- 10 Kasım 2024
- 15
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi bebeksumir
Selam kızlar gecmeyen vajinal mantarla mücadele ediyorum 4-5 aydır tekrarlıyor öncesinde senede 1 kez yaz dönemi olur travazolla gecerdi. Şimdi bu aylardir her reglden sonra tekrar ediyor. Her hafta flucan iciyorum 3 hafta oldu bundan öncekilerde 2 kere zolax ictim yine tekrarladi. Neo panteron fitil kullandim 2 kere yine tekrarladı. Simdi reglden önce lattawin fitil kullanıyorum. Regl olduktan sonrada kullanicam galiba. Kan testi verdim tiroidim 6.8 cikti sekeri komple kestim ama ne yapsam olmuyor tekrarlıyor. Lattawin iyi gibi şuan gece koyuyorum ortalama 10 saat sonra peynir kesigi gibi birsürü akıntı cıkıyor vucudum kusuyor sanki. Kocakari tariflerini saymıyorum bile sirkeler caylar prebiyotikler. Hatta korkuylrum flucan cok zarar vericek diye icince kesiliyor birakinca başa dönüyoruz. İç hastalıklari doktoru tiroid ve mantarın bir ilişkisi yok diyor. Elim kolum bağlı izmirde yaşıyorum tavsiye edebileceginiz tedavi veya doktor varmı? Yada napmam lazim yardim ederdeniz cok sevinirim kafaya takıyorum kendimi delirtmekten korkuyorum artık. Sürekli tuvalete gidip bakıyorum resmen.