyor. mesela hashimato olması için anti tpo da yüksek oluyor tsh da yüksek oluyor, ama sadece tsh yüksek olursa hipotiroidi oluyor ve yine tedavi gerektiriyor (bildiğim kadarıyla böyle doktor değilim :) )Peki ne ombaitsh'ın çok düşük olması zaten tek başına hastalık belirtisi. diğer değerler normal olabilir olmayabilir ona göre hastalık değişiyor. mesela hashimato olması için anti tpo da yüksek oluyor tsh da yüksek oluyor, ama sadece tsh yüksek olursa hipotiroidi oluyor ve yine tedavi gerektiriyor (bildiğim kadarıyla böyle doktor değilim :) )
Hipertiroidi sizinki ama türü nedir bilemiyorum graves yaygin olan. ultrasonda nodül var mi tiroid ne durumda diye bakacaklar ona gore belli olur sanirim. Imkaniniz varsa ozelde usg cektirin, gecmis olsun.Peki sizce ne olabilir benim hastalık ismi doktor graves tir dedi ama diğer tahliller normal çıktı bide usg çekilecek neredeyse iki ay var daha ozamana kadar beklemek zorundayım ama araştırıyorum işte benim ki ne türden diye
Graves olsaydı diğer kanlar da pozitif çıkmaz mıydı acaba ? Sizinki hangi tür den diHipertiroidi sizinki ama türü nedir bilemiyorum graves yaygin olan. ultrasonda nodül var mi tiroid ne durumda diye bakacaklar ona gore belli olur sanirim. Imkaniniz varsa ozelde usg cektirin, gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?