hashimoto teshisi konuldu ;(

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
Kizlar tiroid degerlerim cok yuksek cikti. Doktor hashimoto teshisi konuldu.
Adet duzensizligim vardi ve 5 aydir hamile kalamiyodum. Bu rahatsizligi olan var mi.
Bu degerlerim dusunce hamis olurum insallah

herşeyde hayır var derler hamıle kalmadıgına bu 5 ay ıcerısınde sevın troıdden bebek ölümü çok oluyomuş bende yaptıcam test düşük yaptım patalojı temız cıktı ama acaba troıd varda ondan mı oldu dıye endıselenıyorum umarım en yakın zamanda degerlerın duzelır ve bebişini kucagına alırsın cnm:)

Haşhimatolu 3 kişi tanıyorum. Biri kuzenim 31 yaşında, inanılmaz zayıf...Epeyce de asabi...Geçen sene bir bebişi oldu sorunsuz...Değerlerinin düşmesini bekle, sonra sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inşallah.

Diğer haşimatolu teyzem, o da çok kilolu ve aynen asabi...İki çocuğu var ama haşimato cocuklardan çok sonra çıktı ortaya.

Sonuncusu da bir arkadaşım, çok kiloluken birdenbire incecik oldu, henüz evlenmediği için bebeği yok....

Benim bildiklerim bu kadar çok geçmiş olsun...

slm.geçmiş olsun.bende 2 hafta önce ögrendim haşimoto oldugumu.tiroid iltihabı deniyor ve tedaviside yok.ömür boyu ilaç kullanacaz.şunu ögrendim moral çok önemli bu hastalık için üzüntüye hiç gelmiyor.seni üzecek şeylrden uzak tut kendini.benim kaynanam gelmişti birden fırlamış:)))))))benimde çocugum olmadı 1 seni geçti sanırım olmadıgı.ben yaklaşık 4 aydır ilaç alıyorum.doktor bana eger degerlerin 3.5 ve altına düşerse çocugun olur korkma dedi.degerlerini takip ettir düştügü zaman olur inş seninde benimde:)
ben bir tedavi yöntemi buldum.doktora gidecem eger olumlu olursa sizlerde paylaşırım.bu arada iyotsuz tuz alacaksın unutma: )
sormak istedigin bişey varsa sor bildigim kadar seni bilgilendiririm.

arkadaşlar ben de 2 kez düşük yaptıım araştırma yapılıyor.çarşamba bir takım kan testleri yaptım. doktora sonuçları göstermedim bilgisi olan bir bakabilir mi
Test Adı Sonuç Referans Aralığı Birim Sonuç Tarihi

Protein - C 129.728 70 - 140 % 13/06/2012
Anti Tiroglobulin Ab 13.99 0 - 0 IU/mL 13/06/2012
TSH 0.907 0 - 0 µIU/mL 13/06/2012
ST4 1.24 .93 - 1.7 ng/dL 13/06/2012
Anti TPO Ab 57.65 0 - 0 IU/mL

cAnim sonuclarina bi yorum yapiycam ama benim sonuclarima bi bak istersen. bunlara normal dedi doktor.
tsh: 4,1
anti troglabulin:16,94
anti tpo antikor: 5.00
st3: 4,28
st4; 12.10

cAnim sonuclarina bi yorum yapamiycam ama benim sonuclarima bi bak istersen. bunlara normal dedi doktor.
tsh: 4,1
anti troglabulin:16,94
anti tpo antikor: 5.00
st3: 4,28
st4; 12.10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…