Abim hastanede çalışıyor o ve oradaki bir çok doktor tsh düşmeden asla tedaviye başlama olumsuz sonuç alırsın demişti bende ocakta aşılama deneyeceğim aslında haşimato hastası olup normal yolla hamile kalanda çok var.Ben de aynı dertten muzdaribim.ilaç kullanıyorum. Tsh 2,5 altına düşünce tüp yaptıracağım.haşimato olup gebe olanlar var mıdır ?
Eşiniz sperm testi yaptırdı mı?Esim hasimato hastasi acaba ben ondanmi hamile kalamiyorum etkisi oluyormu
senin tiroidin kaçki?Ben haşimato olduğumu yeni öğrendim şuan ilaç kullanıyorum ocakta aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz
peki ya siz nasıl hamile kaldınız normal yolla mı aşılama ile mi yoksa tüp bebekle mi sebepsiz kısırlık denildi acaba neden haşimato mudur?
Benim eylül 2014 te TSH 3,53 tü normal denildi.senin tiroidin kaçki?
evet 9 yüksekmişBenim eylül 2014 te TSH 3,53 tü normal denildi.
Sonra hiç ölçtürmediler özelde tedaviye başladım her şey normal sebepsiz denildi.
Aşılamada polip fark edildi ama iptal etmediler tabi tutmadı da bende emin olmak i,çin üniversiteye gittim 3 gün içinde ameliyata aldılar sonra hormon testi yapıldı .
TSH 1 yılda iki katı olmuş 9 du ve ben bu değerde iğne aşılama denedim haberim bile yoktu.
3 aydır ilaç kullanıyorum şuan TSH 2,99
Bence ihmal etme bu şekilde bir yükselme varsa haşimato olabilir anti tpo ya baktır bence .evet 9 yüksekmiş
benim de ilk ölçtürdüğümde 2.84 tü
2 ay sonra yani ekimde 4.34 olmuştu çok şaşırmıştım
ama doktor normal demişti
bir daha da ölçtürmedim
hiçbiri yok bendeBence ihmal etme bu şekilde bir yükselme varsa haşimato olabilir anti tpo ya baktır bence .
Yorgunluk demir eksikliği b12 eksikliği eklem ağrısı uyanmada zorluk unutkanlık varsa haşimato düşünülebilir demişlerdi hepsi vardı ve testte de çıktı.
Aklım almıyor ya nasıl 4,34 normal diyebiliyorlar o zaman neden kadın doğumcular tsh gebelik düşünen kadınlarda 2 2,5 olmalı diyor anlamış değilim.Bence ihmal etme bu şekilde bir yükselme varsa haşimato olabilir anti tpo ya baktır bence .
Yorgunluk demir eksikliği b12 eksikliği eklem ağrısı uyanmada zorluk unutkanlık varsa haşimato düşünülebilir demişlerdi hepsi vardı ve testte de çıktı.
Fark etmiyor istediğin zaman ölçtürebilirsin dahiliye doktoru bakıyorhiçbiri yok bende
anti tpo adetliyken mi ölçtürülüyor
o zaman ben bir dahiliyeye görüneyimFark etmiyor istediğin zaman ölçtürebilirsin dahiliye doktoru bakıyor
Bence de görünmekte fayda var tsh oldukça önemli gebelik için TSH ANTİ TPO ANTİ TG T3 T4 ULTRASON BAKTIRABİLİRSİN..o zaman ben bir dahiliyeye görüneyim
ultrason kadın doğumda bakılmıyormu?Bence de görünmekte fayda var tsh oldukça önemli gebelik için TSH ANTİ TPO ANTİ TG T3 T4 ULTRASON BAKTIRABİLİRSİN..
Özellikle ailede troid hastası varsa hiç ihmal etme
bir de sabah aç karnına mı yapılmalı kan testiBence de görünmekte fayda var tsh oldukça önemli gebelik için TSH ANTİ TPO ANTİ TG T3 T4 ULTRASON BAKTIRABİLİRSİN..
Özellikle ailede troid hastası varsa hiç ihmal etme
Evet sabah aç yaptırın daha net sonuç alınıyor.bir de sabah aç karnına mı yapılmalı kan testi
ultrason kadın doğumda bakılmıyormu?Evet sabah aç yaptırın daha net sonuç alınıyor.
peki adetiniz de duzensizlik oldu mu hic? Benim de TSH 3.2 idi doktorum 2.5 uga dusurelim dedi. Synthorid verdi 25 mcg kullaniyodum. Son uc gundur 50 mcg ye cikardik. Ama daha 3 haftadir kullaniyorum ilaci. Ve bu ay adetim gecikti. gecikmenin 4. gunu test yaptim negatif cikti. yarin test yapicam gene ama adet sivilvem cikti hani adet olucakmisimgibi bir hissim de var ve hic hamileymis gibi hissetmiyorum cidden. onceden adetim cok duzenliydi bu ay bozdu valla. Siz de hic gecikme oldu mu?Benim eylül 2014 te TSH 3,53 tü normal denildi.
Sonra hiç ölçtürmediler özelde tedaviye başladım her şey normal sebepsiz denildi.
Aşılamada polip fark edildi ama iptal etmediler tabi tutmadı da bende emin olmak i,çin üniversiteye gittim 3 gün içinde ameliyata aldılar sonra hormon testi yapıldı .
TSH 1 yılda iki katı olmuş 9 du ve ben bu değerde iğne aşılama denedim haberim bile yoktu.
3 aydır ilaç kullanıyorum şuan TSH 2,99
Bu troid ultrasonu canım guatrla aynı nodül var mı antikor var mı diye bakılıyor.ultrason kadın doğumda bakılmıyormu?
tiroidin guatrla alakası varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?