- 13 Ocak 2017
- 21
- 7
- 6
- 36
- Konu Sahibi Huzurlilyum
-
Merhaba, Ben 7 ay önce Hasan Bey’e ameliyat oldum. Benden önce zaten 2 yakınım Hasan Bey’e ameliyat olmuştu. Benden sonra da ameliyat olanlar oldu. Ben özellikle Hasan bey’in ilgisinden çok memnundum. Ekipte özellikle ilgili. Ben dilediğim zaman ulaşıp destek alabiliyorum. İyiki Hasan bey ve ekibi ile girmişim bu yola Sorun yaşayanları burda gördüm ama bahsettikleri ekip sanki başka bir ekip
Merhaba, 26 ocak 2018 de Hasan Bey ameliyatımı gerceklestirdi. Ameliyata girdiğimde 100 kg. idim. Bu ayın 26 sında tam 4 ay olacak. Şu anda 71 kg.yim. Öncelikle Hasan Bey son derece iyi bir hekim. Hastalarıyla ilgili. Sadece kendisi değil, tüm ekibi son derece ilgili ve profesyonel. Kendimi iyi hissetmek, beğendiğim bir kıyafetin içine girmek, hayat yemekten ibaretmiş gibi yaşamamak ve herşeyden önemlisi 2 küçük oğlumun peşinden koştururken nefes nefese kalmamak muhteşem bir duygu. Bunları sağlayabilmek konusunda hayatımı geri almama yardımcı olduğu için Hasan beye ve tüm ekibine minnettarım. Umarım sizin ve daha birçok kişinin hayatına dokunmaya ve değer katmaya devam ederler. 6. Ayın sonunda 60 kg.olmayi hedefliyorum. Başarırsam yazıcam tekrarArkadaşlar Hasan Erdem'le randevum var tüp mide ameliyatı olacağım araştırdım biraz fiyatı en uygun kişiydi fakat çok fazla bilgiye sahip değilim. Ameliyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Selam arkadaşlar bugun üye oldum.Tüp mide ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum bende.Hasan Erdem'i tavsiye ediyorlar ama ücretini bilen var mı?
Merhaba! Geçen yıl ağustosta araştırma yaptım 12 eylülde ameliyat oldum.Hasan Bey’e gitmek nasib olmadı ama Malatya’da Dr.Fatih Erol ile tanıştık ve ameliyatımı gerçekleştirdi.120 kilo ile girdim ameliyata 8.ayımdayım 44 kilo verdim.ilk iki hafta zordu psikolojik olarak çünkü elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi oluyor insan yıllarca yaptığı alışkanlıkları bırakmak zor..ama 1. Aydan sonra herşey çok güzel devam etti elhamdülillah.Olmak isteyen herkes kendi içine simem hastane ve dr u tercih etsin...İnanın kilolu olmanın bir sonu yok hep mutsuz yaşamaktansa tüp mide olup kalan ömrü mutlu geçirmek gibisi yok..Daha çok şey yazılır ama uzatmayayım.Son olarak bu işe karar verdiyseniz kimseyi dinlemeyin ve bir an evvel bu mutluluğu tadın...Merhaba hala olmadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabiki araştırmak en doğal hakkımız fakat zaten daha güvenilir ve samimisine rastlayamayacaksınız. şuan ki fiyatını bilemiyorum. Bence randevu alıp bir an önce görüşün, tüm soru işaretleriniz ortadan kalkacak
teşekkurler sagollun hasan hoca ekıbı mukemmelSize de geçmiş olsun ve tebriklerÇok doğru tüm dikkatiyle ve sabrıyla aklınıza gelen bütün soruları cevaplıyor kendini övmeden Zaten bir cerrahın işinin ehli olduğunu kendine olan güveni ve emin tavırlarıyla anlayabilirsiniz. Sizi ikna etmeye çalışmayacaktır. Zaten Hasan Hoca’yı bilen bilir. Bilmeyen şüphesi olanların da içi rahat olsun emin ellerdesiniz !
Arkadaşlar Hasan Erdem'le randevum var tüp mide ameliyatı olacağım araştırdım biraz fiyatı en uygun kişiydi fakat çok fazla bilgiye sahip değilim. Ameliyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Ben de bir ara ameliyat olmayı düşündüm ama Hasan Erdemin bir hastasının başına geleni okuyunca vazgeçtim. Tavsiyem Hekim çok önemli Hastanenin tam teşekküllü olması çok önemli ama bu işi ticaret olarak gören doktorlardan uzak durun. Sonra Ayşe Arman'nın köşesine taşıdığı Özge Şeker gibi sonumuz hazin olabilir. Bu köşe yazısını ameliyat olmaya karar veren az kilolu insanlar lütfen okusun. Çünkü aman aman bir şişmanlığınız yoksa bence zayıflamanın başka yollarıda var.Arkadaşlar Hasan Erdem'le randevum var tüp mide ameliyatı olacağım araştırdım biraz fiyatı en uygun kişiydi fakat çok fazla bilgiye sahip değilim. Ameliyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Fiyat olarak ne ödediniz toplam da ve hangi sehir acaba ?Merhaba 8 ay once bu ameliyati oldum o donem doktor arastirken ınternet hasan erdemi tup.migde sitesinde buldum ilkden güvenemedim sonra gittim gorustum icim rahatladi sordugum sorulara sıkılmadan cevap verdi gorusmek ücretsizdi hasan hocadan once süleyman bozkurtla gorusmek icib sadece 330 tl verdim ozel hastaneye sadece gorusme ve saglikdi bu surec cok zordu aractirdim kendisini olan arkadaslar menundu dedimki kendime ecel gelmisse kime olursan ol ölürsün o yuzden boyle basarili ve fiyatida oldukca makul gelmisti cunku cok fiyat veren oldu butcemi sarsıyordu ameliyat gunu geldi catti ogun ilk beni alin dedim ve öyle oldu sukur ciktigimda kendime gelmiş tup migde bittimi diye bağırıyormuşum saniyorumki endoskobiden sonra ameliyatta alicaklar meger Hersey bitmiş biraz agrim vardi ama aman aman bi agri degildi ve 3 gun hicbirseyim yokmus gibiydi ben ameliyatla zayiflayacagima hazirladigim icin kendimi cok zor olmadi bana sivi donemi ve pure donemi AMA HEP DOKTORUMA SORDUM PIRTI ATARMI DIYE BIZ ONLEMLERIMIZI ALIYORUZ AMA RISK VAR AMA EN AZA INDIRIYORUZ DEDI VE OYLE OLDU ŞÜKÜRLER OLSUNKI CABUK IYLESTIM 4 GUN ISE BASLADIM.ISIM MASA BASI OLDUGU ICIN HIC SIKINTI YASAMADIM SIVILARI ALDIM YANIMA PROBLEM OLMADI HAYALIM ELBISe giymekti finalde giydim Allah razi olsun hasan erdem yunus topal hocadan ve ekibine sonsu tesekkur ediyorum 44 kilo verdim sukur mukemmel bir cerrah Allah razi olsun esnetik olmayi düşünüyorum suan kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?