Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem hasema kullaniyor. Internetten almistik 3 yil once bir suru modeli var tam kapali yarim kapali dar ya da bol. En onemli ozelligi cabuk kurumasi ve denizde ya da habuzdayken suyu geri itici ozellige sahip olmasiIlk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim![]()
Tesekkür ederim rahatlık derken bazilaro balon gibi sisiyomus yuzmeyi zorluyomus diye duydum ona gore sordumRahatlık derken yüzme kolaylığı mı yoksa üzerine yapışmaması , tesettüre uygunluğu mu ?
Her zaman bir beden büyük alırım . Altı tayt olanları tercih etmem . Önden fermuarlı olanları kullanım açısından rahattır. Bilindik iyi markaların ürünleri biraz daha pahalıdır ama daha uzun süre yıpranmaz .
Ha birde mutlaka tesettür mayonun kendi iç çamaşırı olsun takımda.
Aklıma gelenler bunlar.
İyi tatiller.
Yüzme bilmiyorsan batmayan mayo al kimse yüzme bilmediğini anlamaz şipidik şipidik yüzersin simitsizIlk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim![]()
Haşemayı sevmiyorum kapali bir bayanim ama hasema cok komik uzaylilara benziyo insan giyince. Denize girmiyorum bu yuzden
O degil de altı tayt olanlar hiç tesetture uygun degil bu resimden de anlaşıldığı gibi..ayrica evet uzaylı ne alaka...dünyalı olmak icin illa g..tü görünmesi mi lazim.Bu lafı da o kadar çok duydum ki haşema ile uzaylı resmi koydum Yanyana size zahmet olmazsa hele bir anlatıverin aradaki benzerliği, benim gözler miyop seçemiyorum zaar
Eki Görüntüle 1857170
Eki Görüntüle 1857171
Yanlış anlamayın hasemaya karşı değilim aklıma daha önce böyle bi benzetmede gelmedi ama koyduğumuz görseller birbirine benziyorBu lafı da o kadar çok duydum ki haşema ile uzaylı resmi koydum Yanyana size zahmet olmazsa hele bir anlatıverin aradaki benzerliği, benim gözler miyop seçemiyorum zaar
Eki Görüntüle 1857170
Eki Görüntüle 1857171
Ben adesa marka kullaniuorum cok memnunum denizden cikinca cok sarmiuor hemen kuruyor tavsiye ederimIlk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim![]()
Sırf şipidik şipidik lafından seni izlemeye karar verdim. Aynı bensin ya :))Yüzme bilmiyorsan batmayan mayo al kimse yüzme bilmediğini anlamaz şipidik şipidik yüzersin simitsiz
Son gülenYanlış anlamayın hasemaya karşı değilim aklıma daha önce böyle bi benzetmede gelmedi ama koyduğumuz görseller birbirine benziyor
Valla görür görmez Oha ne kadar andiriyorlarmis cidden dedim![]()