Haşimato ile hamile kalanlar var mı?

Çok teşekkür ederim doktora atmıştım sonucu gelince konuşuruz Bi dahaki aya ilaç vericem demişti sadece açıklama yapmadı. İçimi rahatlattın çook teşekkür ederim

Amin cnm insallah . Ben ogrendigimde tshlarda sorun yoktu anti tpo 838 di ve antitrigobulin mi ne bi test daha var o da 78 fln cikmisti yuksekti haahimatosun hamilelige engel degil dedi ilac vermedi. selenyum takviyesi aliyorum bu konu ile ilgili birde glutensiz beslenmeye calisiyorim. Tiroid ultrasonunda da nodul fln gozukmedi. Aralikta Yesim Erbil e randevum var bakalim o ne dicek bence ilac almaliymisim gibi hissediyorum ama taha sknti yapmiosa almayin dioyolar anlamadim gitti

Tabi doktorun daha iyi bilir,gluten çok etkiliyormsncidden bide stres...gidince bizimlede paylaşırmısınn çok iyi bi doktor

Selamlar, biz de bu konuları başka bir konu altında konuşuyoruz. Gelip bizimle birlikte bu konuda yazmak ister misiniz??

Aaa tabi:) sonradan görmüştüm ama ileri yaş olunca herkes ileri yaşlarda düşünmüştüm,mutlaka orayada yazarkm:)

Tabi doktorun daha iyi bilir,gluten çok etkiliyormsncidden bide stres...gidince bizimlede paylaşırmısınn çok iyi bi doktor
Aralik 24u cnm muayene zamanin tabiki paylasirim bakli ne oneulerde buluncak veya ilac verecekmi bende suan gebelik testleriyle kafayi bozmus durumdayim. Predictor early kulkandi adete 6 7 gun varken incecik bi cizgi cikti ack renk sevindik hemen kan verdim kanda 0.1 cikti yikildim resmen. Ertesi sabh yine predixtor kullndim cizgi dah pembe bi sekilde olustu. Bugun de laboquick normal gebelik testi yaptim hic bisey yok (

Canım benim hakkında hayırlısı olsun benimde ilk tüp bebek denemem sonuç negatif 1.20 çıkmıştı üzüldüm ama Allah tan ümit kesilmez eşimin de çok desteği oldu sağolsun. İkinci deneme için adeti bekliyoruz bizde Rabbim hepimizi ve isteyen herkese nasip etsin

Ya ciddimisin..çok yanılıtmıyor diyor testler belki geç döllenmedir hemen umutsuzlanma..allahımm büyüktür,inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum

Ya ciddimisin..çok yanılıtmıyor diyor testler belki geç döllenmedir hemen umutsuzlanma..allahımm büyüktür,inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum
Merhaba arkdsm ins bakalim kismet ama bugun fortest erken gebelik testi aldim ne yazik ki negatif cikti ve.esimin ikinci sperm test sonuclari geldi hizli hareketli %0 ve morfoloji 3 ten 2 ye donmus sanirim bu gidisle benim hic bebegim olmayacak

Cok kolay geldsn arkdsm bend etuo benekte negatifi gordum zor durum smdi ovulasyon testi kullaniyorum ztn bunca zmn ben tedavi gordum ama sorun esimdeymis zannedetsem ya da daha buyuk sorun diyelim. Ins emeklerimizin karsiligini goruruz. Sen nereye tedavi oluyorsun istanbul mu

Yaklaşık 1 sene önce haşimato olduğumu öğrendim,bu ayda ovulasyon testine göre hamile kalmak için çabalıyoruz..Haşimato ile hamile kalan var mı nasıl bi süreç yaşanlar var mı
Merhaba,
Haşimato hastalığı gebeliğe engel değildir. Haşimato ve hipotiroidi karıştırılmamalı. Mesela ben haşimatayum ama tiroidim normla çalışıyor. Sadece vücudum tiroid salgıma saldurdığı için anti TG değerim fazla ve haşimatoyum. Ama eğer tiroidiniz az (hipotiridi) ya da fazla (hipertiroidi) çalışıyorsa o zmana ilaç kullanımı gerekir. Gebelikte ve öncesinde TSH değerini 2,5 altında tutmak istiyor doktorlar bebekte zeka ile ilgili sıkıntı olmaması için. Hipotiroidi direk gebeliğe engel bir durum diye biliyorum. Ya da gebe kalsanız bile TSH değeri kontrol altına alınmazsa bebeğe zarar verebiliyor. Tiroid hastalıkları biraz karmaşık. Gebelik yokken selenyum ya da doğal hali ile brezilya cevizi çok iyi geliyor. Bi araştırın.

teşekkür ederim güzel yorumunuz için,selenyumu araştırdım ve doktoruma söyledim ama pek oralı olmadı açıkcası bende başka bi doktora daha danışcam çünkü değerlere bakıp öyle bi kullanım olmaso gerekliymiş..brezilya cevizininde faydalarını gördüm allah hepimize şifalar versin

Merhaba arkdsm ins bakalim kismet ama bugun fortest erken gebelik testi aldim ne yazik ki negatif cikti ve.esimin ikinci sperm test sonuclari geldi hizli hareketli %0 ve morfoloji 3 ten 2 ye donmus sanirim bu gidisle benim hic bebegim olmayacak
Allahtan ümit kesilmez..yıllarca akrabamız 15 sene uğraştılar kaç kere tüp vs oldu sonra rabbim onlara 3 üz verdi..dualarım seninle her ne kadar tanımasamda güzellikler seninle sizinle olsun..belki rabbiöin bi bildiği vardır..

Canim benim co ktesekkurederim bende bebeginizi saglikla kucaginiza.almaniz icin dua edicem burda hepimiz birbirimize destegiz bu cok guzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…