Hasan Erdem' e tüp mide ameliyatı olanlar var mı

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Şikayet edenlerin kendi içsel huzursuzlukları olduğunu düşünüyorum. Ben kimseden şikayet duymadım şimdiye kadar herkes çok memnun bende dahil ...

Merhaba, 26 ocak 2018 de Hasan Bey ameliyatımı gerceklestirdi. Ameliyata girdiğimde 100 kg. idim. Bu ayın 26 sında tam 4 ay olacak. Şu anda 71 kg.yim. Öncelikle Hasan Bey son derece iyi bir hekim. Hastalarıyla ilgili. Sadece kendisi değil, tüm ekibi son derece ilgili ve profesyonel. Kendimi iyi hissetmek, beğendiğim bir kıyafetin içine girmek, hayat yemekten ibaretmiş gibi yaşamamak ve herşeyden önemlisi 2 küçük oğlumun peşinden koştururken nefes nefese kalmamak muhteşem bir duygu. Bunları sağlayabilmek konusunda hayatımı geri almama yardımcı olduğu için Hasan beye ve tüm ekibine minnettarım. Umarım sizin ve daha birçok kişinin hayatına dokunmaya ve değer katmaya devam ederler. 6. Ayın sonunda 60 kg.olmayi hedefliyorum. Başarırsam yazıcam tekrar

Selam arkadaşlar bugun üye oldum.Tüp mide ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum bende.Hasan Erdem'i tavsiye ediyorlar ama ücretini bilen var mı?

Merhaba hala olmadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabiki araştırmak en doğal hakkımız fakat zaten daha güvenilir ve samimisine rastlayamayacaksınız. şuan ki fiyatını bilemiyorum. Bence randevu alıp bir an önce görüşün, tüm soru işaretleriniz ortadan kalkacak

Merhabalar ben Cemile yaklaşık 7 ay önce Hasan beye ameliyat oldum 32 kilo verdim. Her kontrolde Hasan bey ve ekip in muhteşem ilgisi ile karşı karşıyayım ilk zamanlar aklıma bir konu takıldığında mesaj atardım sağolsun Hasan bey hemen dönüş sağlardı. Ayrıca bizimle ilgilenen iki tane dünya tatlısı diyetisyenlerimizi atlamayalım. Hasan bey ile tanışmaya gidince ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.şimdiden geçmiş olsun

Merhaba 9 ay önce Dr.Hasan Erdem ve ekibinden yardım alarak bu ameliyatı oldum ve 20 yaşındayım kilolarımdan küçüklüğümden beri şikayetçiydim. Dr. Hasan Erdem bu ameliyatı olmamdan sonra benim için hem abi hemde doktorum oldu. Hem fiyat olarak hemde ekip olarak muhteşemler 9 ayda tam 57 kilo verdim, tüp mide ameliyatından sonra sadece hastanede kaldığınız ilk 2 gün acı verici bir süreç olsa da emin olun hastaneden çıktıktan sonra çok mutlu olacaksınız ilk hafta sıvı besleniyorsunuz doktorun verdiği protein tozu ve kemik suyuyla birlikte(tabi +olarak buna şekersiz komposto,su,laktozsuz sütte dahil) 2.haftamda da çorbalara başlamıştım tanesiz ve baharatsız. Aslında ilk 3 ayınız çok önemli çünkü bir çok besini yiyemiyorsunuz mideniz zarar görmemesi için salata,baharatlı yemekler vs ama bu hedefe giden yollarda bazı şeylerden ferakat etmeniz gerekir. Ben ameliyat olcağım zaman cidden kendimi çok iyi hissettim çünkü benim özgüvenimi davranışlarımı değiştiren tek şey kilolarımdı, toplum içine çıkamaz olmuştum. Şuan sağlıklı bir bireyim ve kilolarımı kaybetmem özgüvenimi yerine getirdi. En yakın arkadaşımda çok kiloluydu annesi ve kuzenide öyle Dr. Hasan Erdem'i onlarada tavsiye ettim yaklaşık 2 ay önce 3üde ameliyat oldu ve arkadaşımın annesi şeker hastasıydı şuan ilaçları bıraktı hedef kilosunada çok az kaldı. Eğer sizde bu ameliyatı olmak istiyorsanız Dr. Hasan Erdem benim tavsiye edebilceğim en iyi doktordur. Umarım kilolarıyla savaş veren ve bu ameliyatı düşünen bayanlara birazcık yardımcı olabilmişimdir.

