• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimato gebeliğe engel mi?

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Ben 24 yaşında bir yaşında bir bebek annesiyim haşimatom var.bu hastalığın yumurtalığa zarar verme ihtimalinin olduğunu duydum. Normalde 30dan sonra istiyordum ölmezsek diyordum ama 30dan sonra olmama ihtimali daha mı yükselir diye tedirgin oldum. O kadar kararsızım kardeşsiz de kalmasını hiç istemem...

Yani bu değerlerimize göre değişir durumu dahiliye doktoru ile değerlendirebilirsiniz aslında ilaç kullanıyorsanız düzenli kullanıma devam edin bence en azından bi düzen içinde kalsın hormonlar ve takibi elden bırakmayın benim arkadaşım da haşimato ilaç kullanıyor ama hamile kaldı bi sıkıntı olmadı. bir de 30 yaşa kadar çok beklemeyin 30lu yaşlardan sonra hamile kalmak biraz daha zorlaşıyor

Yani bu değerlerimize göre değişir durumu dahiliye doktoru ile değerlendirebilirsiniz aslında ilaç kullanıyorsanız düzenli kullanıma devam edin bence en azından bi düzen içinde kalsın hormonlar ve takibi elden bırakmayın benim arkadaşım da haşimato ilaç kullanıyor ama hamile kaldı bi sıkıntı olmadı. bir de 30 yaşa kadar çok beklemeyin 30lu yaşlardan sonra hamile kalmak biraz daha zorlaşıyor
Çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur normal de hiç bebek düşünmüyordum ama şu corona sürecinden sonra düşüneceğim yoksa 30dan sonrası için riske atmayayım kendimi 🙏 tekrar teşekkür ederim 🙏

Ben haşimato hastasıyım 25 yasımdan beri ugrasıyor um gebe kalmaya. Su an 31 yasındayım. 1 düşük yaptım.
Haşimato etkili evet amaaa
Tsh 0-2 aralığında kalmak zorunda
İlac kullandıktan sonra bu da normal degerlerde kalıyor zaten. Korkmayın Allahın izniyle olur.
Cevremde bu hastalığı olup gebe kalan cok

Back