Haşimato hastası olanlar nasıl hamile kaldınız?

İlacımi düzenli kullandim. Bir de bilmiyorum alakasi var mi ama hergün bir avuc kadar cekirdekli siyah kuru üzüm yedim. Cekirdekleriyle beraber. Iste hamile kalmış bulunmaktayim.
Bende ilacımı düzenli kullanıyorum bir kaç aydır bekliyorum belki olur diye ama olmadı ocakta tekrar aşılama deneyeceğim.

geçen hafta cuma günü dahiliyeye gittim, kan verdim bu hafta sonuçları çıkacak
yarın da tiroid ultrasonu çekilecek canım. inşallah sonuçlarım iyi çıkar

geçen hafta cuma günü dahiliyeye gittim, kan verdim bu hafta sonuçları çıkacak
yarın da tiroid ultrasonu çekilecek canım. inşallah sonuçlarım iyi çıkar
İnşallah bir sorun çıkmaz sonuçlar hemen çıkmıştır netten baksana merak ettim bende inşallah bir sorun çıkmaz.

İnşallah bir sorun çıkmaz sonuçlar hemen çıkmıştır netten baksana merak ettim bende inşallah bir sorun çıkmaz.
canım bugün ultrasona girdim çok şükür temiz çıktı bir problem yok
kan tahlilim de cuma günü çıkacakmış
az önce baktım daha çıkmamıştı

sağol canım
cuma günü kan aldılar canım
sanırım ayrıntılı bir kan tahlili yaptırdı doktor ondan geç çıkıyor
araştırma hastanesiyse 1 günde çıkıyor poliklinikse 15 gün falan sürüyor ama ben devlette baktırdım öğlene kadar çıkmıştı.

araştırma hastanesiyse 1 günde çıkıyor poliklinikse 15 gün falan sürüyor ama ben devlette baktırdım öğlene kadar çıkmıştı.
ben de devlete gittim, araştırma hastanesi
herşeyime bak dedim doktora
2 ay önce de amh hormonu için gitmiştim 10 gün sonra çıkmıştı
bazıları uzun sürüyormuş

ben de haşhimatoloyum 3 yıldır . belki daha öncesi de vardı bilemiyorum. ancak haşhimatoya ek çikolata kistim ve pko da var bende hepsi birbiriyle bağlantılı gebelik yok

Hasimato luyum bu değerler hamile kalmaya engelmi

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-12-22-19-16-1.png
    89,2 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…