Ameliyat olmak zor bir karar elbette ama güven duygusunu hissettiğiniz zaman herşey kolay geliyor Hasan hoca ile ilk konuşmamızda hissettim bu duyguyu evet doğru yerde emin ellerdeyim dedim 3 gün sonra 4 ay olacak giden 27 kilo güven duygumu geri kazandırdığı mutlu olmayı hatırlattığı için minnettarım iyiki hasan hoca ve ekibiyle yolum kesişmiş kendimi çok şanslı hissediyorum

Merhaba! Geçen yıl ağustosta araştırma yaptım 12 eylülde ameliyat oldum.Hasan Bey’e gitmek nasib olmadı ama Malatya’da Dr.Fatih Erol ile tanıştık ve ameliyatımı gerçekleştirdi.120 kilo ile girdim ameliyata 8.ayımdayım 44 kilo verdim.ilk iki hafta zordu psikolojik olarak çünkü elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi oluyor insan yıllarca yaptığı alışkanlıkları bırakmak zor..ama 1. Aydan sonra herşey çok güzel devam etti elhamdülillah.Olmak isteyen herkes kendi içine simem hastane ve dr u tercih etsin...İnanın kilolu olmanın bir sonu yok hep mutsuz yaşamaktansa tüp mide olup kalan ömrü mutlu geçirmek gibisi yok..Daha çok şey yazılır ama uzatmayayım.Son olarak bu işe karar verdiyseniz kimseyi dinlemeyin ve bir an evvel bu mutluluğu tadın...

teşekkurler sagollun hasan hoca ekıbı mukemmel

Merhaba, ben ameliyat olmaya karar verdikten sonra cok fazla arastirma yaptim. Unlulerin doktoru olarak gecen kisilerle de gorusme yaptim ancak bir suru kacak vakasini okudum. Benim icin ameliyat sayisi ve vaka olup olmadigi kriterlerdi sonra Hasan Erdem ismini duydum ve ona ameliyat oldum. Ameliyattan uyandigimda ilk karnima baktim ameliyat oldugumdan emin olmak icin cunku hic agri yoktu, 1 saat sonra yuruyusume basladim. Simdi 1 sene oldu ve 40 kiloya yakin verdim, su an 50 kiloyum. Ameliyat sonrasinda verilen yemek listesine birebir uymak, kan testlerini zamaninda yaptirmak sizin sorumlulugunuzda. Ameliyat sonrasinda zaten dilediginiz konuyla ilgili hem Hasan Bey’den hem diyetisyen hem de ekibinden 7/24 destek alabilirsiniz. Kesinlikle gozunuz kapali guvenebilirsiniz.

burada yazılan yorumların hiç biri doğru değil. hasan erdem tanıdığım en kötü doktor. ölmek istemiyorsanız ona asla gitmeyin.

Merhaba yıllardır bu obezite illeti denilen dertten muzdaribim yıllar önce bir üni hast bant takıldı çıkarıldı sonrası komplikasyon vs çok sıkıntılar çektim yine operasyon geçirmem gerekiyor doktorlar veya hastane bakıldığında çok yüksek fiyatlar yada işte bu şekilde düşük ücret görüldüğünde ise bir kuşku oluşturan durumlar malum hasta kayıpları vb komplikasyon öyküleri mevcut olunca ister istemez üzücü bir durum oluyor insan ne yapacağını şaşırıyor açıkcası ...

Ben de bir ara ameliyat olmayı düşündüm ama Hasan Erdemin bir hastasının başına geleni okuyunca vazgeçtim. Tavsiyem Hekim çok önemli Hastanenin tam teşekküllü olması çok önemli ama bu işi ticaret olarak gören doktorlardan uzak durun. Sonra Ayşe Arman'nın köşesine taşıdığı Özge Şeker gibi sonumuz hazin olabilir. Bu köşe yazısını ameliyat olmaya karar veren az kilolu insanlar lütfen okusun. Çünkü aman aman bir şişmanlığınız yoksa bence zayıflamanın başka yollarıda var.

Fiyat olarak ne ödediniz toplam da ve hangi sehir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…