Hashimoto Hiotiroidi ve Gebe Kalamama

hashimoto hipotiroidi dışında sorunu olmayıp ta gebe kalabilenler ve de kalamayanlar?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
2 düşük 1 dış gebelik yaşadım ne yazık ki. Diğer tahlillerde problem yok hashimoto sebep olabilir dediler

Merhaba bende hasimatoluyum asilama yaptik olmadi bu ay tüp bebek yaptik olmadi selenyum da kullaniyorum olmuyor iste kafayi yiyecegim

4 yıl önce öğrendim haşimatomu 5 yıldır da hiç gebe kalamadım 3 kere tüp bebek denemem var bu nasıl bir hastalık böyle

Evet değerlerin hep normal antitpo hariç o düşmüyor tutmamak da değil benim yumurtalarımı kalitesiz yapıyor embriyo bile oluşmuyor başka hiçbir sebep yok çünkü görünürde
tüp bebeğe hemen geçmedim ama bu üzdü beni şuan.umutsuzdum zaten. peki kürlerden yaptın mı arısütü vs. aynı hastalığa sahibiz anlatır msnz biraz

tüp bebeğe hemen geçmedim ama bu üzdü beni şuan.umutsuzdum zaten. peki kürlerden yaptın mı arısütü vs. aynı hastalığa sahibiz anlatır msnz biraz
Yaptım bir sürü kür ama nasip olmadı benim böyle diye sizin de öyle olacak değil ya her bünye farklı sonuçta lütfen umutsuz olmayın

Aralık ayından beri glutenden ekmekten uzak durup sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hazır gıdalardan falan üstelik 5 ay spor yapıp kilom olmamasına rağmen 910 kilo kadar zayıfladım
değerlerin ne durumda peki? tüp bebeği en son ne zaman denenmiştin. tüp bebeğe geçmeden önce glutensiz beslenmeye mi başlasam diyorum.çok soruyorum kusura bakma

değerlerin ne durumda peki? tüp bebeği en son ne zaman denenmiştin. tüp bebeğe geçmeden önce glutensiz beslenmeye mi başlasam diyorum.çok soruyorum kusura bakma
Değerlerim hepsi normal aralıklarda olması gereken bütün hormonlar tam kan her şey iyi iki ay önce denedim en son.istediğin kadar sorabilirsin glutensiz beslenmek bizim için sağlıklı olan ben bu açıdan faydasını göremedim ama orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…