• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasema kullananlar yardım

Fyztnl

Germany
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
98
54
8
Ilk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim :KK33:

Ilk kez haşema alıp denize giricem. Daha once kullanmadim giymedim yani. Kullandiginiz hasemalardan oneri verirmisiniz nerden ve nasil model alirdam rahat edebilirim :KK33:
Benim annem hasema kullaniyor. Internetten almistik 3 yil once bir suru modeli var tam kapali yarim kapali dar ya da bol. En onemli ozelligi cabuk kurumasi ve denizde ya da habuzdayken suyu geri itici ozellige sahip olmasi

Rahatlık derken yüzme kolaylığı mı yoksa üzerine yapışmaması , tesettüre uygunluğu mu ?

Her zaman bir beden büyük alırım . Altı tayt olanları tercih etmem . Önden fermuarlı olanları kullanım açısından rahattır. Bilindik iyi markaların ürünleri biraz daha pahalıdır ama daha uzun süre yıpranmaz .

Ha birde mutlaka tesettür mayonun kendi iç çamaşırı olsun takımda.

Aklıma gelenler bunlar.

İyi tatiller.

Rahatlık derken yüzme kolaylığı mı yoksa üzerine yapışmaması , tesettüre uygunluğu mu ?

Her zaman bir beden büyük alırım . Altı tayt olanları tercih etmem . Önden fermuarlı olanları kullanım açısından rahattır. Bilindik iyi markaların ürünleri biraz daha pahalıdır ama daha uzun süre yıpranmaz .

Ha birde mutlaka tesettür mayonun kendi iç çamaşırı olsun takımda.

Aklıma gelenler bunlar.

İyi tatiller.
Tesekkür ederim rahatlık derken bazilaro balon gibi sisiyomus yuzmeyi zorluyomus diye duydum ona gore sordum

Yüzme bilmiyorsan batmayan mayo al kimse yüzme bilmediğini anlamaz şipidik şipidik yüzersin simitsiz

ben de ilk kez haşema giyeceğim. cevapları merak diyorum

Ben netten aldım sefamerve den ama henüz eşime hala izin vermedikleri için ayarlayıp tatile gidemedik! Kullanışlı mı değil mi bilmiyorum. Benim izin de bitti bitecek bu sene de tatil yalan oldu :işsiz:

Bende yarim hasema ariyorum modanisadan baktim ama cok pahali geldi fiyatlari.Ben en fazla 60 tllik bir sey ariyorum var mi boyle bir sey kizlar bildiginiz bir sitede?

Ben tatil yerinden taytli olanini bulmustum 59 tl bi fiyat verdim iki gun kullandim gayet rahatti sisme falan olmadi hatta ustune elbise giyip dolastim cabuk kurumustu cunki

Haşemayı sevmiyorum kapali bir bayanim ama hasema cok komik uzaylilara benziyo insan giyince. Denize girmiyorum bu yuzden

Bu lafı da o kadar çok duydum ki haşema ile uzaylı resmi koydum Yanyana size zahmet olmazsa hele bir anlatıverin aradaki benzerliği, benim gözler miyop seçemiyorum zaar
image.webp

image.webp

Benimki askili sekilde bole butun deil allahtan verilen seyide takmadim kafaya zaten :) hakkatten uzayliya benziyor bule

Bu lafı da o kadar çok duydum ki haşema ile uzaylı resmi koydum Yanyana size zahmet olmazsa hele bir anlatıverin aradaki benzerliği, benim gözler miyop seçemiyorum zaar
Eki Görüntüle 1857170
Eki Görüntüle 1857171
O degil de altı tayt olanlar hiç tesetture uygun degil bu resimden de anlaşıldığı gibi..ayrica evet uzaylı ne alaka...dünyalı olmak icin illa g..tü görünmesi mi lazim.

Eki Görüntüle 1857170
Eki Görüntüle 1857171
Yanlış anlamayın hasemaya karşı değilim aklıma daha önce böyle bi benzetmede gelmedi ama koyduğumuz görseller birbirine benziyor :D
Valla görür görmez Oha ne kadar andiriyorlarmis cidden dedim :D

Ben adesa marka kullaniuorum cok memnunum denizden cikinca cok sarmiuor hemen kuruyor tavsiye ederim

İstanbuldaysaniz eğer Merter e bi bakın derim kaliteli fiyatlar da netten daha uygun hem denemiş olursunuz ;)

Yüzme bilmiyorsan batmayan mayo al kimse yüzme bilmediğini anlamaz şipidik şipidik yüzersin simitsiz
Sırf şipidik şipidik lafından seni izlemeye karar verdim. Aynı bensin ya :))
Bende kapalıyım, haşema giyip denize gireceğime hiç girmemeyi tercih ediyorm. Çok dikkat çekiyor ve komik oluyor heleki bonesi :) küçümsemek için söyledim yanlış anlaşılmasın ben çok denizi sevmiyorum belkide ondandır :))

Bonesini takmıyorum ben.cins bişey.
tavsiyem koyu renkler alın.açık renkleri suya girip çıkınca iç gösteriyor .

Back
X